Maseczki w płachcie

SKIN79 Animal Mask, Whitening Care for Dark Panda Maska mocno wybielająca 'Czarna Panda'

Skin79 Animal Mask
Skin79 Animal Mask Whitening Care for Dark Panda Maska wybielająca w płacie 5x23g

• 12 maja 2022 o 13:45
    Po prostu dobry nawilżacz
    Używa od:próbka
    Jest to dobra maseczka. Nawilża bardzo ładnie skórę. Po użyciu skóra jest sprężysta i ukojona. Nie czuć ściągnięcia. Płachta była bardzo dobrze wycięta i mocno nasączona esencją. Czuję się zadowolona z jej działania. Nie rozumiem jednak określeń typu "mocno wybielająca maska w płachcie". Nikt chyba nie używa codziennie tej samej maseczki żeby zauważyć to działanie. Fakt skóra była lekko rozpromieniona, ale na pewno nie była mocno wybielona. Producent mocno poszalał z obietnicami. Wolałabym, żeby było napisane po prostu "maseczka nawilżająco-rozświetlająca".
    Zalety:
    • dobrze nawilża
    • rozświetla skórę
    • dobrze wycięta
    • mocno nasączona płachta
    Wady:
    • nie wybiela
    Patsni
    3 lipca 2021 o 20:21
    Przereklamowane
    Jak dla mnie maski z serii Animal są przereklamowane. Nie zauważyłam żadnego pozytywnego wpływu na moją cerę. Jedyny ich plus to słodki wygląd, jednak to nie o to w tym chodzi.
  • 28 czerwca 2021 o 19:43
    Na plus
    Maseczki ze SKIN79 Animal używałam już wszystkie i ta jest zdecydowanie moją ulubioną. Widzę po jej użyciu, że rozjaśnia mi przebarwienia, jednak w cenie regularnej moim zdaniem nie opłaca się jej kupować. Wracałam już do niej wiele razy i będę wracać, ale zawsze czekam na promocje na stronie, nigdy nie kupiłam w cenie regularnej.
    Zalety:
    • widoczna poprawa cery
    Wady:
    • cena regularna
  • 13 kwietnia 2021 o 23:28
    Pandy mają moc!
    Jako stary wyjadacz maseczkowy - znam już całą rodzinę i kuzynostwo zwierzątek ze Skin79 i chyba pandzia jest moją ulubioną. Maseczka wykonana jest z przyjemnego materiału, w saszetce znajduje się sporo płynu, więc płachta zawsze jest mocno nasączona. Sam rysunek pandy zjadającej bambusa jest uroczy i chociaż w żaden sposób nie wpływa na jej działanie, tak w moim odczuciu zdecydowanie umila czas z maseczką na twarzy. Działanie maseczki jest RE-WE-LA-CYJ-NE! Po nałożeniu jej wieczorem, następnego poranka skóra jest o jednolitym kolorycie, uspokojona, przebarwienia są zdecydowanie rozjaśnione. Poza tym oczywiście odczuwalne jest mocne nawilżenie oraz napięcie skóry. To zdecydowanie jedna z tych maseczek, które robią coś więcej poza nawilżeniem i psychologiczną terapią nad wzmożoną pielęgnacją ;) Jedyne zażalenie mam do wykroju maski. Nie jest ona dostosowana do mojego kształtu twarzy, a przede wszystkim otwór gębowy wycięty jest na nisko przez co nie mogę liczyć na idealne dopasowanie. Ale biorąc pod uwagę działanie - jestem w stanie to jakoś wybaczyć. Warto zerkać czasem na oficjalną stronę producenta. Mnie tak udało się zamówić jakiś czas temu kilka pandzi przy szalonej cenie 4zł/szt., także można zrobić deal życia.
    Zalety:
    • piękny nadruk na maseczce, jak i design opakowania,
    • materiał przyjemny w dotyku i odporny na rozerwanie,
    • duża ilość esencji w opakowaniu,
    • świetne działanie rozjaśniające, ujednolicające koloryt i nawilżające.
    Wady:
    • średnio zaprojektowany otwór gębowy pandy, przez co maska nie przylega idealnie do mojego kształtu twarzy.
  • 16 lutego 2021 o 22:58
    Moja ulubiona
    Zdecydowanie moja ulubiona maseczka w płachcie. Najczęściej stosuję ją na noc i następnego dnia budzę się z dobrze nawilżoną i rozjaśnioną cerą. Maseczka do pewnego stopnia rozjaśnia czerwone wypryski, które po nałożeniu makijażu stają się ledwo widoczne. Małym minusem jest nie do końca dobrze wycięta płachta, materiał mający pokrywać rynienkę nosowo wargową ostentacyjnie zsuwa mi się na usta.
    Zalety:
    • Ilość esencji
    • Nawilżona i rozjaśniona cera
    • Rozjaśnione wypryski
    Wady:
    • Nie do końca dobrze wycięta płachta
    • Droga w normalnej cenie

Zobacz także inne Maseczki w płachcie