Kremy do depilacji

Joanna SENSUAL Krem do depilacji MLECZKO OWSIANE, 100 g 5901018019341

Edytaj7
    29 września 2023 o 22:02
    Mi się sprawdza
    Używam tego kremu od bardzo dawna i sprawdza się mi w 100 %. Chociaż zapach jest okropny a konsystencja dosyć gęsta to go lubię. Dobrze się rozprowadza i jest skuteczny. Chociaż z racji tego, że moje włoski są oporne muszę trzymać go nieco dłużej. No i na plus, że nie podrażnia skóry, bo różnie bywało. Opakowanie to standardowa plastikowa tubka. Nie ma najmniejszego problemu z wyciśnięciem kremu do końca.
  • 27 lipca 2022 o 10:37
    daje radę
    Szału nie ma, ale w miarę daje radę- moje włoski są dość grube i niektóre zostają- może przy cienkich lepiej się sprawdza. Tragedii nie ma za tą cenę ok, ale większe zaufanie mam do marki Veet. W zestawie krem+ szpatułka, która całkiem ok zbiera produkt ze skóry, chociaż ja na koniec zawsze lekko przecieram skórę pumeksem by dokładnie zebrać włoski- jednak coś niecoś zostaje.
    Zalety:
    • tani
    • zapach całkiem ok jak na taki produkt
    Wady:
    • trochę słabo działa
    AldonaL
    11 marca 2022 o 15:42
    Może być
    Żeby usunąć zapach potrzeba ze 2 prysznice. Trzymam dłużej niż w instrukcji (do pieczenia) i stosuje 3 dni pod rząd żeby uzyskać lepszy efekt. Konsystencja jest super - gesty sztywny krem, można dokładnie pokryć włosy.
    Zalety:
    • Gęsty
    Wady:
    • Wymaga wielokrotnego użycia i poprawiania
  • 9 września 2021 o 1:35
    Nie jest zły
    Krem dorwałam na promocji w drogerii Natura. Kompletnie się nie zgadzam z obietnicą producenta, że wystarcza 3 minuty. Krem bardzo słabo radzi sobie z usuwaniem mocniejszych włosków. Ja trzymam krem min. 10 minut, ale też tak dokładnie ich nie usuwa. Skóra nie jest gładka. Na plus, że serio spowalnia odrastanie włosków. Zapach całkiem przyjemny, nie jak te wszystkie typowe, paskudne zapachy kremów do golenia. Używałam produktu na strefy bikini i nie podrażnił mnie /nie uczulił. Do kremu została załączona szpatułka, niestety nie spełnia swojego zadania, słabo zbiera włosy, ale zaletą jest to, że nie jest transparentna tylko złoto-brązowa, nie ginie nam pod prysznicem, tylko jest widoczna.
    Zalety:
    • spowalnia odrastanie włosków
    • nie podrażnia
    Wady:
    • słabo radzi sobie z usuwaniem grubszych włosów
    • szpatułka nie zbiera włosów
    Drogeria Natura
  • 6 maja 2021 o 20:17
    Sięgnę ponownie
    Wcześniej nie korzystałam z kremów do depilacji. Ogólnie jestem zadowolona. Efekt w pierwszym dniu jest super. Trochę ma mocny zapach. Nie miałam podrażnień. Wrócę po niego ponownie.
    Zalety:
    • Wygodne stosowanie. Pojemność - wystarczy na kilka razy. Za pomocą szpatułki łatwo usuwać włoski.
    Wady:
    • Trochę mocny zapach