Balsamy do ust

Moonish Natural Cosmic Glaze Lip Gloss Olejek do ust

• 16 czerwca 2024 o 21:48
    Świetny produkt do ust
    Produkt zakupiłam w Kontigo. Mam odcień Peach, który pachnie obłędnie, brzoskwiniowo, słodko. Olejek bardzo fajnie nawilża usta oraz daje efekt "pełnych" ust. Stosuję go solo oraz także w połączeniu z konturówką. Olejek nawet utrzymuje się sporo czasu na ustach. Dzięki niemu moje usta są nawilżone, wygładzone i optycznie powiększone. Produkt się nie klei oraz jest komfortowy w noszeniu. Opakowanie oraz aplikator także bez zarzutów.
    • aplikator
    • nawilżenie ust
    • zapach brzoskwini
    • ładny wygląd na ustach
  • 19 kwietnia 2024 o 11:20
    Świetny olejek!
    Mam naturalnie duże usta ze skłonnością do przesuszeń. W najgorszym momencie, kiedy też przez chorobę skóra i usta były w najgorszym stanie ten olejek je ratował i datuje dalej. Kupiłam przypadkiem, a jestem ogromnie zaskoczona tym, jak dobry jest to produkt :) - piękny brzoskwiniowy zapach i brak sztucznego smaku - cudowne wygładzenie i nawilżenie, bez uczucia lepkich ust. Ten efekt utrzymuje się długie godziny - nadanie ustom lekkiego koloru, który wygląda bardzo świeżo i lekko - malutkie, zgrabne i minimalistyczne opakowanie, z którego nie nie wycieka i widać ile produktu zostało - wydajność - to maleństwo starczy na długo:) Polecam dziewczyny! Ja kupię jeszcze nie raz - jeśli w ogóle będzie dostępny:(
    • nawilżenie
    • brak lepkości
    • długotrwały efekt
    • malutkie opakowanie, wydajny produkt
    Wady:
    • Bardzo słaba dostępność
  • 25 lutego 2024 o 21:33
    Olejek o pięknym zapachu!
    Kupiony z polecenia koleżanki. W pielęgnacji ust baaaardzo zwracam uwagę na zapach kosmetyków. Ten olejek pachnie naprawdę przepięknie. Ponadto bardzo ładnie wygląda na ustach, daje lekki glow, nie klei się. Małe opakowanie sprawia, że zmieści się nawet do najmniejszej torebki. Używam już kilka miesięcy i chętnie kupię kolejne opakowanie jak się skończy. Polecam!
    • efekt na ustach
    • przyjemna konsystencja
  • 11 lutego 2024 o 17:29
    Kolor i ochrona dla ust - kompaktowy
    Małe kompaktowe opakowanie z odpowiednim aplikatorem do nakładania na usta. Olejkowo-kremowa konsystencja świetnie rozprowadza się na ustach i zostaje by chronić je długo. Nadaje ładny kolor. Kosmetyk mam długo - i w ogóle nie czuję skutków jego starzenia się - cały czas świetnie spełnia swoją rolę. Neutralny, przyjemny delikatny zapach.
    Zalety:
    • świetny aplikator
    • super konsystencja
    • prawdziwie chroni
    • nadaje ładny kolor ustom
  • 29 stycznia 2024 o 18:27
    Cudowny olejek do ust!
    Jestem w trakcie stosowania trzeciego opakowania. Olejek ma delikatny zapach, bardzo przyjemną i delikatną konsystencję. Ładnie rozprowadza się na ustach, zmniejsza uczucie pieczenia i suchych ust. Moje usta są nawilżone przez 3-4 godziny. Stosuje go zamiast pomadki ochronnej szczególnie w taką pogodę jak teraz. Opakowanie słabe, mogłoby być bardziej eleganckie, ale liczy się zawartość, A jeśli chodzi o to, to produkt sam się wybronił.
    Zalety:
    • ładnie nawilża
    • dobrze się rozprowadza
    Wady:
    • opakowanie mogłoby być bardziej wyszukane

Zobacz także inne Balsamy do ust