Bronzery i pudry brązujące

Chanel Healthy Glow Bronzing Cream Rozświetlający bronzer w kremie

• 29 marca 2024 o 7:19
    Świetny produkt
    Kupiłam go z polecenia wizażystki, twierdziła że tym produktem nie można zrobić sobie krzywdy. Faktycznie łatwo się rozprowadza. Bardzo fajnie się nim pracuje, blenduje. Spora średnica opakowania ułatwia nabieranie produkty. Efekt aksamitnego, matowego wykończenia i nadaje naturalnie opalony wygląd. Pigmenty zawarte w produkcie nadają skórze promienny wygląd. NIE zatyka porów. Dla mnie idealny. Warty swojej ceny.
    Zalety:
    • Konsystencja. Opakowanie. Napigmentowanie
    Wady:
    • Dostępność produktu
  • 26 lutego 2024 o 14:59
    Najlepszy bronzer
    Produkt idealnie się blenduje, nie zostawia plam oraz pozostawia piękny efekt rozświetlenia. Na pierwszy rzut oka wydaje się on tłusty ale nie ściera on podkładu. Nie znam lepszego produktu, cena adekwatna do jakości i ilości.
    Zalety:
    • ilość produktu
    • łatwość pracy z produktem
    • piękne opakowanie
  • 6 lipca 2022 o 9:34
    świetny!
    Mam nowy odcień 392, który jest środkowym odcieniem z obecnie dostępnych. Nie jest to bronzer do konturowania, lecz do ocieplania cery, ma cieple tony. Ale kolor sam w sobie bardzo ładny,naturalny.To jest najlepiej blendujacy się bronzer jaki miałam. Nie ma szans zrobić sobie nim krzywdy. Wspaniale się rozciera i wtapia w skóre. Wystarczy troche produktu by osiagnąc efekt, zarówno gąbeczka jak i pedzlem. Mam nadzieje,ze wprowadzą kiedyś bardziej neutralne odcienie bo ten kosmetyk jest poprostu swietny i wart swojej ceny.
    Zalety:
    • wspaniale się blenduje
    Wady:
    • brak neutralnych odcieni
    aniser
    10 czerwca 2022 o 9:20
    Ulubiony i niezastapiony!
    Bronzer w kremie/zelu od Chanel to moj absolutny ulubieniec. Jest to pierwszy produkt do konturowania i ocieplania twarzy na mokro, ktory tak bardzo polubilam- latwo sie rozprowadza na skorze, zarowno pedzlem jak i gabeczka typu beauty blender, nie robi plam ani smug, nie "zjada" podkladu czy kremu BB nalozonego pod niego. Do tego jest niesamowicie wydajny- mam go ponad 2 lata, stosuje co majmniej 5 razy w tygodniu, a mysle,ze starczy na jeszcze co najmniej 2 miesiace uzywania. Mimo,ze preferuje bronzery o bardziej neutralnej tonacji, ten z Chanel nie robi mi krzywdy. Jest dosc cieply (wiem,ze teraz pojawily sie nowe odcienie, natomiast gdy kupowalam swoj egzemplarz to wystepowal tylko w jednym tzw. uniwersalnym kolorze), ale na skorze nie wybija na pomaranczowo. Latem, przy lekkiej opaleniznie, dodatkowo pieknie ociepla skore, zima stosuje go bardziej w celu wyszczuplenia/ wykonturowania twarzy. Stosowanie tego kremowego bronzera to czysta przyjemnosc, ktore poteguje piekne opakowanie, bardzo minimalistyczne,a jednoczesnie eleganckie- bardzo w stylu marki. Jesli zastanawiasz sie nad zakupem, to ja moge tylko polecic:) Sama zreszta planuje zakup kolejnego opakowania...
    Zalety:
    • konsystencja (kremowa, swietnie sie rozprowadzajaca)
    • wydajnosc (spokojnie starcza na ponad 2 lata niemal codziennego uzytkowania)
    • wielofunkcyjnosc (w zaleznosci od odcienia/ karnacji sprawdzi sie do delikatnego konturowania/ ocieplania twarzy czy jako cien do zaznaczenia zalamania powieki)
    • estetyczne i piekne w swojej prostocie opakowanie
    Wady:
    • formula produktu i sposob jego zapakowania powoduja,ze juz po kilkukortnym uzyciu na kosmetyku pozostaja delikatne zabrudzenia/ paproszki etc.
  • 7 lutego 2022 o 13:51
    Jest tak świetny i tak bardzo luksusowy. Skradł moje serce !
    Chanel Healthy Glow Bronzing Cream Rozświetlający kremowo - żelowy bronzer Jakość Chanel ! Opakowanie w stylu Chanel! Zapach Chanel ! Zawsze chciałam spróbować czegoś czym mogę zrobić zarówno konkurowanie na mokro jak i ocieplić twarz, co rownież sprawdzi się jako cień na powieki, aby zaznaczyć delikatnie oko, o tym produkcie słyszałam wiele, ale cena skutecznie mnie odstraszała, ale w końcu raz się żyje. Czy było warto? Tak! Po miesiącu ciągłego testowania, aplikowania na różne sposoby, mogę śmiało stwierdzić " skubaniutki jest dobry i wart ceny " . Aleeee oczywiście nie może być tak różowo, ponieważ jest kilka drobnych " ale ". Według producenta produkt ma konsystencje lekką, kremowo - żelową, i owszem jest lekka ale kremowa, nie żelowa. Wykończenie jest aksamitne i oczywiście jak najbardziej ale czy matowe ? No nie bardzo, a może nie aż tak matowe jak sobie to możemy wyobrazić. Kompozycja : woski i pudry mineralne zapewniają bezproblemową aplikacje - tak to prawda, pudry krzemionkowe zapewniają wygładzenie, coś w tym jest no faktycznie struktura skory jest wygładzona. Na koniec pigmenty odbijające światło… no właśnie w opakowaniu coś połyskuje ( kolejne zdjęcia ) ale na twarzy nie widać tego. Aplikacja, można na wiele sposobów, zależy kto co lubi i w zależności jaki efekt chcemy osiągnąć czy tylko ocieplić czy zrobić kontur. Ja najczęściej pędzlem robie sobie zarys do konturowania a następnie rozcieram gniotkiem, ocieplam większym średnio zbitym, oko czym popadnie ???? Ogólnie produkt świetnej jakości i nie jest przereklamowany. Z pewnością kupię kolejne opakowanie.
    Zalety:
    • Chanel ! Jakość Chanel !
    • Opakowanie w stylu Chanel!
    • Zapach w stylu Chanel !
    • Opakowanie, piękne estetyczne dobrej jakości, boczne nadrukowane napisy nie nie wycierają się,
    • Zapach piękny pudrowy,
    • Kolor ciepły jaśniejszy brąz, idealny do ocieplenia i konturowania jasnych karnacji,
    • Blendowanie, idealnie zarówno pędzlem jak i gniotkiem,
    • Można stopniować efekt, kolor pięknie się wtapia bez obaw, że zrobi plamy
    • Produkt idealny do nakłądania na krem BB/CC czy podkład, nic się nie zjada,
    • Nie zapycha,
    • Nie uczula.
    • Sprawdza się jako cień na powieki, aby zaznaczyć trochę oko,
    • Można nakładać na przypudrowaną twarz,
    • Wydajny, po pół roku ciągłego używania nawet jeszcze wytłoczonego wzorka nie zdrapałam,
    • Z pewnością kupie ponownie,
    Wady:
    • Dla mnie osobiście nie ma, ale jeśli oczekujecie rozświetlenia to nie ma takiego efektu, mimo ,że nazwa na to wskazuje i sam kosmetyk zawiera delikatne drobinki to na skórze tego nie widać, ale mi to jakoś nie przeszkadza.