Pasty do zębów

Farmasi Eurofresh Whitening Toothpaste Pasta do zębów

malwi73
    12 marca 2023 o 12:58
    Fajny smak, działanie słabe.
    Wypróbowałam już kilka past z Farmasi i musze powiedzieć, że to jedyna, której mi odpowiada smak. Jednakowoż człowiek przyzwyczajony do smaku mięty, i jak jej brakuje w paście to jakoś dziwnie się myje zęby. Pasta ma miętowy smak, taki tradycyjny. Starcza na długo, Niestety nie wybiela. Bynajmniej ja nie zauważyłam takiego działania na swoich zębach. Cena katalogowa wysoka, ale dla konsultantek niższa, czesto jest w promocji np 3 w niezłej cenie.
  • 9 maja 2021 o 9:55
    Nic nie robi
    Jak dla mnie to zwykła pasta. A jeśli zwykła, tzn że nie całkowicie nie działa, tak jak byśmy tego oczekiwali. W jakiejś super ekstra promocji zakupiłam kilka opakowań, bo ogólnie cena katalogowa wręcz powala. Tubka jest w dwóch wersjach 112g/ 50g, dla mnie to i tak dość malutkie opakowania bo stosowałam codziennie. Pasta jest do zębów wrażliwych, ma dodatek wybielająca.... Hmmm.... Długotrwałe stosowanie nie pomogło mi raczej w usunięciu jakiś przebarwień, czy czegokolwiek, ot zwykła pasta. Delikatna mięta, nie mocna... Osobiście wolę baaardzo mocne. Ale ok. ZALETY: delikatna WADY: cena bez promocji nie wybiela
  • 9 września 2020 o 11:50
    Wybielająca pasta
    Hmm napisze ze pierwszy raz wystawiam recenzje pasty do zębów, na ogol skupiałam się na kosmetykach do pielęgnacji twarzy i włosów, ale ten produkt jest godny uwagi. Cena produktu jest niska w porównaniu do innych past wybielających. Ta pasta jest do użytku codziennego. Wiadomo ze o żeby trzeba dbać a pasta cudów nie robi. Zauważyłam ze znikną z moich zębów lekki „osad” który był po kawie czy herbacie. Według mnie efekt był po jakiś trzech tygodniach użytkowania. Warto zaznaczyć ze pasta jest dosyć wydajna. Używam trzy tygodnie, dwa razy dziennie i nie jestem w połowie opakowania ???? Pasta ma dosyć delikatny skład, na bazie naturalnych składników. Wiec jeśli ktoś ma słabe, wrażliwe szkliwo mogły spróbować ????