Szampony do włosów

Schwarzkopf Professional Fibre Clinix, Tribond Volumize Shampoo Szampon zwiększający objętość

• 3 lipca 2024 o 16:35
    Może być
    Posiada miniaturkę. Szampon ma gęstą, żelową konsystencję, która jest przeźroczysta i przyjemny, fryzjerski zapach. Delikatnie, ale skutecznie oczyszcza skórę głowy i dobrze się pieni. Włosy po użyciu są czyste, sypkie i odbite od nasady. Nie zauważyłam, aby zwiększał objętość, ale moje włosy akurat tego nie potrzebują. Wydajność jest w porządku. Może być.
  • 27 lutego 2024 o 20:09
    Mega objętnosć
    Używa od:próbka
    Pierwsze, co rzuca się w oczy po sięgnięciu po ten szampon to opakowanie. Miętowy, pastelowy kolor zachwyca, do tego czarny font i minimalizm w postaci srebrnej grafiki. Miniatura o pojemności 50 ml znajduje się w tubce, natomiast wersja pełnowymiarowa w butelce z pompką, która znacznie ułatwia aplikację i kojarzy się z profesjonalną pielęgnacją włosów. Otwierając butelkę, przywita Was przyjemny, orzeźwiający zapach, który sprawia, że samo mycie włosów staje się przyjemnością, a aplikacja szamponu – chwilą relaksu. Konsystencja szamponu jest gęsta i żelowa, a jego bezbarwny kolor dodaje mu subtelnego charakteru. Początkowe wrażenie po użyciu szamponu to uczucie delikatnego oczyszczenia i stworzenie naprawdę gęstej piany. Cienkie włosy są zazwyczaj bardziej podatne na obciążenia, dlatego ważne jest, aby szampon nie tylko oczyszczał, ale także przygotowywał je do dalszych zabiegów pielęgnacyjnych. Ten szampon spełnia te oczekiwania, sprawiając, że włosy stają się bardziej podatne na kolejne etapy pielęgnacji. Po wysuszeniu włosy u nasady są bardzo dobrze oczyszczone, bez problemu mogę je rozczesać oraz są sypkie i dobrze się układają. Zdecydowanie zyskują na objętości, nie tylko są odbite od nasady ale stają się bardziej puszyste, przez co objętość jest zwiększona na całej długości. Stały się też zupełnie inne w dotyku, jakby grubsze, trudno mi to opisać. Oczywiście zyskują także na blasku i zdrowym wyglądzie. Dodatkowo, co istotne w okresie zimowym i nosząc czapkę, włosy zdecydowanie mniej się elektryzują, co gwarantuje mi idealną fryzurę.
  • 16 lutego 2024 o 22:54
    Moje odkrycie
    Unikalna formuła tego szamponu nie tylko oczyszcza moje cienkie włosy, ale także sprawia, że stają się one miękkie i gładkie. Efekt objętości utrzymuje się przez długi czas. Ponadto zachwyciła mnie jego delikatność wobec włosów. Nawet po regularnym stosowaniu, nie doświadczam przesuszenia ani nadmiernego obciążenia. Wprost przeciwnie – moje włosy wydają się zdrowsze, bardziej odżywione, a jednocześnie lżejsze.