Szampony do włosów

Aussie Luscious Long Shampoo Szampon do włosów długich

Nasi użytkownicy zostawili 26 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Zlata2
    13 września 2018 o 15:24
    Szampon do pielęgnacji długich włosów
    Mój KWC do mycia włosów. Jeden z pierwszych droższych szamponów, jakie miałam możliwość kupić i przetestować. Mam długie, dość gęste i brązowe włosy, które po umyciu zwykłymi szamponami są szorstkie i trudne do ułożenia, a po umyciu szamponem Aussie stają się delikatne i miękkie w dotyku, łatwiej się rozczesują i układają przy użyciu prostownicy. Zapach utrzymuje się dość długo, jest wyczuwalny po wysuszeniu i ułożeniu, jak również na drugi dzień, a włosy wyglądają świetnie przez kolejne dni bez potrzeby układania po raz kolejny.
    Zalety:
    • Wydajny, ma ładny zapach, dobrze nawilża włosy, świetny do pielęgnacji długich włosów, odżywia i wygładza przesuszone kosmyki, włosy są elastyczne i błyszczące.
    Wady:
    • Niestety, już nie można go kupić w żadnej z drogerii.
  • 1 lutego 2017 o 14:24
    Nie dla mnie
    Produkt ładnie oczyszcza włosy. Jednak je bardzo obciąża. Nie nawilża ich ani nie pozostawia ich błyszczących. Pozostawia delikatny zapach. Opakowanie jest wygodne jednak produkt w środku nie jest godny polecenia
  • 20 czerwca 2015 o 17:35
    Nie 🙅
    Podzielam opinie większości niezadowolonych:( plusem jedynie jest wydajność, konsystencja i zapach!!! Szampon w żaden sposób nie pielęgnuje i nie odżywia włosów! Po kilku myciach wręcz pogorszył stan moich włosów i skóry głowy(skalp jakby tłusty bądź niedomyty . Włosy są po nim oklapniete , nijakie!!! Cena WYGÓROWANA !!!!!!! Używam tego produktu od: 1miesiac Ilość zużytych opakowań: 1 butelka
  • 27 kwietnia 2015 o 22:29
    Godny polecenia
    Posiadam dość długie włosy. Spłatane końce to u mnie norma. Zastosowanie zestawienia z ww serii: szampon plus odżywka pomagają mi w walce z plątaniną włosów. Fajna kompozycja zapachu, szybkie działanie i skuteczność. Mały mińus przyznaje, za to, że włosy po tym szamponie szybciej si przetłuszczają. Przynajmniej moje. Używam tego produktu od: 3 miesięcy. Ilość zużytych opakowań: 3 opakowania
    nieha
    19 kwietnia 2015 o 17:47
    Nope
    Właściwie kupiłam ten szampon bez namysłu, bo był w promocji. Dość drogi, jak na tak małą pojemność. Zapach z początku wydawał mi się dość ładny, później zaczął mnie drażnić, choć potem na włosach w ogóle nie był wyczuwalny. Szampon okropny (stosowałam go równocześnie z 3 minutową maską z tej samej serii). Mam włosy długie, gęste, cienkie i proste. Absolutnie nie zniszczone i nie farbowane. Moje włosy nie są wymagające, ale gdy zaczęłam stosować szapomn Aussie to zaczęły się problemy. Przy pierwszych myciach było ok, a potem już tylko gorzej. Włosy zaczęły niesamowicie się kołtunić. Nigdy w życiu nie miałam takich kołtunów! :o Moje włosy z lśniących przeistoczyły się w matowe i suche. Niestety, ale nie widzę plusów w tym produkcie. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedna buteleczka