Błyszczyki

Inglot AMC, Błyszczyk opalizujący

Nasi użytkownicy zostawili 29 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 28 kwietnia 2024 o 14:52
    Nie klei się. Ładnie połyskuje na ustach.
    Błyszczyk zachęcił mnie pięknie połyskującą perłową formułą. Nie klei się. Jest komfortowy w noszeniu. Zapewnia optyczne powiększenie ust. Ma lekką,bardzo przyjemną konsystencję. Dobrze rozprowadza się na ustach. Aplikator umożliwia precyzyjne nałożenie blyszczyku na usta. Połysk jest cudny. Tylko trwałość średnia. Gdyby nie to dałabym 5 gwiazdek, bo błyszczyk spełnia moje oczekiwania i pięknie urozmaica codzienny makijaż.
    Yuuhsa
    5 listopada 2019 o 15:22
    Do zabawy z makijażem
    Bardzo ciekawy produkt, zdecydowanie nie do codziennego makijażu. kupiłam z czystej ciekawości i w sumie mało razy użyłam. Bardziej do zdjęć, z domu z nim na ustach nie wyszłam. Nie mam do niego zastrzeżeni, tworzy fajne kolory na ustach, najlepszy efekt daje nałożony na czarną szminkę.
    Zalety:
    • kolor
    • efekt holo lub chrom
    • aplikator
    Wady:
  • 18 sierpnia 2018 o 21:03
    bardzo przyjemny
    Nie daje efektu wow ani efektu powiększenia, ale jest bardzo przyjemny na ustach, nie jest lepki, ładnie wygląda. Co prawda nie jest trwały, ale chyba niewiele można oczekiwać od błyszczyków. Cena jest ok moim zdaniem.
  • 20 stycznia 2018 o 13:03
    gdyby tylko...
    No cóż, jak na srokę przystało, uwielbiam wszystko co się świeci, mieni itd. Więc kiedy ekspedientka pokazała mi to cudo w promocyjnej cenie, nie mogłam odmówić. Błyszczyk ma standardowe opakowanie, które jest proste, eleganckie i trwałe. Po otwarciu pierwsze co mi się spodobało to niesamowity zapach - słodki, poziomkowy, truskawkowy, no ogólnie owocowy. Opakowanie ma zgrabną i mięciutką gąbeczkę do aplikacji, przyjemnie się nią pracuje. Produkt dobrze rozprowadza się na ustach. W tubce pięknie opalizuje, a na ustach... już nie do końca - wygląda bardziej jak zwykły bezbarwny błyszczyk. Można dostrzec delikatne odmienne tony. Ogromnym plusem jest to, że się nie klei. Używam go jak samodzielny produkt lub na inną szminkę. Faktem jest, że rzeczywiście po nałożeniu produktu, usta wyglądają na pełniejsze. Błyszczyk daje bardzo subtelny efekt "błyszczenia", jak dla mnie plus. Można powiedzieć, że nawilża ale oczywiście to nie pomadka. Jeśli chodzi o trwałość to dosyć szybko się wchłania, przez co za długo nie zostaje na ustach. Moim zdaniem Gdyby tylko dłużej zostawał na ustach i bardziej nawilżał, nie zamieniłabym go na nic innego. Ogólnie polecam, każdemu kto lubi tego typu gadżety, coś dla srok;)
    Zalety:
    • kolor
    • nie klei się
    • optycznie powiększa usta
    Wady:
    • szybko się wchłania, jest nie zbyt trwały
    • mógłby być trochę tańszy
    U konsultantki
  • 4 sierpnia 2016 o 16:56
    Bardzo go lubię
    Długo zastanawiałam się nad kupnem tego błyszczyka, zawsze zanim coś kupię analizuję to 1001 razy, czytam 1500100900 opinii, blogów itp. w obawie, że wydam (w tym przypadku 40zł) i produkt mi się nie spodoba. Była promocja -50% i też się oparłam będąc w Inglocie, ale na drugi dzień pojechałam po niego. Jest cudowny! Kolor oczywiście nie jest aż tak opalizujący jak w opakowaniu, ale to chyba jest oczywiste, nie wiem czego niektóre kobiety oczekiwały. - nie lepi się! (przed chwilą recenzowałam błyszczyk z yves rocher, któremu dałam 1, bo tak się lepi że mówić nie można) - mój odcień nadaje ustom brzoskwiniowy kolor, prezentuje się super - usta wyglądają na nawilżone, gładkie, ogólnie takie zdrowe - trwałość jest ok, aczkolwiek nie przetrwa np. jedzenia ALE przecież to błyszczyk, błyszczyki nie są trwałe, poza tym producent tego nie obiecuje - co mi się podoba w nim najbardziej? powiększa moje usta. Wyglądają na takie pełne, soczyste. Chyba jest średnio wydajny, ale z drugiej strony nie żałuję go sobie. Cena mogłaby być troszkę niższa, chociaż 10zł, ale i tak kupię go ponownie. A gdybym znów trafiła na -50% zrobię zapas :D ps. zapach, ten zapach! Jak mogłam zapomnieć o tym wspomnieć. Chce się go wciąż otwierać i wąchać :)