Pomadki i szminki

Maybelline New York Puma x Maybelline, SuperStay Matte Ink Matowa pomadka w płynie

• 5 listopada 2024 o 10:55
    Super trwała
    Nic jej nie ruszy! Pomadka ma piękny kolor i świetnie wygląda na ustach. Jest super trwała i naprawdę trudno ją zmyć, nie zostawia śladów np. na szklance i ładnie pachnie.
    Zalety:
    • Trwałość, ładny zapach, wydajna, piękny kolor
    Wady:
    • Trudno domyć
    W perfumerii
  • 1 grudnia 2023 o 10:56
    Kremowa konsystencja i piękne matowe wykończenie
    Pomadka znajduje się w poręcznym opakowaniu z aplikatorem, który jest precyzyjny. Dobrze rozprowadza produkt na ustach. Pomadka ma kremową, przyjemną konsystencję. Nie wysusza ust. Nie podkreśla suchych skórek. Daje eleganckie, matowe wokończenie. Kolory są dobrze napigmentowane. Myślę, że każda znajdzie wśród nich swój ulubiony. Ja mam aż trzy ulubione i nigdy nie wiem na który się zdecydować.
  • 25 września 2023 o 23:09
    Piękny mat
    Pomadka o matowym wykończeniu to idealny kosmetyk dla mnie. Zachęca mnie długotrwałym, intensywnym kolorem na ustach, odpornością na rozmazywanie i ścieranie.Opakowanie jest poręczne, a aplikator wygodny. Pozwala nałożyć na usta odpowiednią ilość produktu.
  • 27 lipca 2020 o 9:38
    Idealna pomadka do pracy
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Pomadkę zakupiłam z uwagi na promocję w Rossmannie. Do zakupu skłoniły mnie pozytywne opinie, które przeczytałam w internecie. Zaskoczyła mnie trwałość tej pomadki- wychodzę do pracy o 06:30 i pomadka jest mega trwała to znaczy w pracy jem kilka posiłków i nigdy mi się ona nie starła, a pracuję do 15:00. Plusem jest jej , że rano smaruję nią swoje usta i szczerze to dopiero około 17:00 lekko mi się ściera. Pomadka jest matowa, więc idealnie nadaje się do pracy. Kolorystyka jest obszerna tych pomadek. Ja posiadam trzy odcienie tej pomadki Seductress, 175 Ringleader oraz 60 Poet
    Zalety:
    • doskonała trwałość
    • intensywny kolor
    • przyjemny zapach
    • obszerna kolorystyka
    Wady:
    • brak wad
  • 22 kwietnia 2020 o 21:18
    Jest świetna
    Jest to bardzo dobry produkt utrzymuje się długo. Cena jest korzystna. Odcień który miałam to 65 Seductress. Odcień jest bardzo ładny. Produkt ma ładne opakowanie . Zapach jest ładny taki słodki. Konsystencja fajna taka w sam raz. Warta wypróbowania na własnej skórze. Godna polecenia.