Rozświetlacze

Bell Glow & Roses Highlighter Rozświetlacz do twarzy

• 11 października 2023 o 20:27
    Mały idealny błysk
    Kosmetyk został zamknięty w małym okrągłym opakowaniu zamykanym na klik . W konsystencji pod palcem jest delikatnie mięciutki . Na swatchu robi piękna taflę w średnim odbiciu. Ma bardzo mocno zmielone drabinki. Niestety jednocześnie ma również swój kolor . Nakładany delikatnie niewielkim pędzlem nie przyciemnia szczytów kości jarzmowych , dając efekt pięknej, delikatnej tafli . Nabudowany niestety przyciemnia swoim kolorem mimo iż blask jest cudowny . Świetnie sprawdza się jako dzienny dodatek do makijażu , jednakże przez swój pigment zbyt mocno z nim nie poszalejemy . Nałożony utrzymuje się cały dzień oraz nie wyolbrzymia/nie dodaje udziwnień cery/cerze. Małe opakowanie pozwala na zabranie go ze sobą . Śmiało można go również użyć jako błysk na oku - w tym przypadku jego pigment wcale nie przeszkadza.
    Zalety:
    • Piękny, delikatny błysk
    Rasowa
    17 października 2021 o 18:27
    Dobrze napigmentowany
    Zakupiłam w Biedronce. Bez zastanowienia złapałam odcień taki jaki był, mega złoty. Produkt jest wydajny, mocno złoty,mocno rozświetla. Dla mnie osobiście mógłby bardziej współpracować z pędzlem, lepiej rozprowadzać po twarzy. Mam wrażenie że bardziej tworzy tafle a nie poświatę na twarzy ( lubię czasami być tylko muśnięta rozświetlaczem ).
    Zalety:
    • Mocno rozświetla
    • Wydajny
  • 14 lutego 2021 o 11:20
    Jest świetny!
    Ten rozświetlacz jest świetny! Zawsze jak go używam to niezmiernie mnie cieszy:) Konsystencja jest idealna, a kolor obledny. Naprawdę mało takich produktów w takim kolorze, to mój najlepszy produkt z tej firmy i uwielbiam go używać. Cena fenomenalna przy tym :)
    Masza42
    7 lutego 2021 o 21:51
    Niepozorne cudo
    Kocham ten rozświetlacz i ubolewam że to edycja limitowana.Przed wszystkim uwielbiam za zapach.Nigdy wczesniej nie spotkalam się z tak doskonale oddanym zapachem róży co w tym kolorowym kosmetyku.Za każdym razem jak otwieram i nabieram na pędzalek kosmetyk uderza mnie ten cudny różany zapach.Rozswietlacz ma piękny odnień rose gold ,jest subtelny i delikatny ale błysk jest.Może nie zadowoli fanek wielkiego błysku ale na mojej dojrzalej juz skorxe 35plus jest idealny.Nie podkresla faktury skóry i zmarszczek.To pierwszy z wielu rozświetlaczy który posiadam który zużyłam prawie do końca.
    • Odcień
    • Efekt
    Wady:
    • To ze jest w edycji limitownej
    Iwona_C
    3 stycznia 2021 o 20:32
    Różany zapach z ładnym efektem rozświetlenia i to wszystko w bardzo atrakcyjnej cenie.
    Rozświetlacz do twarzy od Bell to mój kolejny Biedronkowy zakup i to bardzo udany. Jest to bardzo dobry kosmetyk w atrakcyjnej cenie, który spełnia wszystkie obietnice producenta i dodatkowo pięknie pachnie. Opakowanie jest eleganckie, kasetka jest mała i okrągła. Dolna część jest w bordowym kolorze, górna klapka jest przeźroczysta z pięknym złotym nadrukiem róż. Waga jest niewielka - 4g, bardzo szybko zobaczyłam dno opakowania, ale rozświetlacz tak mi przypadł do gustu że stosowałam go prawie codziennie więc wcale mnie to nie zdziwiło. Opakowanie jest solidnie wykonane, nic nie pęka a napisy i nadruk nie ulegają ścieraniu. Konsystencja kosmetyku jest miękka, kremowa i delikatnie tłustawa. Zapach piękny, słodki i różany, dla mnie to bardzo przyjemnie pachnący kosmetyk, z przyjemnością wącham zawartość opakowania. Wersja kolorystyczna jest tylko jena , jest to szampański odcień z delikatną różowa nutką i złotą poświatą. Kolorek jest raczej uniwersalny i sprawdzi się przy każdym typie urody i rodzaju makijażu. . Podczas nabierania go pędzlem nic się nie sypie i nie pyli przy aplikowaniu na buzię, jest dobrze napigmentowany i już po nałożeniu jednej warstwy efekt jest widoczny, ale można swobodnie go stopniować w zależności od własnych preferencji. Dobrze się rozprowadza na skórze, odpowiednio łączy z innymi kosmetykami , nie pozostawia nieestetycznych smug czy plam. Daje bardzo ładne rozświetlenie poszczególnych partii twarzy tworząc efekt mieniącej się się tafli bez widocznych drobinek brokatu. Trwałość również bardzo dobra pozostaje w miejscu aplikacji , nie migruje po buzi i nie traci na blasku Pod koniec dnia może jest mniej intensywniejszy ale nadal dobrze widoczny. Podsumowując to bardzo dobry rozświetlacz z przyjemnym różanym zapachem, odpowiednią konsystencją wygodną w aplikowaniu i dobrą trwałością. W dodatku dostępny w niskiej cenie. Mam nadzieję że mimo iż jest to edycja limitowana to będzie jeszcze dostępny w sprzedaży bo polubiłam się z tym produktem.
    Zalety:
    • kremowo-pudrowa, lekko tłusta konsystencja
    • piękny słodki różany zapach
    • uniwersalny odcień pasujący do większości typów urody
    • bardzo dobra pigmentacja
    • współpracuje z innymi kosmetykami
    • łatwo się aplikuje
    • nie pozostawia smug ani plam
    • daje efekt błyszczącej mokrej tafli
    • nadaje cerze świeżości i zdrowego wyglądu
    • rozpromienia skórę i nadaje jej zdrowego wyglądu
    • można dowolnie stopniować siłę rozświetlenia
    • nie migruje po twarzy
    • super trwałość, utrzymuje się na skórze cały dzień
    • niska cena w stosunku do tak dobrej jakości
    • urocze opakowanie z śliczna grafiką
    Wady: