Żele pod prysznic

The Body Shop Vanilla Pumpkin, Shower Gel (Żel pod prysznic `Wanilia i dynia`)

• 27 października 2024 o 21:37
    Ulubiony żel pod prysznic
    Najpieknieszy zapach na późne zimowo-jesienne wieczory. Zapach utrzymuje się jeszcze długo po kąpieli i jest bardzo wydajny oraz starcza na długo. Polecam.
    Zalety:
  • 12 października 2021 o 12:13
    Idealny zapach żelu na jesienne wieczory.
    Odkąd pamiętam uwielbiam zapach wanilii, nie tylko w kosmetykach ale i w kuchennych produktach. W końcu to bardzo prosty, delikatny zapach. Nieco ponad 3lata temu po raz pierwszy poznałam zapach dyni w kosmetykach i od tego czasu pokochałam połączenie tych dwóch zapachów. Dlatego linie od The Body Shop Vanilla Pumpkin musiałam wypróbować tej jesieni. żel pod prysznicVanilla Pumpkin jest dostępny w butelce 250 ml i wystarcza na kilka tygodni, ze względu na jego treściwą kremową konsystencję która tworzy przyjemną delikatną pianę i sunie się po ciele jak masło, dając odrazu skórze nawilżenie ( to co kocham w żelach pod prysznic od TBS, nie dość że oczyszczają skórę to i ją nawilżają). Zapach tego żelu jest fantastyczny pod prysznicem w jesienne wieczory. Chociaż wanilia jest dość słodka - to doskonale równoważy dodatek dyni. Nie jest z tego powodu przytłaczająco słodki; przyjemny zapach na jesień, który towarzyszy jeszcze w łazience przez dłuższą chwilę. Jestem zdecydowanie na TAK jesiennej serii Vanilla Pumpkin
  • 21 lipca 2021 o 10:56
    Oryginalny zapach
    Produkt zakupiłam na promocji za ok 16 zł. Pojemność jego jest dość mała, ale ma on baaaardzo gęsta konsystencje więc nie potrzeba bardzo dużo produktu, aby dokładnie się umyć. Żel dobrze się pieni. Zapach jest bardzo oryginalny, czuć wanilię, czuć również ostrzejsze nuty zapachowe. Buteleczka jest średnio wygodna w użyciu za co jedyny minus.
  • 16 lipca 2021 o 12:08
    Fajny
    To mój pierwszy żel z The Body Shop i jestem mile zaskoczona. Jest mega gęsty i wydajny. Dobrze się pieni i super myje. A ten zapach? Ojeju cudowny. Ja tu nie czuję dyni tylko waniliowy makowiec. Chętnie kupię ponownie.
  • 25 czerwca 2021 o 17:56
    Jeden z ulubionych
    Żel po raz pierwszy otrzymałam w prezencie, później sama go kupowałam, ponieważ ten słodki i oryginalny zapach bardzo przypadł mi do gustu. Dodatkowo dość długo utrzymuje się on na skórze. Produkt zamknięty jest w eleganckiej buteleczce. Żel ma bardzo gęsta konsystencje, co sprawia ze nie rozlewa się jego nadmiar oraz jest bardzo wydajny, starcza naprawdę na długo w porównaniu do innych żeli. Skóra po umyciu jest oczyszczona i gładka.
    Zalety: