Żele pod prysznic

E-Glamour.pl
Ziaja ŻEL POD PRYSZNIC 500ML SŁONECZNA PIGWA

• 19 marca 2025 o 16:25
    Całkiem fajny żel!
    Świetny żel pod prysznic. Z dobrym składem. Pieni się tak jak inne żele, dość wydajny i przyjemny w użytkowaniu. Ogromnym atutem jest jego cena, również często jest na promocjach! Produkt 10/10!
  • 8 października 2024 o 11:43
    Wszystko na plus
    To kolejna wersja żelu pod prysznic marki Ziaja z tej serii, który trafił w moje ręce. Poprzednie bardzo mi się podobały, dlatego kupiłam kolejną wersję zapachową. Ten wariant jest dla mnie idealny - zapach piękny, bardziej wyczuwalny niż inne opcje, co bardzo mi odpowiada. Duże opakowanie wystarcza na wiele zastosowań. Konsystencja i atomizer ułatwiają aplikację odpowiedniej ilości, przez co nie ma mowy o marnowaniu produktu. Do tego cena, która jest dodatkowym atutem. Opakowanie przezroczyste, pozwala na kontrolowanie ilości produktu w butelce, więc wiem, kiedy kupić kolejny. Żel nie powoduje podrażnień, nie wysusza, przez co nawet gdy nie zastosuję balsamu po kąpieli, nie ma uczucia swędzenia czy ściągniętej skóry. Napewno będzie to jeden z moich ulubionych produktów do kąpieli.
    Zalety:
    • Duże opakowanie
    • Dobry dozownik
    • Konsystencja
    • Łatwo się rozprowadza na skórze
    • Nie podrażnia
  • 11 marca 2024 o 13:13
    kadzidłowy i słodki
    Jeśli chodzi o firmę Ziaja to miałam od niej bardzo długą przerwę, ostatnio ponownie zainteresowałam się ich kosmetykami . Póki co wypada to pół na pół. Ten żel zdecydowanie bardziej na plus. Zalety: -bardzo ładny zapach, lekko kadzidłowy i słodki -nie przesusza skóry -dobrze oczyszcza -duża pojemność -wydajny -dobrze się pieni
  • 29 stycznia 2024 o 10:14
    Ziaja, Żel pod prysznic Słoneczna pigwa - nie zachwyca
    Żel zakupiłam poszukując odmiany od słodkich zapachów, stawiając na lżejszą formułę. Ogólnie czuję się nim rozczarowana. Konsystencja żelu jest i owszem przyjemna i lekka, ale bardzo słabo się pieni, mam poczucie że nie "domywa" a w dodatku produktu trzeba nałożyć dość sporo więc żel jest bardzo mało wydajny. Opakowanie - brak pompki można przeżyć, zwłaszcza za tą cenę. Na plus delikatny, rześki zapach choć czy przypomina pigwę to nie jestem pewna. Polecam go osobom ze skórą normalną, która nie jest wrażliwa. Posiadaczki suchej skóry jak moja, bądź z problemami będą w moim odczuciu niezadowolone.
    • Niska cena
    Wady:
    • Mało wydajny
    • Nie pieni się
    • W moim odczuciu nie nawilża
  • 27 października 2023 o 19:38
    Intrygujący, nieco męski aromat...
    A mi zapach kosmetyku bardzo przypadł do gustu. Miałam już wszystkie żele z tej serii i opcja figowa obok mięty herbacianej jest moją faworytką... Choć włoska figa też jest fajna...heh:) Nie będę ukrywać ,że uwielbiam pachnące kąpiele,które traktuję jak aromaterapię po całym, długim dniu... Dziś np był wyjątkowo ciężki. Sanepid w pracy, sterty procedur, dokumentów , telefonów, godziny stukania w klawiaturę, tak że chwila ciszy i spokoju w łazience to coś na co się czeka cały dzień:) Woń recenzowanego jest intrygująca jeśli o mój zmysł powonienia chodzi. Z jednej strony słodka, owocowa, z drugiej dość ciężka , przywodząca nawet na myśl męskie pachnidła, a nawet trochę mroczna ;P Myślę zatem,że żel się świetnie sprawdzi jako kosmetyk unisex, a nie skierowany tylko dla kobiet. Mnie jego woń odpręża , relaksuje po dniu takim jak dzisiejszy ... Plastikowa butla skrywa w sobie 500 ml specyfiku. Ten ma żelową konsystencję i dobrze się pieni. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do jego właściwości myjących skórę. Ten bardzo dobrze myje ciało z wszelkich zanieczyszczeń, nie wysuszając ani nie podrażniając go przy tym, tak więc sprawdza się w roli do jakiej został stworzony tak jak powinien. Myślę,że sięgnę po niego znowu, tymbardziej ,że produkty Ziaji zawitały w 'moim ' markecie , który sąsiaduje z mym mieszkaniem, więc recenzowany jak i reszta żeli marki niejednokrotnie jeszcze wpadnie do mojego koszyka:)
    • Pojemność
    • Właściwosci pieniące się oraz myjące skórę
    • Zapach!

Zobacz także inne Żele pod prysznic