WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Maseczki w płachcie

Conny Maska rewitalizująca 'Granat'

• 2 lipca 2020 o 14:40
    Idealna przed imprezą! Pielęgnacja za grosze :)
    Kupiłam tą maseczkę w Carrefour :) gdy byłam na zakupach przed imprezką. Maseczka jest bardzo dobrze nasączona bez najmniejszego problemu dopasowywuje się do twarzy, jej pozostałości wklepuję w szyję. Po jej zastosowaniu zauważyłam, że moja skóra jest dogłębnie odżywiona, wygładzona nabiera blasku. Zapach maseczki uspokaja. Kto jeszcze tej maseczki nie testował to z pewnością warto. Ja już zrobiłam jej zapas :)
    Zalety:
    • działanie
    • dostępność ( Carffour, drogerie natura, kontigo )
    • opakowanie (prosty design)
  • 18 czerwca 2020 o 19:02
    Bardzo dobra maska nawilżająca
    Maskę kupiłam przypadkowo, robiąc zakupy w drogerii internetowej. Przeleżała w szafce kilka miesięcy, aż w końcu dzisiaj ją przetestowałam :) Moja skóra jest ostatnio wyjątkowo przesuszona i poszarzała. Maska okazała się strzałem w 10! Jestem z niej bardzo zadowolona. Opakowanie standardowe. Sama maska wykonana z wytrzymałej tkaniny. Jest spora, dobrze skrojona. Mocno nawilżona preparatem, ale nic z niej nie kapie. Preparat bardzo dobrze się wchłania. Nie jest lepki, czego nie lubię, a co zauważyłam w maskach innych producentów. W składzie widzę Beta-Glucan, sok z liści aloesu, wyciąg z granatu (1%), panthenol. Skład nie jest naturalny, ale nie spodziewałam się tego, biorąc pod uwagę cenę, więc ok. Po użyciu skóra jest przyjemna w dotyku, nawilżona, lekko napięta. Jedyne, do czego mogłabym się przyczepić, to zapach. Spodziewałam się świeżego, owocowego zapachu, a maska pachnie trochę jak jakieś lekarstwo - lekko chemicznie i nie przypomina granatu :/
    Zalety:
    • duża, porządnie nasączona preparatem maska w płachcie
    • jak na tę cenę - dobry skład
    • odczuwalnie nawilżona skóra po użyciu
    Wady:
  • 15 kwietnia 2020 o 15:45
    Jestem na tak
    Duża płachta, Bardzo dobrze nasączona, Nie podrażniła ani nie spowodowała relacji alergicznych, Ładnie nawilża skórę, buzia jest mięciutka, Zapach taki średni.
  • 23 stycznia 2020 o 21:33
    Dobrze dolega do skóry
    Maseczka jest dobrze skrojona. Po nałożeniu na twarz, bardzo dobrze dolega do skóry, nie zsuwa się. Super mi się to podoba. Żadna maseczka jeszcze tak dobrze nie trzymała mi się na skórze. Po maseczce zauważyłam delikatne wyrównanie kolorytu i zmniejszenie zaczerwienienia skóry. Twarz była nawilżona i w dobrej formie.
    Zalety:
    • zmniejsza zaczerwienienia
    • bardzo dobrze dolega do skóry, nie zsuwa się
    Wady:
    • mogłaby być bardziej nasączona
    Drogeria Natura
  • 5 października 2019 o 21:21
    Pozytywne działanie na cerę
    Używa od:próbka
    Maseczka zamknięta w klasycznym opakowaniu – jak większość masek w płachcie. Sama płachta jest odpowiednich rozmiarów, otwory wycięte we właściwym miejscu. Bardzo dobrze nasączona esencją i była odpowiednio mokra do samego momentu ściągnięcia jej z twarzy, To nasączenie powoduje również, że możemy z nią chodzić swobodnie po domu i nic nam nie spada. Zapach owocowo-chemiczny, czuć tutaj chemię, nie jest wybitnie przyjemny zapach ale z czasem ulatnia się i pod koniec zapominamy o chemicznym zapaszku. Po ściągnięciu twarz nie jest klejąca, wygląda na odżywioną, ma ładny blask. Polecam
    Zalety:
    • odpowiednio nasączona
    • pozytywny wpływ na cerę
    • dobrze wycięte otwory, prawidłowa wielkość płachty
    Drogeria Natura

Zobacz także inne Maseczki w płachcie