Wody perfumowane damskie

Kenzo Flower
Kenzo Flower By Kenzo Woda perfumowana dla kobiet, 30 ml 30 ml
Sephora
Kenzo - Flowerbykenzo - Woda Perfumowana - Atomizer 50 Ml - Dla Kobiet

Nasi użytkownicy zostawili 334 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 17 kwietnia 2025 o 7:56
    kocham ten zapach
    Ja po prostu zakochałam się w tym zapachu. Zacznę od ceny - nie jest to najtańszy perfum za 100 ml trzeba zapłacić około 500 złotych ale dla mnie wart tej ceny. Flakonik bardzo elegancki i wygodny w użyciu. Zapach od razu wyczuwalny i ja nie ukrywam ale wyczuwam zapach maku a może tak mi się tylko kojarzy, że jest to mak bo na flakoniku jest on narysowany. Ogólnie zapach jest mocny i wyrazisty. Bardzo długo utrzymuje się na ciele i jeżeli ktoś lubi mieć na sobie mocne i ciężkie perfumy to ten jest idealny!
    Zalety:
    • ładne opakowanie. cudowny zapach, mocny zapach,
    Wady:
    • troszkę drogi
    Emilla
    1 kwietnia 2025 o 19:07
    Odurzające, kadzidlane, przyprawiające o ból głowy
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Zamówiłam w ciemno, jak dobrze, że tylko próbkę... W pierwszej chwili wydały mi się ciepłe, kwiatowe, przyjemne, ale już po chwili wypełzły odurzające, kadzidlane nuty. Mocne, ciężkie, powodujące u mnie ból głowy. Nie ma w nich nic subtelnego, co można by sądzić na podstawie kształtu butelki. Na pewno nie kojarzą mi się z kwiatami. Tylko z kadzidłem, jakimiś pogrzebowymi liliami i kaliami. Są bardzo trwałe, ale im dłużej je nosiłam, tym cięższe się stawały, bardziej duszące. Niestety, nie da się ich domyć i musiałam męczyć się pół dnia i całą noc z tym kadzidłem.
    Zalety:
    • nie ma
    Wady:
    • ciężkość, powodują ból głowy, nieprzyjemny, duszący zapach kadzidła
    Dariu93
    17 sierpnia 2024 o 13:26
    Raczej nie dla młodych kobiet
    Perfumy Kenzo Flower dostałam w prezencie. Na początku zachwyciły mnie subtelnym, opływowym flakonem, który na prawdę ładnie wygląda na półce. Ale czar prysł, gdy ich powąchałam. Pachną bardzo pudrowo, zapach jest mdły i dokuczający. Nawet po próbie zmycia perfum z szyi czułam je na sobie bardzo długo (tu plus za trwałość...). Perfumy odrazu oddałam babci, która z kolei była zachwycona zapachem i używała ich bardzo oszczędnie.
    • Flakon
    Wady:
    • Pudrowy zapach
    piccess
    28 grudnia 2023 o 12:38
    Jeden z dziwniejszych zapachów, ale ma coś w sobie
    Zapach uwielbiany przez moją mamę, do której całkowicie pasuje. Na mnie natomiast się nie sprawdził, ponieważ na początku był pudrowy, intrygujący, ale na koniec stał się mdły. Mocno wyczuwam w tym zapachu wanilię, jaśmin i czarną porzeczkę. Porzeczka dodaje świeżości, charakteru, natomiast jaśmin dodaje słodyczy i intensywności. Całość psuje wg mnie wanilia, która choć słodka jest właśnie na dłuższą metę mdła. To jeden z tych zapachów, które ciężko opisać słowami, trzeba go wypróbować. Z jednej strony pachnie niczym miska świeżych owoców lub bukiet kwiatów, z drugiej strony jest dość charakterystyczny, mocno pudrowy, aż w końcu mdły i specyficzny. Ma jednak w sobie coś i to właśnie tak unikalne połączenie zapachów. Bardziej na lato, wieczorną kolację, spacer po mieście niż na randkę czy na spotkanie biznesowe. Flakon bardzo ładny, ale wolę poręczniejsze opakowania, które mogę schować do małe torebki.
  • 17 grudnia 2023 o 16:47
    Relacja przyprawiająca o zawrót głowy
    Zapach ten kupiłam sama z ciekawości.Na szczęście wybrałam pojemność 30 ml,ponieważ perfumy nie są dla mnie.Przyznam,że zapach jest ciekawy, czuję jaśmin, wanilię,jest też róża, fiołek,białe piżmo i kadzidło,co powoduje,że zapach jest "miękki",otulający.Mimo tego,że intensywność pojawiająca się zaraz po użyciu maleje z czasem to u mnie perfumy te powodują ból głowy, męczą mnie.Duży plus za opakowanie, smukła butelka z kwiatem maku,nowoczesny styl przypominający mi dawne perfumy z kwiatem we flakoniku na toaletce u prababci.Zapach długo utrzymuje się na skórze i ubraniach,można kupić w przystępnej cenie.
    Zalety:
    • Flakon,długo utrzymuje się na skórze
    Wady:
    • Zapach zbyt mdły i męczący
    • Flakon

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie