Cienie do powiek

Nam Professional by Wibo Get Wet, Water Foil Eyeshadow Cienie foliowe do powiek

• 18 czerwca 2024 o 11:11
    Złoto
    Na codzień nie robię jakiegoś mocnego makijażu oka ale jak mam czas to lubię dodać jakiś błysk na powiekę i to dodaje charakteru makijażowi od razu. Mam kilka właśnie takich foliowych cieni czy brokatów ale skusiłam się dodatkowo jeszcze na ten z NAM bo słyszałam kilka pozytywnych opini w internecie. A teraz moja opinia: Przecież te cienie z NAM to jest takie cudo.. miałam już kilka błysków z tej marki i wszystkie są super. Na oku po zastosowaniu produktu zostaje taka tafla przepiękna odbijająca światło. Produkt pod palcem jest taki aksamitny. Efekt na oku można porównać właśnie do takiej mokrej tafli, idealnie jeśli chcemy uzyskać clean efekt makijażu. W tej cenie jest to naprawdę dobry cień i może konkurować nawet z tymi wysokopolkowymi.
  • 13 stycznia 2022 o 17:55
    Dobry delikatny cień do powiek
    Kupiłam w Rossmanie cień numer 4. Na powiece wygląda świetnie, dobrze się rozprowadza i dogaduje z kredką do oczu. Trzyma cały dzień bez poprawek. Efekt wody widoczny od razu. Wadą jest mały wybór kolorów, bo tylko cztery. Cena adekwatna do jakości, dostępny. Pewnie jak się skończy kupię ponownie.
    Zalety:
    • delikatny kolor idealny na codzień
    • łatwo się rozprowadza
    • efekt wody widoczny od razu
    • proste opakowanie z plastiku dodatkowo zabezpieczone folią, wiadomo że nikt wcześniej nie używał produktu
    • wydajny
    • przystępna cena
    Wady:
    • dostępne tylko cztery kolory
    KimMiSo
    22 grudnia 2021 o 15:43
    Piękny, błyszczący efekt
    Skusiłam się na zakup przeglądając kosmetyki w Rossmannie. Wybrałam kolor 04 Shimmer Fusion, ponieważ na dłoni dał naprawdę ciekawy efekt. Cała kompozycja okazała się jednak strzałem w dziesiątkę. Oczarował mnie już po pierwszym, pełnym makijażu. Szampańskie złoto, które cudownie się mieni. Cień jest naprawdę unikatowy, ma satynową konsystencję i daje mokry efekt. Nie ściera się, ani nie roluje w ciągu dnia. Wykonany rano makijaż w stanie idealnym dotrwa do późnych godzin (nocnych ;) Za tak niską cenę, rewelacyjny.
    Zalety:
    • trwałość
    • piękny kolor
    • świetny efekt
    • szampański brokat
    Wady:
    • dostępność - do kupienia tylko w większych drogeriach Rossmann.
  • 30 listopada 2021 o 1:39
    Idealny szampański cień
    Zachęcona dobrymi opiniami i promocją w Rossmanie kupiłam ten cień pojedyńczy w kolorze 04 Shimmer Fushion ... i myślę, że odkryłamy prawdziwego Graala wśród cieni o szampańskim kolorze. Cień intensywnie błyszczy, zgodnie z obietnicami ma mokro-jedwabisty połysk, pięknie też wtapia się z moją jasną karnacją. Więcej mi nie trzeba od szampańskiego cienia. W porównaniu z glamshopowymi turbotami - efekt wydaje mi się bardziej elegancki, a sama trwałość cienia większa - nic się nie osypuje, choć tu muszę zaznaczyć, że ten cień jak każdy inny ze względu na tłuste powieki, nakładam na bazę pod cienie, nigdy samodzielnie.
    Zalety:
    • piękny połysk - efekt miękkiej tafli, brak efektu pomarszczonej skorupy na powiece
    • drobiny są, ale są one bardzo delikatne, ślicznie połyskują dając bardziej wielowmiarowy efekt
    • wyraźnie widoczna baza kolorystyczna
    • trzymają się na swoim miejscu, brak osypu
    • estetyczne opakowanie - nie sprawia wrażenia tandety
    Wady:
    • może to jakiś trefny egzemplarz - cień był słabo przyklejony do dna kasetki, przez co chwile po zakupie wypadł. Całe szczęście produkt został nie naruszony, usterka jest łatwa do naprawienia, ale za to niedociągnięcie należy się mały minusik
    • cena regularna mogłaby być trochę niższa
    xems95
    5 maja 2021 o 13:44
    Świetne cienie
    Bardzo długo szukałam cieni, które dawałyby rzeczywiście efekt "wody" na skórze i nic nie znalazłam, aż do odkrycia tego cudeńka! Cienie są cudowne, świetna formulacja, brak chamskiego brokatu, jedynie drobinki rozświetlające, które na powiece wyglądają przepięknie. Cudownie się mieni, mój faworyt od miesięcy. Jedynie żałuje, że gama kolorystyczna jest tak ograniczona.
    Zalety:
    • cudowny efekt na powiece,
    • brak brokatu,
    • delikatne drobinki rozświetlające,
    • cena,
    Wady:
    • wąska gama kolorystyczna