Pomadki i szminki

Revlon ColorStay, Ultimate Liquid Lipstick Płynna pomadka do ust

Nasi użytkownicy zostawili 29 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 27 kwietnia 2018 o 8:32
    Płynna pomadka
    Świetna jest, nie wysusza ust wręcz je nawilża bardzo ładny kolor, wygodne i zgrabne opakowanie które zmieści się wszędzie, nawet jej nie zjadam przez co długo wytrzymuje bardzo wydajna polecam.
  • 18 września 2017 o 9:00
    Revlon płynne pomadki
    Lekka formuła wzbogacona w witaminę E i olej z awokado sprawia, że usta stają się niezwykle nawilżone i gładkie. Elastyczny aplikator i kremowa konsystencja zapewniają wygodne rozprowadzanie produktu. Po aplikacji należy odczekać chwilę, aby uniknąć rozmazania. Produkt łatwo można zmyć przy pomocy dwufazowego płynu do demakijażu.
    Zalety:
    • Konsystencja, wydajnosć
    Wady:
    • Opakowanie :/
  • 22 marca 2017 o 16:05
    Długo się trzyma, ale wysusza
    Generalnie jestem na tak, choć nie jest to pomadka idealna. Od razu mogę dodać, że jeszcze takiej nie znalazłam niestety... Forma płynna, szybko zasycha na ustach i trudno ją zetrzeć. Niestety trochę "bryli się" na ustach i po kilku godzinach wyciera w środkowej, wewnętrznej części ust. Niestety też wysusza, ale coś za coś, trzeba pewnie pocierpieć w zamian za tę trwałość. Nie mniej jednak to nadal najlepsza z bardzo trwałych pomadek, jeśli możecie polecić coś lepszego będę wdzięczna :)
  • 13 października 2014 o 8:43
    Tak
    Pomadke kupiłam przez przypadek, szukałam czegoś krwisto czerwonego i to była jedyna szminka w takim odcieniu. Aczkolwiek jestem bardzo zadowolona z zakupu. PLUSY: Jest naaaaprawde długotrwała. Szminke nakładam rano, wieczorem dalej jest na ustach. Piękny krwisty kolor Nie zmywa się przy jedzeniu, piciu itp. Kolor jest taki jak widać w opakowaniu MINUSY: Jeżeli założymy grubszą warstwe to "kulkuje" się na ustach Dość drogi Wysusza i ściąga usta Używam tego produktu od: Kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: Jedno
  • 15 lutego 2014 o 13:03
    Lepsza od Lipfinity
    Ulitimate to moja druga "długotrwała" pomadka jaką posiadam. Za pierwszym razem skusiłam się na Lipfinity MaxFactor - cena zdecydowanie wyższa, pomadka o połowę mniejsza - usta wysuszone na skorupę mimo używania błyszczyka. Ultimate jest prawie ideałem ;) + uwielbiam lekkie róże i znalazłam w palecie cudowny klor 06- ultimate orchid. Nadaje się do codziennego makijażu. Usta wyglądają bardzo naturalnie przy jednoczesnym widocznie kolorku. Planuję jeszcze zakup odcienia 04. + można stopniowo budować kolor - ja z reguły nakładam 2 warstwy i jestem zadowolona z efektu. + trwałość - wytrzymuje u mnie ok 8 godzin nienagannego wyglądu. Później wystarczy, że lekko poprawię i znowu mogę się cieszyć pięknie wyglądającymi ustami do wieczora. Ważne jest dla mnie to, że nie muszę ścierać pozostałości na ustach a przy nałożeniu kolejnej warstwy usta wyglądają ciągle idealne. + szybko się utrwala, ale znajdzie się jeszcze czas na jakieś awaryjne poprawki. (Lipfinity MF utrwalała się w tak zaskakującym tempie, że często nie było już czasu by ratować jakieś drobne wyciągnięcie) + oczywiście długotrwała pomadka wysusza usta ale ta robi to naprawdę nieznacznie. Ja zawsze nakładam na nią jeszcze błyszczyk z carmex i uczucie suchych ust jest mi obce, bo błyszczyk nawet jak zniknie już z ust to usta pozostają nadal nawilżone (Lipfinity MF - nawet błyszczyk nie pomoże. Okropne uczucie skorupy na ustach - główny przyczyna tego, że leży w kosmetyczce nieużywana) + cena (kupiłam na allegro za 16 zł) Co do minusów oczywiście też nie trzeba się wysilać by je znaleźć ale nie są to jakieś bardzo uciążliwe wady: - konsystencja jest baaardzo rzadka - jestem w szoku, że ktoś pode mną napisał, że pomadka jest gęsta. (Bardzo gęsta jest Lipfinity MF) Ultimate Revlona jest naprawdę bardzo rzadka przez co kolor można budować stopniowo. Przy pierwszej warstwie jest niemal niewidoczna, za to przy drugiej usta są już fajnie podkreslone - fatalny pędzelek. Za wielki, za dużo nabiera się pomadki. Nie potrafię się nim pomalować. Moja aplikacja polega więc na tym, że pędzelkiem nakładam niewielką ilość pomadki na środek dolnej wargi i później wklepuję pomadkę palcem. Czynność powtarzam 2 razy. - brak dozownika - przy wyjmowaniu pędzelka nie jest on "czyszczony" z nadmiaru pomadki przez co na pędzelek nabiera się za dużo pomadki (Lipfinity MF to samo) Jeśli ktoś zastanawia się nad tymi dwoma konkurencyjnymi pomadkami to niech nawet się nie zastnanawia i kupuje Revlon Ultimate. Ja jestem bardzo zadowolona. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego