Skóra, włosy, paznokcie

Intenson Kolagen

Skuteczność:
  • 24 lutego 2024 o 11:38
    Intenson
    Używałam tego produktu ale tylko jedno opakowanie,bo nie było tzw szału. Znam lepsze suplementy niż ten. Może delikatnie niektóre rzeczy były widoczne,chyba że trzeba to używać nie wiem przez rok,żeby było coś widać. Zrezygnował po jednym i kupiłam inne tego typu suple.
    jdi
    3 sierpnia 2023 o 21:37
    Nie działa...
    Niestety ten kolagen stosowałam prawie 5 miesięcy i uważam, że to stracone pieniądze. Chciałam dać mu szansę, dlatego też kupowałam nowe opakowania. Niestety zawiodłam się...
    Zalety:
    • ładne opakowanie
    • wygoda stosowania
    Wady:
    • nie działa
  • 12 lipca 2023 o 17:43
    Marketing vs badania naukowe
    Ten produkt nie ma prawa działać z taką dawką kolagenu, nabrałam się, a dopiero potem zaczęłam czytać o badaniach naukowych... Ten kolagen nic nie daje oprócz kolorowych opakowań i obietnic. Teraz jestem świadoma i w życiu nie kupie produktu który ma tyle kolagenu co kot napłakał. Zero efektów a i brzuch bolał prawie zawsze po wzięciu:(
    Zalety:
    • Nie ma zalet
  • 11 maja 2023 o 10:03
    Mój ulubieniec
    Kolagen do Intenson stosuje już dłuższy czas i jest to mój ulubieniec. Odczuwam i widzę efekty. Moja skóra uległa już znacznej poprawie i chce zdecydowanie utrzymać ten efekt. Zamówię go jeszcze na pewno wiele razy :)
    Zalety:
    • piękna cera
    • uelastycznienie skóry
    • działa fajne na włosy i paznokcie
    Wady:
    • Nie ma wad
  • 2 stycznia 2021 o 14:03
    Nic nie daje
    Suplement ten zakupiłam po obejrzeniu recenzji jednej z polskich influencerek, dodatkowo czytając opinie na ich temat. Ponieważ są ciężko dostępne stacjonarnie zamawiałam produkt przez internet. Stosowałam go regularnie przez 3 miesiące, co mogę o nim powiedzieć? OPAKOWANIE Czarno-fioletowa tubka ze słabej jakości plastiku, zakręcana na górze. Pastylki mają delikatnie chropowatą strukturę przez co ciężej jest je połknąć, pozostawiają w buzi nieprzyjemny rybi posmak DZIAŁANIE Od tego produktu oczekiwałam przede wszystkim poprawy stanu skóry zwłaszcza cery oraz wzmocnienia stawów EFEKTY Mam skórę trądzikową, liczne zmiany skórne, zaskórniki i przetłuszczająca się cera to u mnie norma. Przyjmując produkt przez 3 miesiące nie zauważyłam praktycznie żadnej różnicy. Cera w dalszym ciągu była zanieczyszczona, zmiany skórne jak były tak są. Produkt nie przyniósł ŻADNYCH rezultatów NA STAWY Od dłuższeg czasu ćwiczę intensywnie i regularnie, postanowiłam, że jest to najwyższa pora na wzmocnienie stawów. Niestety mimo 3miesięcznej kuracji tutaj również nie zaobserwowałam żadnych efektów. Stawy w dalszym ciągu bolą Podsumowując uważamm, że jest to kolejny suplement diety nie robiący kompletnie nic, nachalnie reklamowany przez polskich celebrytów. Ja się już nabrałam i nikomu więcej nie polecam.
    • Skuteczność

Zobacz także inne Skóra, włosy, paznokcie