Pomadki i szminki

Nam Professional by Wibo Epic Liquid Lipstick Pomadka do ust w płynie

• 6 października 2024 o 18:00
    NAM
    **Nam Professional by Wibo Epic Liquid Lipstick** to pomadka do ust w płynie, która niestety mnie rozczarowała. Ma suche wykończenie, które nie wygląda estetycznie na ustach i nie spełnia oczekiwań w tej cenie. Mimo obietnic, produkt jest dość nijaki i nie zachwyca. Nie polecam.
    Karero
    23 września 2023 o 18:05
    Niestety nietrwała
    Kupiłam pomadkę po zachwalaniu przez znaną makijażystkę na You Tube. Niestety okazało się że jej trwałość jest bardzo kiepska. Ogólnie kolor Natural 02 bardzo ładny. Aplikator w kształcie serduszka pomaga precyzyjnie nanieść pomadkę. Zapach średni, mi nie bardzo odpowiada. I to by było na tyle. Szminka bardzo szybko się zjada. Mała pojemnośc bo tylko 3,5 ml za 29 zł w promocji.
  • 12 kwietnia 2023 o 7:43
    Najpiękniejszy nude
    Mam pomadkę w odcieniu numer 06 cotton candy. I to jest ten mój idealny nude którego zawsze szukałam. Połączony z konturówka w odcieniu brązowym, przepięknie wyglada na ustach. Niestety posiada wady. Nieładnie się zjada, kruszy się, i ogólnie po godzinie noszenia nieestetycznie wyglada na ustach. Niezbyt trwała. Nałożona bardzo cieniutką warstwą o wiele lepiej wyglada po kilku godzinach. Także i tak kupię kolejne opakowania dla tego pięknego koloru.
    Zalety:
    • kolor
  • 16 listopada 2022 o 18:34
    Jak dla mnie idealna
    Nie jestem fanką topornych ciężkich matów które trzymają się jak lakier i wysuszają usta. Zdecydowanie bardziej wolę aksamitne formuły, które nadają wykończenie sami-matu, nie są ciężkie i w razie potrzeby -w przypadku reaplikacji nie rolują się i wyglądają estetycznie. Według mnie ta pomadka taka jest. Podoba mi się opakowanie które jest bardzo oryginalne. Konsystencja produktu jest dość gęsta. Nie jest to typ pomadki która zastyga na mur beton i nawet papierem się jej nie zetrze- lekko zjada się przy posiłkach i na pewno nie przetrwa rosolku- konieczna będzie reaplikacja. Jednak jak dla mnie komfort noszenia i efekt jaki daje totalnie to rekompensują. Produkt jest trwały jak na pomadkę a jednocześnie nie wysusza ust na mur i wygląda bardzo naturalnie. Chwilkę wysycha, ale nie sprawia że po aplikacji usta się kleją. Jest bardzo komfortowa w noszeniu- praktycznie jej nie czuć. Dodatkowym atutem jej przystępna cena pomadki. Plusem jest fakt że można dokupić do niej konturówkę w takim samym odcieniu, która jest również świetnej jakości i jest bardzo łatwa w użyciu. Dla mnie ten produkt jest totalnym sztosem i na pewno zaopatrze się w więcej odcieni.
    Zalety:
    • Kolor, konsystencja, opakowanie, cena, trwalosc
  • 8 kwietnia 2022 o 9:28
    Mieszane uczucia
    Na pomadkę Epic Liquid od NAM skusiłam się zachęcona pięknym odcieniem - 1 Vintage Pink. Nazwa zdecydowanie dobrze opisuje kolor - to przepiękny zgaszony róż, który świetnie zgrywa się z moją jasną cerą. Sama pomadka jednak wywołała we mnie mieszane uczucia. Pomadka zamknięta jest w stylowym opakowaniu. Posiada wygodny gąbkowy aplikator w kształcie łezki, co ułatwia jej nakładanie. Zdziwiła mnie nieco konsystencja pomadki - jest gęsta, tępa i trudno wydobyć ją z opakowania. Aplikacja przez to nie należy do najbardziej komfortowych. Sam efekt określiłabym wypadkową błysku i matu - bardziej w stronę błysku. Wygląda ładnie, ale chyba wolę zdecydować się konkretnie na mat lub na błysk - przejściowy efekt chyba nie do końca przypadł mi do gustu. Kosmetyk niestety nie zastyga w całości, więc nie powala trwałością i łatwo o ubytki na ustach - zwłaszcza po ich wewnętrznej stronie. Ponadto pomadka jest wyczuwalna na ustach - mam wrażenie obklejonych warg. Ma też tendencję do wysuszania, więc warto przed aplikacją nałożyć balsam. Po marce NAM, która zdążyła mnie już mile zaskoczyć kilkoma rewelacyjnymi produktami, spodziewałam się lepszej pomadki. Gama odcieni jest przepiękna, ale efekt i trwałość pozostawiają sporo do życzenia.