Serum do włosów

Hairmate Kissy Oil serum do włosów suchych, puszących się, matowych

Nasi użytkownicy zostawili 28 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 20 kwietnia 2025 o 15:10
    Moje cudo
    Oceniany tutaj olejek wygrałam pod koniec ubiegłego roku w konkursie konsumenckim. Te złote drobinki intrygują. Aż szkoda, że nie są one widoczne na włosach, ciekawe, jaki byłby wizualny efekt Jeżeli chodzi o konsystencję, to jest to takie serum olejowe. Dla moich wysokoporowatych włosów jest wprost idealne. Nie obciąża ich, nie powoduje ich szybszego przetłuszczania. Cudownie natomiast je zmiękcza i to się czuje. Włosy stają się jedwabiste, lepiej się też układają. Przestają się puszyć, wyglądają lepiej i zdrowiej. Zapach jest cudowny, intensywny, kwiatowy i kobiecy. Długo utrzymuje się na włosach i bez wątpienia czyni stosowanie serum jeszcze przyjemniejszym. Szczerze mówiąc, nie pogardzilabym specyfikiem ( np balsamem) o takim zapachu. Kosmetyk jest niesamowicie wydajny. Nie żałuję sobie tego cuda, a i tak jedno opakowanie wystarczyło mi na kilka miesięcy. Aktualnie jestem w trakcie używania drugiej buteleczki. Dostępność to oczywiście Rossmann. Cena nie odstrasza, w dodatku kosmetyk można upolować na promocji . Dla mnie to must have właścicielki suchych i bardzo suchych włosów. Polecam z całego serca.
  • 17 kwietnia 2025 o 16:01
    Piękne opakowanie z cudowną zawartością
    Głównym powodem dlaczego kupiłam to serum jest przyjemne dla oka szklane opakowanie oraz złote drobinki wewnątrz niego. Okazało się ona jednak lepsze niż myślałam. Jest w miarę lekkie ale nie za bardzo, nadaje się do używania pomiędzy myciami, ładnie nabłyszcza włosy a pompka działa bez zarzutu. Poza tym cudownie pachnie - tak kwiatowo. Jedynym minusem jest cena więc najlepiej poczekać na promocję ale za to jest niezwykle wydajne.
    • działanie
    Wady:
  • 10 marca 2025 o 11:24
    Idealny dla suchych końcówek
    Olejek Kissy Oil - HairMate jest idealny dla suchych końcówek ????‍♀️ Mogę śmiało powiedzieć, że jest to mój ulubiony olejek drogeryjny. Olejek posiada piękne złote drobinki ✨ których nie widać na włosach. Dla mnie jest to akurat plus. Pięknie nabłyszcza, a zapach obłędny! Już po pierwszym użyciu włosy stają się miękkie, a efekt wygładzenia utrzymuje się przez cały dzień. Jeśli jeszcze nie sprawdziłaś, zachęcam! ????????
    Zalety:
    • Nawilża i wygładza włosy
    • Łatwo się go aplikuje
  • 8 lutego 2025 o 16:10
    Dobry
    Mój ulubiony drogeryjny olejek. Zamknięty w szklanej butelce przez który widać złote drobinki, co tworzy wizualnie fajny efekt. Pojemność 50 ml jest całkiem wydajny ale przejdźmy do działania…Stosuje zazwyczaj na umyte i lekko osuszone włosy. Cudownie wygładza i niweluje puszące się włosy. Złotych drobinek nie widać na włosach. Pięknie nabłyszcza i ma przyjemny zapach. Polecam!
  • 31 stycznia 2025 o 15:52
    Pocałunek do moich włosów
    Kissy Oil to był prawdziwy ratunek dla moich suchych, puszących się i matowych włosów! ❤️ Już po pierwszym użyciu pasma stają się miękkie, gładkie i lśniące, a efekt wygładzenia utrzymuje się przez cały dzień. Lekka formuła nie obciąża włosów, a cudowny zapach sprawia, że pielęgnacja staje się czystą przyjemnością. Must-have dla każdego, kto marzy o zdrowych i jedwabiście gładkich włosach!
    Zalety:
    • Zapach, działanie, starcza na długo