Dezodoranty i antyperspiranty

Rexona MotionSense, Invisible Fresh Power Antyperspirant w aerozolu

Bhubba
    3 stycznia 2023 o 15:23
    dobry ale dla skóry wrażliwej wersja w kulce chyba lepsza
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Mój ulubiony antyperspirant w sprayu. Noszę dużo ciemnych ubrań, więc bardzo mi zależało na tym, żeby nie barwił. I naprawę śladu nie ma, nawet po całym dniu użytkowania! Na jasnych kolorach też nie widać plam. Zapach jest jak dla mnie bardzo przyjemny. Nie jest nie kremowy czy kwiatowy, a bardziej przypomina mi świeże pranko :D Jeśli ktoś lubi takie klimaty, to mu pewnie przypadnie do gustu. Zapach potu nie przebija się praktycznie cały dzień. Zapewnia większą suchość pod pachami niż jego odpowiednik w kulce, ale jeśli użyjemy go na podrażnioną, suchą skórę to może lekko piec.
    Zalety:
    • niezbyt wygórowana cena
    • dobra dostępność
    • nie zostawia białych plam na czarnym ani żółtych na jasnym
    • świeży, przyjemny zapach
    • długo się utrzymuje i skutecznie blokuje pot
    Wady:
    • może lekko wysuszać skórę pod pachami
  • 8 sierpnia 2021 o 23:29
    Kolejna Rexona na +
    Invisible Fresh Power to kolejny wariant antyperspirantu Rexona, który udało mi się przetestować. Znów się nie zawiodłam. Przede wszystkim skutecznie chroni przed nieprzyjemnymi zapachami. Jest gwarancją komfortu przez cały dzień. Zapach jest intensywny, mocno pudrowy. Produkt nie podrażnia, o ile zaaplikuje się go z odpowiedniej odległości. To samo tyczy się białego nalotu. Postępowanie zgodne z instrukcją jest gwarancją braku plam na ubraniach. Spełnił moje oczekiwania. Można go kupić w dużej pojemności, co jest dodatkowym plusem.
    Zalety:
    • ochrona
    • świeżość
    • pojemność
    • brak podrażnień
    asjaa98
    9 lipca 2021 o 9:48
    Dobry dezodorant, ale zapach mnie przytłacza.
    Antyperspirant Rexona kupiłam w Biedronce, ponieważ były po pierwsze w dwupaku, a potrzebowałam czegoś do ochrony więc się skusiłam. Z szaty graficznej bardzo przypomina mi mój ulubiony dezodorant z tej firmy dlatego byłam przekonana, że mi się sprawdzi. Opakowanie dezodorantu jest typowe dla Rexony, poręczne, z zabezpieczeniem przed przypadkowym wypsikaniem produktu, co bardzo lubię, a z drugiej strony jest też intuicyjne. Szata graficzna różni się od reszty tym, że na posiada nadruk kwiatów. Po użyciu dezodorantu można odczuć odświeżenie, nie zostawia białych śladów, chroni przed poceniem się, zapobiega nieprzyjemnemu zapachowi. Dezodorant jak dla mnie ma zbyt intensywny zapach, przytłacza mnie, nie podoba mi się. Dopiero po jakimś czasie staje się mniej intensywny i bardziej przyjazny dla nosa, chociaż ciągle go czuję i nie mogę się do niego przyzwyczaić. Zapewnia ochronę przez cały dzień, ten mniej intensywny. Daję radę. Nie testowałam go przez większy okres czasu więc ciężko się odnieść do obietnic producenta. Dezodorant jest okej, sprawdza się, cenowo też wychodzi korzystnie bo za dwupak zapłaciłam jakieś 12-13 zł. Jedynie wielkim minusem jest dla mnie zapach.
  • 7 maja 2021 o 16:52
    Jak dla mnie jest ok
    Skuteczny damski dezodorant. Ładny pudrowo - świeży zapach. Bardzo intensywny na początku, co może niektórym przeszkadzać, ale po chwili zapach już jest o wiele delikatniejszy. Najważniejsze dla mnie, że dobrze wchłania pot, zapobiega nieprzyjemnemu zapachowi, jest skuteczny. Super działanie, ochrona na 24 h , a przy tym nie podrażnia. Dostępny w dwu-paku w Biedronce w super cenie. Mogę śmiało polecić.
    Zalety:
    • skuteczny
    • wydajny
    • ładnie pachnie
    • atrakcyjna cena
    • nie pozostawia białych śladów
  • 6 maja 2021 o 22:02
    Spełnił moje oczekiwania
    Antyperspirant kupiła mi siostra, był akurat w dobrej promocji w znanym supermarkecie. Nie jestem wybredna jeśli chodzi o zapach tego typu produktów więc tutaj też sie nie zawiodłam. Najważniejsze dla mnie jest to żeby produkt chronił przed potem bo zazwyczaj jestem od rana do wieczora na pełnych obrotach. W tym przypadku antyperspirant spełnił moje oczekiwania. Miałam już do czynienia z antyperspirantami Rexona ale w tym przypadku zapach jest zupełnie inny niż się spodziewalam. Jest taki pudrowy i kojarzy mi się z zapachem balsamow do ciała. Ale według mnie nie jest duszący. Co więcej jest całkiem przyjemny i fajnie że jest wyczuwalny po kilku godzinach. Produkt nie zostawia śladów na ubraniach co jest dla mnie bardzo ważne bo bardzo tego nie lubię. Sprawdził się zarówno na jasnych jak i na ciemnych tkaninach. Polecam, zwłaszcza że często można go dostać w promocji.