Balsamy do ciała

Nivea Naturally Good, Balsam do ciała z owsem

izka707
    18 kwietnia 2024 o 14:45
    Nawiżający balsam do ciała z owsem
    Nivea Naturally Good balsam do ciała z owsem ma lekką konsystencję i łagodny, słodki zapach. Szybko się wchłania, dobrze nawilża skórę dając efekt przyjemnej miękkości. Łatwo się rozprowadza po ciele, jest wydajny i nie bieli skóry. Nie podrażnia, ani nie uczula. Łatwo dostępny zarówno stacjonarnie, jak i w drogeriach internetowych.
  • 12 grudnia 2021 o 20:48
    Balsam super nawilża i odżywia, ma piękny zapach i szybko się wchłania. Czego chcieć więcej? Najsłodszy balsam z serii Naturally Good.
    Zachwycona wersja z aloesem zaopatrzyłam się, podczas jednej z wyprzedaży w Rossmanie w wersję z owsem oraz z awokado. Ogólnie skład taki sobie bo mamy alkohol za alkoholem i trochę się tego bałam szczególnie pod względem zapachu, ponieważ w wersji aloesowej alkohol był wyczuwalny... Na szczęście w tym wypadku tak nie było. Balsam miał przepiękny, delikatnie słodki zapach i faktycznie może trochę pachniał świeżym zbożem? Mnie się mega ten zapach podobał. Balsam miał biały kolor i gęstszą, treściwszą konsystencję niż aloes. Jednak łatwo się go rozprowadzało i bardzo szybko się wchłaniał. Na szczęście alkohol nie wysuszał skóry. Wręcz przeciwnie, działanie balsamu było perfekcyjne - pozostawiał skórę nawilżoną, miękką i odżywioną. No i podoba mi się opcja squeeze and roll, ponieważ w ten sposób wydobywamy resztki balsamu. Po rozcięciu butelki niewiele zostało resztek do zużycia. Pozwoli zaczęłam wersję z awokado i już wiem, że wersja z owsem zasługuje na miano najlepszego balsamu z tej trójki!
  • 21 października 2021 o 7:45
    Pozytywne zaskoczenie!
    Balsam to pozytywne zaskoczenie. Nie używałam wcześniej tego produktu! To chyba stosunkowo nowosc, gdyż wcześniej nie miałam okazji testować tego balsamu. Pachnie bardzo ladnie, ma dobry skład. Nie roluje się na skórze. Dobrze nawilza, radzi sobie z atopowa skórą, nie podraznia, wręcz przeciwnie - łagodzi i koi. Ma przyjemny zapach, można robić nim masaż. Balsam pielęgnujący skradł moje serce A także całej mojej rodziny. Jest wydajny, starcza na długo, to naprawdę spora pojemność produktu. Pachnie delikatnie, zbożowo.
    Zalety:
    • Nawilżenie
    • Duże wydajne opakowanie
    • Konsystencja
    • Dobrze się wchłania
    Drogeria Jasmin
  • 22 września 2021 o 21:09
    Miłe zaskoczenie
    Ten balsam jest dla mnie miłym zaskoczeniem. Bardzo dobrze nawilża i bardzo szybko się wchłania. Jest bardzo wydajny, wystarczy niewielka ilość aby uzyskać efekt. Moja skóra jest bardzo sucha, dlatego bardzo zwracam uwagę na nawilżanie. Zapach balsamu jest bardzo przyjemny, delikatny. Dodatkowym plusem jest miękkie opakowanie, które wraz z użyciem balsamu można zwijać. Jak najbardziej polecam ????
    Zalety:
    • Nawilżanie na bardzo dobrym poziomie
    • Szybkie wchłanianie
    • Plus za opakowanie
    Wady:
    • Skład mógłby być nieco lepszy
    Kirsen
    6 września 2021 o 20:02
    Słaby skład
    Szczerze mówiąc nie rozumiem pozytywnych opinii o tym balsamie. Wzięłam go na szybko, bo się spieszyłam, a mojego akurat nie było. Zapach jest spoko, opakowanie 50% mniej plastiku - też super. Ale działania brak. Moja skóra po tygodniu używania zaczęła być ściągnięta, a przy ściśnięciu robiły się zmarszczki - czyli nie była nawilżona. Wtedy, niestety za późno, spojrzałam na skład, gdzie na trzecim miejscu jest alkohol denaturowany. Odstawiłam, nie polecam.
    • 50% mniej plastiku
    Wady:
    • skład
    • brak działania
    • nie jest wegański