Pomadki i szminki

Bell HYPOAllergenic, Lip Tint Hypoalergiczna farbka do ust

Nasi użytkownicy zostawili 39 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 lutego 2021 o 15:46
    cudo cudo
    te farbki są bajeczne. Miałam je w 3 kolorach i żadna mnie nie zawiodła. 1. Wydajność - jakby się nie kończyły ale to pewnie, przez : 2. Trwałość - pomadka wysatrczy się pomalować raz na parę godzin. U mnie około 4-5 w zależności co i ile jem i pije. 3. Nasycenie - porządne. Choć raczej daje minimum 2 warstwy. 4. Cena - jest to najtańsza tak trwała pomadka jaką znam 5. kolory - soczyste, letnie... 6. Zapach - lekko owocowy i rześki 7. Aplikator - spokojnie można nakładać bez konturówki. Czy kupię ponownie? OCZYWISCIE!!!
    Zalety:
    • kolory
    • trwałość
    • wydajnosć
  • 4 listopada 2019 o 10:01
    Jest...ok !
    Bardzo trwały produkt, idealnie sprawdzi się na większe wyjścia. Nigdy bym się nie spodziewała , że za tak niską cenę można kupić tak dobry produkt. Jedzenie, picie, ani nawet pocałunki mu nie straszne! polecam ;)
    • precyzyjny aplikator
    • trwałość produktu
    Wady:
    • mogłoby być więcej kolorów do wyboru
  • 19 września 2019 o 21:28
    To jest hit
    Uwielbiam tą farbke!!! Kupiłam ją kiedyś w Hebe jak była promocja napisane było że jest to farbką więc ciekawiło mnie co to jest. Więc tak jak się pomalowała to efekt jest wow kolory są mocne wyraziste. Pomadka a raczej dosłownie farbką trzyma ponad 3 godzin jak się nie je i nie piję albo piję przez rurkę to do 8 wytrzyma. Tak tak jest. Mam skórę suchą więc u mnie jest fest wytrzymała. Polecam ją kolory wydają się zbyt mocne ale tak nie jest. Ja lubię jak jest efekt szminki na ustach i się dobrze czuje z tym. Więc jeżeli jesteś delikatna i nie lubisz efektu wow to nie kupuj tego bo w końcu to i tak będzie leżało. Jest trwała ładnie pachnie jedyny minus to taki że ona wsiąka w usta i potem mogą być wysuszone. Ja robię tak jak już kolor wsiąknie to po kilku godzinach biorę pomadkę i nią lekko się smaruje. Pomadka bezbarwna aha farbką nie powoduje że mamy na ustach wiele warstw czegoś. Jest lekka nie czuje się jej wcale. Ciężko ją kupić kiedyś była w Hebe a teraz ani w Rossman ani w Hebe dajcie znać gdzie ja kupiliście skoro sprawdzacie recenzje. Aha ja zużyłam 3 szminki bo jest boska teraz ze względu na to że jej znaleźć nie mogę kupuje inne i żadna nie dorównuje je :(
    Meriume
    6 września 2019 o 21:44
    Nie do zdarcia, ani... zlizania;-)
    Jestem z tych osób, które w tajemniczy sposób natychmiast zlizują, zjadają i rozmazują wszelki makijaż ust. Farbkę Bell kupiłam zachęcona niską ceną i nietuzinkową wodnistą konsystencją (nie lubię gęstych klajstrowatych pomadek, do których lepią się kosmyki włosów i które zostawiają ślad wszędzie, gdzie się da). Jestem zachwycona jej trwałością, nie do przebicia przez inne kosmetyki. Farbka nie tylko się nie zlizuje, ale też nie rozmazuje. Nawet przy jedzeniu lodów!
    Zalety:
    • Niebywała trwałość
    • Niska cena
    • Konsystencja: wodnista, nie lepka
    • Ciekawe kolory
    • Nie wysusza ust
    • Długą trwałość po otwarciu - przez kilka miesięcy produkt naprawdę jest jak nowy
    • Rodzima produkcja :)
    Wady:
    • Chwilowe uczucie pieczenia po nałożeniu pomadki
    • Słaba pigmentacja - konieczność nałożenia 2 warstw (choć to nie taka znów wada)
  • 21 sierpnia 2019 o 21:07
    Fajny produkt
    Farbka ma lekką, dosyć wodnistą konsystencję, która sprawia, że produkt błyskawicznie nakłada się na usta. Przy "wgryzaniu" się w usta czułam lekkie mrowienie, które po chwili ustało. Kolory po zastygnięciu są bardzo ładne, mocno napigmentowane. Produktu nie czuć na ustach w ciągu dnia i nie wysusza ich. Trwałość jest bardzo zadowalająca, nie widać ubytku na ustach po piciu, dopiero tłuste posiłki są w stanie naruszyć warstwę farbki na ustach.
    Zalety:
    • Łatwa aplikacja
    • Dobra pigmentacja
    Wady:
    • Delikatnie mrowienie/dyskomfort ust podczas zastygania farbki