Rozświetlacze

Nam Professional by Wibo Glass Highlighter Rozświetlacz do twarzy

• 27 stycznia 2025 o 18:04
    Blask z potencjałem, ale nie bez wad!
    Nam Professional by Wibo Glass Highlighter to kosmetyk, który wywołał we mnie mieszane uczucia. Z jednej strony efekt tafli, jaki daje, jest naprawdę piękny – skóra wygląda świeżo i promiennie, szczególnie w sztucznym świetle. Konsystencja jest przyjemna, a sam produkt łatwo się rozprowadza. Niestety, nie wszystko w nim mnie zachwyciło. Po pierwsze, bardzo podkreśla strukturę skóry, szczególnie na nosie i policzkach – jeśli macie nierówności lub rozszerzone pory, warto być ostrożnym. Po drugie, intensywność blasku nie każdemu przypadnie do gustu, bo trudno uzyskać subtelny efekt. Do tego opakowanie, choć eleganckie, wydaje się mało praktyczne – brakuje lusterka, a plastik nie wygląda zbyt solidnie. To produkt z potencjałem, ale nie uniwersalny – myślę, że sprawdzi się bardziej na większe wyjścia niż w codziennym makijażu. Daję mu 3 gwiazdki, bo choć efekt tafli jest piękny, nie jest to produkt bez wad.
  • 12 września 2024 o 12:54
    Piękna tafla na twarzy gwarantowana
    Zakupiłam ten rozświetlacz podczas promocji w drogerii Rossmann. Mam odcień Golden beige. Konsystencja jak masełko, nie osypuje się, pięknie podkreśla twarz, stosuję go także przy wykonywaniu makijażu oka- super sprawdza się również jako cień do powiek. Bardzo trwały, wydajny, daje konkretny glow.
    Tarant
    1 grudnia 2023 o 11:49
    Od lekkiej poświaty po błysk kuli disco
    Rozświetlacze kupiłam przy okazji zakupu paletki magnetycznej z marki NAM. Na co dzień używam zarówno lekkich rozświetlaczy dających efekt zdrowej, "mokrej" skóry, jak i totalnie drobinkowych oraz tych z efektem tafli niczym lustro. Posiadam 2 kolory tego rozświetlacza 2 i 8. Jeden jest cieplejszy "szampański", drugi zaś wpada w chłodniejsze, lekko różowe tony. Oba na twarzy wyglądają przepięknie. Blask da się stopniować - od eleganckiego, delikatnego, po totalną kule disco - wręcz lustro. Produkt zawiera w sobie jakieś drobinki, nie są one jednak grube ani mocno zauważalne. Myślę że osobą z każdym kolorem i tonem karnacji znajdzie odcień dla siebie. Polecam ;)
    Zalety:
    • opakowanie (możliwosc zakupu samych wkładów)
    • trwałość
    • możliwość stopniowania błysku
    • piękny efekt tafli
    Goya5
    9 maja 2022 o 9:25
    bardzo fajny..:)
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    kupiłam ten rozświetlacz na promocji w Rossmanie w cenie dość atrakcyjnej dla mnie. Opakowanie jest bardzo ładne, w kolorze różowego złota, gdyż wybrałam odcień Blink Blink. Zauważyłam, że wkłady są wymienne, oraz że nie jest testowany na zwierzętach, co dla mnie ma znaczenie. Rozświetlacz jest odpowiedni dla mojej cery, pozostawia drobinki brokatu i dlatego pięknie mieni się skóra na twarzy, dodając rozświetlenia i blasku. Pozostawia tez lekki koloryt. Ma ładny delikatny zapach. Jak najbardziej polecam !
    Zalety:
    • drobinki złota na twarzy
    • piękne opakowanie,
    • wymienne wkłady
    • delikatny zapach
    Wady:
    • należy sprawdzać przy zakupie, czy nie kruszą się..
    Pani_D
    28 kwietnia 2022 o 13:53
    Nie ma szału.
    Zacznę od tego że jestem fanką róży z NAM. Naprawdę ich róże są fenomalne, piękne kolory, super trwałość i łatwość nakładania. Natomiast ten rozświetlacz z NAM mi się nie sprawdził. Kupiłam odcień numer 4 Blink Blink. Jest to moim zdaniem neutralny odcień, widziałam w nim takie żółtawe jak i różowe drobinki. Nałożony na policzki daje bardzo delikatny efekt i nie jest to niestety efekt tafli tylko bardziej efekt brokatu/ drobinek. Ja takiego nie lubię... Nawet mój luby powiedział do mnie " a co ty masz za brokat na policzkach " haha :) Po drugie ten odcień jest dla mnie za ciemny, a nie jestem typowym bladziochem. Jak patrzę na siebie na wprost widzę ciemne smugi na policzkach, ewidentnie odcień za ciemny. Nie wiem może powinnam wybrać inny odcień ? Może inny odcień byłby lepszy ? Patrząc na to że ten rozświetlacz ma dobre opinie. Nie wiem... Wybrałam ten odcień i temu daje recenzje. Plus za to że można kupić sam wkład to kasetki, który kosztuje mniej.