Żele pod prysznic

e-ZikoApteka.pl
Ziaja Baltic Home Spa Wellness Żel pod prysznic 500 ml

• 6 marca 2025 o 21:02
    nie polecam
    Żel bardzo słabo się pieni, trzeba użyć dużo pompek, aby pojawiło się chociaż trochę piany, co powoduje, że żel nie jest wydajny i starczy na zdecydowanie krócej niż inne. Kolejną rzeczą jest to, że zapach kokosa jest praktycznie niewyczuwalny, czuć głównie sam zapach migdałów oraz zapach nie utrzymuje się w ogóle na skórze po kąpieli, nieważne ile się go nałoży. Jedynym plusem dla mnie jest brak SLS w składzie.
  • 7 sierpnia 2024 o 19:24
    Cudowny zapach!
    Żel znajduje się w opakowaniu wykonanym z ciemnego plastiku. Etykieta nie obkleja całej butelki, dzięki czemu pod światło możemy zobaczyć, ile produktu nam jeszcze zostało. Funkcję dozownika pełni tutaj pompka, która nie psuje się, nie zacina ani nie zapycha. Istnieje również możliwość zablokowania jej, więc można zabrać ją ze sobą w podróż. Chociaż nie wiem, czy ktoś pakuje na wyjazd butlę mieszczącą 500 ml :D Zapach żelu jest cudowny! Producent opisuje go jako kokos z migdałem, ale moim pierwszym skojarzeniem była czekolada z orzechami. Swoją drogą jest podobny do pianki do mycia rąk od Ziaji o właśnie takich nutach zapachowych. Jest słodki, ale nie mdlący. Pachnie jak prawdziwy deser, niesamowicie apetycznie. W dodatku dzięki jego intensywności pachnie cała łazienka. Produkt jest bezbarwny. Ma konsystencję dość gęstego żelu, przez co nie przecieka przez palce. Pieni się bardzo obficie, a już szczególnie w połączeniu z gąbką czy myjką. Jego spłukanie nie sprawia trudności, nie zostawiając żadnej warstwy. Żel skutecznie usuwa wszelkie zanieczyszczenia. Zapewnia czystą skórę, któremu towarzyszy poczucie odświeżenia. Po umyciu nie pojawia się uczucie ściągnięcia skóry, nie wysusza jej. Innych właściwości pielęgnacyjnych nie zauważyłam, ale nie mam mu tego za złe, bo żel myjący nie musi ich mieć. Jestem bardzo zadowolona z recenzowanego żelu. Robi to, co ma robić, nie szkodzi skórze, a dzięki zapachowi jego stosowanie jest niezwykle relaksujące i przyjemne.
    Zalety:
    • skutecznie myje, usuwając wszelkie zanieczyszczenia,
    • odświeża,
    • nie wysusza skóry,
    • zapach,
    • wygodna i sprawnie działająca pompka,
    • wydajność.
    Wady:
    • brak.
  • 7 lipca 2024 o 20:00
    Piękny zapach
    Wszystkie kosmetyki z serii wellnes spa piękne pachną, ale ten zapach to zdecydowanie mój ulubieniec! Wspaniale umila prysznice. Żel dobrze się pieni i oczyszcza skórę. Nie wysusza mojej suchej skóry i nie podrażnia jej. Ma bardzo wygodne, duże opakowanie z pompką, co ułatwia korzystanie z niego. Jest całkiem wydajny i ma dobrą cenę. Na pewno będę go jeszcze kupować.
    Drogeria Cocolita.pl
  • 17 kwietnia 2024 o 11:17
    Super żel pod prysznic
    Uwielbiam kosmetyki marki Ziaja zwłaszcza te do mycia. Producent ma ich duży wachlarz i jest w czym wybierać. Żel jest w ładnej estetycznej butelce z pompką. Jest dość gęsty i ładnie się pieni. Pięknie pachnie, dla mnie sztos. Nie wysusza mojej skóry i jest mega wydajny. Polecam
  • 5 kwietnia 2024 o 20:21
    Średni
    Żel pod prysznic w bardzo wygodnym opakowaniu z aplikatorem w postaci pompki. Skład to 95% składników pochodzenia naturalnego- kakaowe oraz kokosowe emolienty, oleje migdałowy i masłeo shea. Produkt jest wegański, nie zawiera mikroplastiku. Żel jest przeźroczysty i ma delikatny ale bardzo przyjemny zapach kokosowo-migdałowy. . Co mnie bardzo denerwuje to to, że on się bardzo słabo pieni. Żeby umyć całe ciało to trzeba naprawdę wiele razy naciskać tą pompkę. To przyczynia się do słabej wydajności, bo to jest naprawdę męczące kiedy nabiera się odpowiednią ilość produktu a piany nie ma. Jeszcze trochę mi go zostało i czekam aż się skończy.

Zobacz także inne Żele pod prysznic