Olejki do włosów

Kerastase Blond Absolu, Huile Cicaextreme Olejek odżywczy do włosów blond

• 7 kwietnia 2025 o 11:07
    Kerastase blond
    Ten olejek trochę przypomina mi jedwab do włosów lub olejek arganowy. Jest dość tłusty, ale bardzo łatwo sie rozprowadza na końcówkach. Fajnie nawilża i wygładza włosy w miejscach które sie puszą. Zdecydowanie po zastosowaniu go włosy są w lepszej kondycji. Są lśniące, gładkie miękkie w dotyku. Polecam
  • 27 sierpnia 2024 o 20:02
    Olejek idealny
    Długo szukałam idealnego olejku do moich rozjaśnianych włosów i znalazłam idealny. Olejek znajduje się w pięknym, poręcznym szklanym opakowaniu. Idealnie rozprowadza się na włosach i pięknie pachnie. Olejek nie obciąża włosów i nie powoduje ich przetłuszczania. Włosy po użyciu są lekkie i lśniące oraz doskonale nawilżone.
    • Piękny zapach
  • 13 marca 2024 o 20:54
    Złoto w płynie
    Mój hit !!! Może zacznę od razu od tego że cała linia z tej serii uratowała moje rozjaśniane włosy a naprawdę szukałam cudów kilka lat . Olejek ma piękną szate graficzną , przezroczysta butelka pozwala nam kontrolować zawartość . Pompka fajnie dozuje ilość produktu nie za dużo nie za mało .( włosy do ramion ) Konsystencja nie za gęsta nie za rzadka , świetnie rozprowadza się na włosach nie zostawiając tłustego filmu , chroni przed wysoką temperaturą więc nie dość że odżywia nasze włosy , zabezpiecza końcówki to jeszcze jest termoochronny . No i ten obłędny zapach , wspaniały wręcz ! Wiem że cena tego olejku jest dość wysoka ale moim zdaniem ten kosmetyk jest tego warty . Ja osobiście ma po ponad pół roku jak nie lepiej jedno opakowanie a używam na mokre i na suche po skończonej stylizacji . Mój hit ❤️
    Zalety:
    • właściwości
    • termoochrona
    Wady:
    • troszke drogi
  • 2 marca 2024 o 19:29
    Świetny
    Używam olejku od ponad roku i muszę powiedzieć, że bardzo ciężko jest mi się bez niego obejść. Przyznam szczerze, że po zakupie byłam do niego trochę sceptycznie nastawiona, głównie z uwagi na jego "rzadką" mało oleistą konsystencję. Porównywałam go ze "złotym" olejkiem i na pierwszy rzut oka wypadał gorzej. Jednak pierwsze wrażenie było mylne. Olejek po kilku zastosowaniach stał się moim ulubionym. Można go stosować na mokrych włosach wtedy pomaga wygładzić zniszczone rozjaśnianiem pasma i ułatwia ich rozczesywanie. Można go zastosować na suche włosy, wtedy pomaga ujarzmić suche i rozdwojone końcówki. Włosy po nałożeniu są lśniące, gładkie i wyglądają bardzo zdrowo. Jeśli wyczujemy jaka ilość wystarcza naszym włosom napewno ich nie obciąży. Jak wspomniałam na początku jest trochę lżejszy, rzadszy w konsystencji, ale po czasie uważam że to jego zaleta, ponieważ szybko się wchłania, nie zostawia tłustych rąk i nie trzeba go dużo, aby uzyskać efekt a tym samym jest bardzo wydajnym kosmetykiem. Zapach, wiadomo każdy lubi co innego, mnie się podoba. Ładna szklana butelka z precyzyjnym aplikatorem umila nakładanie kosmetyku.
    Zalety:
    • nawilża
    • wygładza
    • pielęgnuje
    • nie obciąża
    Drogeria Super-Pharm
  • 16 maja 2023 o 19:19
    Nie wart swojej ceny
    Razem z serum to pierwsze kosmetyki tej marki, na które w końcu się skusiłam. Ceny są dość zaporowe. Jak dla mnie olejek niczym nie wyróżnia się na tle innych, dużo tańszych. Liczyłam na jakiś efekt wow, piękny zapach a tu nic. Zapach bardzo mnie zawiódł, daleko mu do pięknej woni, a raczej bliżej jakieś ziołowo-chwastowej mieszanki. Konsystencja dość gęsta, nie skleja włosów ani ich nie przetłuszcza. Nie skuszę się ponownie,

Zobacz także inne Olejki do włosów