Avon, Anew, Protinol Skin Hero, Hydrogel Plumping Mask (Nawilżająco-ujędniająca maska z protinolem)
0 HIT!
72 % kupi ponownie
Zgłoś do moderacjiHydrożelowa maseczka, która zapewni efekt natychmiastowego ujędrnienia skóry. Opatentowana, stymulująca produkcję kolagenu technologia PROTINOL zamknięta w formie hydrożelowej maseczki. Zapewnia efekt nawilżonej i sprężystej skóry już w 15 minut.
Cechy produktu
- Rodzaj
- materiałowe/w płatach
- Cera
- dojrzała
Znasz skład tego produktu? Dodaj go do naszej bazy i twórz z nami KWC!
Recenzje 117
15 stycznia 2021, o 18:40
Wykorzystała: kilka opakowań
Nie spodziewałam się takiego działania
Maska jest naprawdę świetna. Nie zsuwa się, dobrze przylega do twarzy i jest porządnie nasączona substancją nawilżającą. Trzymałam ją 10 minut na twarzy a potem ściągnęłam.
Jakie efekty uzyskałam? Skóra jest widocznie bardziej nawilzona , rozświetlona i pelna blasku. Maska świetnie sprawdzi się przed jakimś większym wyjściem, na którym chcemy wyglądać olśniewająco. Regularnie stosowana przynosi efekty w formie ujędrnienia i poprawy faktury skóry.
Maskę prosto się naklada i pięknie pachnie, tak delikatnie i nie nachalnie. Dla mnie jest super. Genialny produkt.
ZALETY: - łatwo się naklada
- działanie
- zapach
WADY: - cena
30 grudnia 2020, o 21:13
Avon, Anew, Protinol Skin Hero, Hydrogel Plumping Mask
Maska ma postać żelowego płata o delikatnym zapachu, który łatwo się nakłada i jest od razu gotowy do użycia. Wystarczy tylko oczyścić skórę i wyjąć maseczkę z opakowania i zrelaksować się podczas gdy maseczka w tym czasie nawilża i ujędrnia naszą skórę.
25 grudnia 2020, o 00:18
Będę do niej wracać
Bardzo mi się podoba mieszanie składników przed samym nałożeniem maseczki na twarz.
Maseczki skuteczne, nie podrażniaja, działają w widoczny sposób.
Ładnie oczyścila i wygladzila skórę. Wyglądała na zdrowsza i bardziej promienna, zwlaszcza po kilkakrotnym użyciu.
Jest wydajna, dobrze sie rozprowadziła po twarzy.
Przyjemny efekt chłodzenia, delikatny zapach.
24 grudnia 2020, o 22:25
Używa produktu od: próbka
Wykorzystała: w trakcie pierwszego opakowania
Silikonowa maska
Z wyglądu jest to silikonowa maska w takim jakby grubym żelu. Daje super miły chłód, ale niestety niewiele więcej poza tym. Na pewno nie nawilża tak jak wynika to z opisu. Może troszkę ujędrnia. Łatwa w aplikacji i późniejszym zdjęciu z twarzy. Zapach bardzo delikatny, prawie niewyczuwalny.
1 /5
24 grudnia 2020, o 08:04
Fatalny skład
Jestem mega rozczarowana. Wiedziałam że składy marki Avon są kiepskie ale dużo marek ulepsza składy i myślałam że i tu jest choć minimalna poprawa. Niestety nigdy więcej nie sięgnę po produkty tej marki. Raz że nie robią nic a mogą tylko zaszkodzić a dwa mają tak fatalny skład że szkoda mówić....
23 grudnia 2020, o 23:47
Genialna ekspresowa maseczka
W tej maseczce zakochałam się od razu. Po pierwsze genialne opakowanie, na które można patrzeć bardzo długo. Dużym plusem jest to, że maska jest podzielona na dwie części, co znacznie ułatwia dopasowanie jej do twarzy .
Bardzo szybko wchłania się w skórę, daje efekt wygladzenia i naprężenia. Super nawilżenie. Dodatkowo jest to mega ulga i uczucie świeżości na twarzy.
Zapach całkiem znosny.
Taka maseczka jest idealna przed wykonaniem makijażu na jakieś ważne wyjście. Szybka i prosta, nie brudzi.
Na pewno zagości w mojej kosmetyczce na dłużej :)
23 grudnia 2020, o 22:04
Perła w koronie
Cera: mieszana, raczej wrażliwa, odwodniona, lekko poszarzała, zdarzają się wypryski
Zapach: W skali od 1 do 10 oceniam na 4 (przy czym 1 to zapach cukru pudru, 7 to olejek z drzewa herbacianego, a 10 to perfumy). Dość perfumowany dla osób wrażliwych na zapachy - może wywołać migrenę. Z upływem czasu od aplikacji zapach staje się mniej uciążliwy, ale jednak pozostaje jego część pozostaje również po zakończeniu aplikacji, co mi osobiście nie odpowiada. Lubię produkty, które nie pachną lub pachną wyłącznie naturalnymi składnikami.
Opakowanie: plastikowe z elementami oddzielającymi płaty maseczki również w formie foliowych płatów.
Konsystencja: żelowa, nie spływa podczas noszenia. Po aplikacji płaty 'przyklejają' się do skóry i bardzo dobrze leżą nie przemieszczając się.
Efekt: Podczas aplikacji wrażenie 'chłodzenia'. Ruszanie ustami nie sprawia problemu, można śmiało pić i mówić ;) Po ściągnięciu maseczki skóra jest napięta, koloryt ujednolicony. Maseczka nie zostawia tłustej czy żelowej warstwy. Twarz jest 'sucha', ale nie ściągnięta. Na niektórych partiach twarzy może być odczuwalna lepkość, ale jest to bardzo delikatne odczucie.
Łatwość aplikacji: super łatwo! Maseczka super dopasowuje się do twarz i 'łapie' ją w mig. Łatwo odkleić płat i poprawić jego pozycję w każdym momencie aplikacji. Twarz jest 'zimna' po całym procesie, podobnie jak przy aplikacji alg.
Podsumowanie: Pomijając zapach, rewelacyjny produkt! Świetnie się aplikuje, a skóra po zabiegu jest pięknie wyrównana i z blaskiem niczym najprawdziwsza perła.
23 grudnia 2020, o 21:44
3 /5
23 grudnia 2020, o 21:40
Używa produktu od: tydzień
23 grudnia 2020, o 20:53
Wykorzystała: jedna próbka
Skin hero, który nawilża.
Moja cera: mieszana, z tendencją do niedoskonałości. Ostatnio ma epizody suchości z powodu odwodnienia.
Opakowanie: piękne, holograficzne. Płachta podzielona na dwie części, których zamysłem było jeszcze lepsze dopasowanie się do kształtu twarzy.
Zapach: przyjemny
Działanie:
*skóra ukojona, odczuwalne lekkie uczucie chłodzenia
*nawilżenie (brak suchych skórek czy ściągnięcia)
*wygładzenie
*bez podrażnień
*świetny wstęp do dalszej pielęgnacji
Maseczka posiada jedną wadę. Podzielenie jej na dwie części spowodowało zsuwanie się dolnej warstwy z twarzy, utrudniło zastosowanie wałka do masażu buzi.
Gdyby nie cena być może kupiłabym kolejne opakowanie, ponieważ rzadko kiedy maseczka daje mi aż takie uczucie nawilżenia, które utrzymuje się przez dłuższy czas.
3 /5
23 grudnia 2020, o 14:42
Ani tak, ani nie
Maska nawilżyła moją skórę, jednak nie dała wszystkich oczekiwanych efektów, nie zauważyłam szczególnego ujędrnienia i napięcia cery. Po wyjęciu maski z ładnego opakowania zdziwiła mnie mała ilość żelu, płachta wydawała się jakby sucha, w porównaniu do innych używanych przeze mnie masek. Nie wiedziałam którą stroną nałożyć ją na twarz. Dwie części maski są dla mnie wadą, dolna część zsuwała się i jakby rozciągnęła w miarę noszenia, ciężko było ją dopasować z powrotem. Maska raczej na relaks niż do poruszania się z nią na twarzy. Zaletą jest piękny kolor płachty. Maska dała efekty jednak niewystarczające jak na taką cenę.
22 grudnia 2020, o 23:34
Maseczka nawilża , napina ,ujędrnia i rozjaśnia twarz
Maseczka jest gumowa i podzielona na dwie części jedna na górną część twarzy , druga na dolną .Ma delikatny zapach .Moja cera jest mieszana. Maska z protinolem bardzo dobrze nawilżyła , napieła , rozjaśniła i wygładziła moją cerę . Jestem bardzo zadowolona z jej działania .
produktów20
recenzji540