Wody toaletowe damskie

JLO Jennifer Lopez Glow by J.LO EDT

Jennifer Lopez Glow

Nasi użytkownicy zostawili 93 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 25 stycznia 2024 o 12:40
    Jlo glow
    Perfumy są genialne. Trochę jestem zdziwiona,bo zazwyczaj jeśli w składzie jest wanilia i róża to zapach jest mdły. W tej kombinacji kompletnie to nie przeszkadza. Dla mnie czuć kwiatową woń. Perfumy są słodkie, owocowe ale też trochę romantyczne. Ciężko mi stwierdzić na jaką porę dnia można je nosic bo każdy lubi co innego,ale stawialabym bardziej na wieczorne wyjścia. Może jakaś randka. Utrzymują się cały dzień
    OlaMK
    4 listopada 2023 o 8:32
    Zauroczenie bez happy endu
    Podczas poszukiwań nowych perfum na jesień, w Rossmanie, spryskałam nadgarstek i tymi. W sklepie poczułam różowe kwiatki, które mnie nie zachwyciły, perfumy kupiłam inne ale do końca dnia zauroczona wąchałam przegub dłoni. Zapach się rozwinął, pachniał konwaliami. Po przeczytaniu opinii na Wizażu napaliłam się już na maksa i kupiłam poprzez internet – tam 100ml kosztuje znacznie mniej, niż 50ml w Rossmanie. Zapłaciłam 103zł, czyli cena bardzo zadowalającą. No i mam. Buteleczka bardzo efektowna. Poręczna, chwytliwa, smukła, z półprzezroczystego, grubego szkła. Taka właśnie JLO z pełnymi biodrami i smukłą szyją. Dozowanie poprzez atomizer. Kolor perfum to różowy szampan i na ciele zostawiają taki właśnie efekt różowo-złotej glow poświaty. I nie jest to tandetny brokat a taka ładnie wyważona, stapiająca się ze skórą satynka. Nie zostawiają też śladów na ubraniach. Zdobienie w formie łańcuszka, rzeczywiście, Producent, mógłby uczynić atutem, gdyby troszkę usubtelnić literki, i, oczywiście, gdyby nie było na trwałe przyklejone do flakonu. Zapach: początek to lekkie kwiaty. Białe, różowe, aromat lekko pudrowy. Styl dzienny, niezadziorny, kobiecy, subtelny. Zapach jest bardzo delikatny. Dość dużo trzeba na siebie perfum „wylać”. Na testerze ten zapach był mocniejszy. Jedno psiknięcie wystarczyło, żeby na kilka godzin omotać moje zmysły. I tu sama nie wiem, czy to tester był tak zmarketingowany, czy perfumy kupione w Empiku okazały się jakieś oszukane. Zapach szybko na mnie więdnie. Znika aromat czystości, jest coraz bardziej pudrowo i nijak. Perfumy są bardzo nietrwałe. Nawet gdy solidnie się spryskam, to max 2-3h i już tylko bardzo nikła smuga pudrowa zostaje. Gdzie się podziały wspaniałe konwalie? Nie wiem. Nie ma ich w moim egzemplarzu. Nie ma ani ciut. Jestem zawiedziona i zapachem, i trwałością. Jeden z moich najgorszych zakupów perfumowych.
    Zalety:
    • ładna, trwała buteleczka
    • niewygórowana cena (w drogeriach internetowych)
    Wady:
    • trwałość, czyli zupełny jej brak
    • wydajność (sporo trzeba zużyć na jednorazową aplikację, by uzyskać wyczuwalny zapach)
  • 13 października 2023 o 0:03
    Jennifer Lopez mnie mocno zaskoczyła
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Po Jennifer Lopez spodziewałam się zapachu bardzo intensywnego i egzotycznego – nie w moim guście, lecz wpisującego się w jej sceniczny wizerunek. Tymczasem perfumy "Glow by JLo" są raczej subtelne (z wyłączeniem samego początku, który faktycznie jest ostrzejszy) i choć wyczuwalna jest kwiatowa woń, nie jest to klasyczny bukiet kwitnących kwiatów. Zapach wbrew stylowi celebrytki skłania się też raczej w stronę chłodu, przy czym nie jest to mroźna zima, a powiew dający orzeźwienie w ciepłe dni. Flakon swoim kształtem nie do końca do mnie przemawia, tworząc w moim odczuciu wrażenie lekkiej dysharmonii (zbyt ciężkiego dołu oraz zbyt lekkiej i długiej góry), a tej osobliwej zawieszki nie uznałabym za szczyt elegancji i stylu. Sam flakon jest jednak poręczny i nawet niewielkimi dłońmi można go uchwycić, żeby wydozować zapach. Przed zakupem trzeba wziąć pod uwagę, że jest on znacznie większy i wyższy niż większość flakonów (zwracam na to uwagę, bo dla jednych będzie to zaleta, jednak dla innych wada). Zetknęłam się z opiniami, że to po prostu słynny zapach kremów marki Nivea. Gdyby "Glow by JLo" był zapachem Nivei, pewnie bym go kupiła (co prawda istnieją perfumy Nivea, jednak w zbyt wielu recenzjach powielają się opinie o braku trwałości, bym zapłaciła za nie oczekiwaną kwotę). Zgodzę się, że oba zapachy łączą świeżość, czystość i subtelność, natomiast wciąż rozpatrywałabym to wyłącznie w kategoriach podobieństw, a nie identyczności. Porównując obie kompozycje: zapach Nivei jest zupełnie neutralny. To klasyczny unisex. "Glow by JLo" to z kolei zapach typowo kobiecy i gdyby mężczyzna skorzystał z tych perfum, od razu byłoby to wyczuwalne. Zapach Nivei jest bardziej pudrowo-piżmowy, natomiast propozycja od Jennifer Lopez pozostaje w konwencji kwiatowej. Nivea to utulenie nawet na chłodniejsze dni, a "Glow by JLo" to odświeżający zapach na letnią porę.  Zapach należy raczej do bliskoskórnych, choć zarazem jest trwały (około 7 godzin), więc nie wymaga pryskania się nim co chwilę, a dzięki swojej subtelności idealnie pasuje do korzystania na co dzień. Ostatecznie po wielu próbach nie ujął mnie na tyle, by go kupić bez promocji za kwotę ponad 200 złotych, jednak pozostaje jedną z ciekawszych propozycji w Rossmannie wyróżniających się na tle typowo słodkich perfum.
  • 23 lipca 2023 o 18:55
    Czystość
    ••• Moje zapachy, preferencje ••• Świeże, owocowe, słodkie, kwiatowe, ciężkie - nie potrafię wybrać określonego typu, dlatego jestem otwarta na poznawanie nowych zapachów, jednak mam swoich stałych ulubieńców do których powracam jak np. Mexx Black, Chanel Chance, My Way, Boss Fragrances Ma VIE, SI czerwone, Versace bright crystal. Warto pamiętać, że PH skóry może powodować, że zapach inaczej pachnie na dwóch osobach a także jego trwałość może się różnić. ••• W skrócie ••• Zapach dobrego mydła, kwiatów zauroczył mnie i trafił do mojego koszyka. Charakterystyczny i intensywny zapach sprawił, że perfumy są świetne np. po kąpieli, na wiosenne czy letnie dni. Zapach choć jest świeży to kojarzy się z czystością. ••• Nuty zapachowe ••• Nuta głowy: neroli, kwiat pomarańczy, grejpfrut Nuta serca: róża, jaśmin, tuberoza Nuta bazy: piżmo, drzewo sandałowe, korzeń irysa, wanilia, bursztyn [ZALETY] + Charakterystyczny zapach czystości + Nie powodują bólu głowy + Na początku intensywne ale po chwili utleniają się pozostawiając delikatny i zarazem trwały zapach + Super sprawdzą się na wiosenne, ciepłe dni + Flakon [WADY] Nie znalazłam.
  • 15 maja 2023 o 17:20
    Tak pachnę ja
    Moja miłość. ZAPACH Te perfumy pachną czystością, białym mydełkiem, świeżością, dobrocią, jasnością. Natknęłam się na nie przypadkiem w zeszłym roku, kiedy szukałam prezentu dla przyjaciółki. Ostatecznie kupiłam je i przyjaciółce, i sobie, i się z nimi nie rozstaję. Pachną kobiecością, elegancją, delikatnością i klasą. Mimo że bardzo wyczuwalne, nie powodują bólu głowy i nie są nachalne. Jestem od nich uzależniona. Zwracają uwagę mężczyzn. NA JAKIE OKAZJE Są idealne do pracy, urzędu, na wizytę u lekarza, rozmowę z szefową, generalnie podczas załatwiania codziennych spraw na mieście i ważnych spotkań. Świetnie sprawdzają się w każdą pogodę. W słoneczne dni rozkwitają i są bardziej słodko-ciepło-otulające, a w zimne dni wydają się bardziej czysto-chłodno-eleganckie. Nałożyłabym je również na wieczorną randkę, bo zauważyłam, że bardzo podobają się mężczyznom. Ale moimi ulubionymi perfumami randkowymi od lat jest 'Miracle' z Lancome, więc nie wiem, czy kiedykolwiek zmienię tę tradycję ;) TRWAŁOŚĆ Na mnie pachną długo, ponad 8 godzin. Ale muszę powiedzieć, że lubię używać ich dużo i je dokładać ;) OPAKOWANIE Szklana, matowa butelka intryguje mnie za każdym razem, gdy chwytam ją w dłonie. Ma w sobie coś przyjemnego w dotyku i kształcie. Z jednej strony przypomina smukłą kobietę, a z drugiej berło :) Ale łańcuszek mogliby sobie darować. Moim zdaniem powinien być zamocowany do butelki nie na stałe, ale tak, żeby można go było zdjąć i używać np. jako bransoletki. CENA Zdecydowanie polecam robić zakupy w perfumeriach internetowych. Ja kupiłam przez Internet duże opakowanie tych perfum w cenie jednego małego opakowania w sklepie stacjonarnym. OSOBNY AKAPIT DLA JENNIFER LOPEZ Jennifer, jesteś moją idolką od lat, ale zawsze omijałam perfumy sygnowane Twoim nazwiskiem, bo myślałam, że to badziew i tandeta. Byłam taka głuuupiaaaa...! Są super, tak samo jak Ty. Nie zmieniaj się. I nie zmieniaj formuły tych perfum :D PODSUMOWANIE Zdecydowanie polecam. To wyjątkowy, przepiękny zapach.
    Zalety:
    • wyjątkowy zapach czystej bieli
    • trwałe
    • wydajne
    • nie powodują bólu głowy
    • dość tanie w sklepach internetowych jak na tak dobrą jakość
    • ładne, miłe w dotyku, wygodne opakowanie
    • kocham JLO ;)
    Wady:
    • buteleczka jest ładna, ale łańcuszek wokół niej czasem mnie denerwuje