Szampony do włosów

Alfaparf Midollo di Bamboo Restructuring szampon regenerujący 250 ml

Fiurka
    25 kwietnia 2014 o 13:16
    Poprawia stan włosów
    Miałam bardzo przesuszone włosy wynikiem rozjaśniania, farbowania, prostowania itd, zaczęłam używać tego szamponu i widocznie zmienił mi się stan włosów. Są teraz błyszczące i miłe w dotyku, łuski są zamknięte. Dobrze się pieni, jest wydajny. Mi pomógł odbudować zły stan włosów. Polecam. Używam tego produktu od: 3 miesięsy Ilość zużytych opakowań: 1 duże
  • 18 października 2013 o 20:30
    IDEALNY
    Od zawsze lubiłam kombinować z włosami - farbowanie , rozjaśnianie , codzienne prostowanie od kilku lat.. no i niestety moje włosy byly w stanie KRYTYCZNYM.Miałam wiele drogich olejków , pianek , spray\'ów , odżywek .. ale nic mi nie pomagało a nawet moje włosy strasznie mi wypadały , łamały się przez co nie mogłam ich zapuścić ani 1cm ! Kiedyś koleżanka pracującą w salonie podarowała mi próbkę - byłam całkiem zadowolona. Niedawno w drogerii Hebe był ten szampon w promocji za pół ceny.. odrazu go zabrałam ze Sobą :) Moje włosy są Przecudowne - wszyscy ciągle je dotykaja i się zachwycają :) Przez miesiąc zauważyłam też , że już się tak nie łamią i minimalnie mi urosły , co mi się nie zdażało. Planuję dokupić maske i odżywkę , ale jak na razie wielkie WOW. Nie potrzebuję już tony odżywek , olejków , jestem bardzo zadowolona bo włosy są gładkie , błysczące , zdrowe. Na pewno kupię dalszą serie tych kosmetyków. Polecam , bo naprawdę warto :) Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: zużyłam 1/4 z 1l
    KathyB
    9 stycznia 2012 o 18:40
    Bardzo dobry, zwłaszcza w połączeniu z resztą serii
    Używałam serii Midollo di Bamboo (szampon, maska, dwufazowy płyn zamykający łuskę włosa). Moje włosy były w koszmarnym stanie, zanim zaczęłam używać tej serii - popalone prostownicą, a jednocześnie klejące się, sztywne strąki. Seria uratowała mi włosy, które stały się dość sypkie i miękkie. Sam szampon, w połączeniu z innymi odżywkami, np. Gliss Kur z masłem shea, tez jest niezły. Dobrze myje, a jednocześnie nie przesusza. W tej chwili stosuje go sporadycznie, ze względu na dość wysoką cenę całości. No i nie chcę nadmiernie przyzwyczaić do niego włosów. Nie dostaje 5 gwiazdek, bo nie odpowiada mi zapach. Używam tego produktu od: kilku miesięcy z przerwami Ilość zużytych opakowań: 1,5
    Alliee
    12 listopada 2011 o 15:09
    Zadowolona.
    Jestem zdziwiona ,że jest tak mało recenzji do tego produktu. Miałam z tej serii szampon i odżywkę i muszę powiedzieć że zachwalam. Zapach jest niesamowity , niespotykany , uzależniający. Włosy są miękkie , gładkie , ładnie błyszczą. Myśle ,że warto spróbować :) Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 3 butelki
  • 10 lutego 2010 o 7:56
    Polecam
    Miałam szampon i odżywkę z alfaparfu (tak zwana przez fryzjerów seria flower do włosów farbowanych) dziwne było to że szampon ten był extra do momentu kiedy włosy były mniej zniszczone Po kąpieli dekoloryzującej włosy straciły swój dawny blask a podczas mycia włosów serią flower włosy były strasznie suche (nie mogłam tego zrozumieć) Odżywka wciąż się sprawdzała Bambusowa seria to rewolucja- jest skuteczniejsza i nadaje się do bardzo zniszczonych włosów Odżywia, włosy są miękkie, elastyczne i odzyskują blask Niektóre kobitki uwielbiają zapach- mnie się nie podoba ale dla tych efektów się poświęcam ;) Mój mąż i jego brat uwielbiają zapach tego szamponu Zapach odżywki jest mniej intensywny Używam tego produktu od:3 m-cy Ilość zużytych opakowań:1