Maseczki w płachcie

Action Gold Mask Hydrogel Złota maseczka na twarz

psobota
    13 października 2024 o 17:26
    Cudowna maseczka za grosze!
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Maseczkę kupiłam z jednej strony sceptycznie nastawiona, ponieważ średnio ufam kosmetyką z tego typu sklepów a nie z drogerii. Natomiast bardzo przekonał mnie skład oraz to, że maseczka jest w dwóch osobnych żelowych płachtach przez co lepiej trzyma się na skórze. Po wyjęciu maseczki z opakowania już spodobał mi się jej przepiękny delikatny zapach i jej żelowa struktura. Maseczkę bardzo przyjemnie aplikuje się na buzie, idealnie do niej przylega i nie spada. Dodatkowo daje efekt przyjemnego chłodzenia. Maseczkę trzymałam na buzi ok 20 minut i po jej zdjęciu byłam pełna podziwu. Skóra była idealnie nawilżona, wygładzona i elastyczna. Na pewno kupię kolejne opakowania!
    Zalety:
    • Przyjemnie chłodzi
    • Wygładza
    • Nawilża
    • Dobrze aplikuje się na twarz, jest dobrze wycięta
    • Niska cena
    Wady:
  • 13 października 2024 o 13:10
    Ciekawe doświadczenie
    Sięgnęłam po tę dwuczęściową maseczkę z ciekawości. Płaty są dość grube, początkowo ciężko je rozdzielić od plastiku i niestety łatwo w nich zrobić dziury. Ładnie przylega do twarzy, choc nieco się zsuwa. Przyjemnie chłodzi, a po jej zdjęciu, skóra jest odświeżona, nawilżona i rozpromieniona.
  • 26 czerwca 2024 o 15:42
    FAJNIE CHŁODZĄCA
    Któż nie lubi maseczek do twarzy ? W dzisiejszych czasach każda kobieta spróbowała choć raz nałożyć ją na twarz. Ja wręcz uwielbiam je i jak tylko widzę jakieś fajne , najczęściej są to nawilżające maseczki zaraz kupuję. Gold Mask Hydrogel otrzymałam w prezencie ( lubię takie prezenty ) i od razu postanowiłam ją przetestować . Produkt zamknięty jest w plastikowej saszetce . Podzielony jest na dwie części , góra twarzy do nosa i dół twarzy od nosa do brody. Wykonana jest z plastycznego żelu i dobrze nasączona emulsją. Bezzapachowa. Dodatkowy plus za wegańską formułę. Maseczka jest idealnie dopasowana do mojej twarzy. Rzadko to się zdarza . Przeważnie taki rodzaj kosmetyku jest dla mnie za duży. Po wyciągnięciu z opakowania miałam lekki problem z odklejeniem folii , ale nie daję za to minusa , ponieważ takie zabezpieczenie musi być aby płachty się nie skleiły. Produkt idealnie trzymał się twarzy , nie spływał i nie przesuwał się. Płachtę trzymałam na twarzy 20 min dokładnie tyle ile sugeruje producent. Po zdjęciu wklepałam ekstrakt i poczekałam aż wsiąknie w skórę . Potem nałożyłam swój ulubiony krem. Skóra na twarzy stała się miękka i delikatna w dotyku . Widać było że jest zregenerowana , zapielęgnowana i odżywiona. Bardzo lubię takie produkty , dlatego często do nich wracam i polecam.
    Zalety:
    • maseczka w dwóch częściach
    • produkt wegański
    • dobrze się wchłania
    • mocno nasączona ekstraktami
    • żelowa formuła
    Wady:
  • 9 maja 2024 o 21:02
    Nawilża i odżywia skórę
    Używa od:próbka
    Maseczka w saszetce jest koloru złotego w 2 częściach. Dlatego jest dobrze skrojona i przylega do skóry. Dobrze nasączona esencją. Maseczkę nałożyłam na oczyszczoną twarz. Dzięki 2 częścią jest jeszcze łatwiejsza w nakładaniu i dobrze przylega. Maseczkę nałożyłam na 15 minut. Nie podrażnia skóry. Nie powoduje ściągnięcia. Nie pozostawia lepkiej warstwy. Skóra po zastosowaniu maseczki jest dobrze nawilżona, ukojona i miękką. Nie spodziewałam się takiego dobrego efektu po maseczce z hipermarketu. Jestem mile zaskoczona i jeśli trafię ponownie na tę maskę kupię ponowie. Dobrze nawilża i przygotowuje cerę do dalszych kroków pielęgnacji. Zakety: Nawilża Regeneruje Dobrze nasączona i skrojona Odżywienie
    lunka13
    16 kwietnia 2024 o 11:58
    Złoto a skromnie (niedrogo)
    Maseczka jest grubsza od innych maseczek, które testowałam i jest podzielona na dwie części, co ułatwia jej precyzyjne nakładanie. Jest bardzo dobrze wykrojona, dopasowuje się idealnie i, przede wszystkim, nie spada z twarzy, nie zsuwa się - można podczas jej użytkowania wykonywać wszystkie czynności bez uciążliwego poprawiania non stop maski w płachcie. Obie części maski są zabezpieczone folijką, którą zdejmuje się bardzo wygodnie i sprawia to, że maseczka od razu jest równa i nie trzeba oddzielać warstw od siebie (osobiście bardzo nie lubię tego rozprostowywania). Esencja ładnie się wchłania i nie pozostawia lepiącego uczucia na twarzy. Skóra twarzy po użyciu jest przyjemna i miła w dotyku, tak samo jak i nawilżona, wydaje się gładsza i zregenerowana. Dodatkowym plusem jest oczywiście cena - niecałe 5 zł w Action.
    Zalety:
    • Odżywienie
    • Wygładzenie
    • Forma - 2 części, folijki oddzielające

Zobacz także inne Maseczki w płachcie