Wody perfumowane damskie

Mancera Roses Vanille EDP

• 19 marca 2022 o 18:51
    Piękne
    Będzie krótko, zwięźle i na temat. Mancera Roses Vanille są piękne, niepowtarzalne i bardzo ale to bardzo komplementowane!!!! Poznałam je dzięki mojej kuzynce, która używała Mancera latem przy temperaturze +30 stopni, będąc w restauracji wieczorem była zapytana przez przypadkowe osoby ponad 10 razy co to za perfumy... Kupiłam flakon 120ml.. używałam je zimą ale nie było to, czego oczekiwałam... Dziś piękny słoneczny dzień temperatura w UK ok 17 stopni i użyłam moje ukochane Roses Vanille... są cudowne, piękne, jedyne i niepowtarzalne, wcale nie ulepne i nie aż tak" gęste" jak zimą. Latem czuć też cytrusy, których zimą nie wyczujemy. To nie są otulacze na zimę, to perfumy na wiosnę i lato!! Wtedy pokazują co mogą a wierzcie mi dzieją się cuda. Polecam testy polecam zakupy flakonu warte każdej ceny
    Zalety:
    • Wszystko od opakowania po zawartość
    Wady:
    W perfumerii
  • 23 października 2021 o 13:56
    Nazwa się zgadza!
    Używa od:próbka
    Jak w tytule, zapach jest dokładnie taki jak nazwał go producent. Słodka wanilia, słodka, tłusta i ciepła, gdzieś w tle można wyczuć cytrusy. Oczami wyobraźni widzę piękną dziewczynę w zwiewnej sukience przy barze nad morzem i z kwiatem wetkniętym za ucho. Perfumy całkiem przyjemne i nie za mocne, słodycz trzyma się w dobrych granicach i nie wywołuje bólu głowy. Dla mnie do noszenia są wciąż za słodkie i za tłuste ale bardzo miło byłoby je poczuć na kimś innym. Zapach nie trzyma się na skórze niewiarygodnie długo ale starczy na wieczór. Zdecydowanie kobiece, flakon jest prosty i estetyczny. Co do ceny, mogła by być trochę niższa zwłaszcza, że przypominają mi parę innych zapachów, które wypadały lepiej przy noszeniu i były w niższej cenie. Ogólnie wrażenia pozytywne :)
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie