Róże do policzków

Kylie Cosmetics Blush Róż do policzków

Zwarqon
    12 marca 2025 o 20:30
    Świetny róż bezproblemowa aplikacja
    Ten róż to strzał w dziesiątkę! Kolor 334 Pink Power jest przepiękny, nadaje twarzy świeżości i naturalnego blasku. Bardzo łatwo się go aplikuje , nie tworzy plam ani smug. Nawet jeśli nałożymy go trochę za dużo, nadal wygląda dobrze. Dodatkowy plus za lusterko w opakowaniu. Do tego nie ma żadnego zapachu, więc sprawdzi się nawet dla osób wrażliwych na perfumowane kosmetyki. Na pewno kupię ponownie!
    Zalety:
    • nie robi plam
    • ładny, naturalny kolor
    • bezzapachowy
    • posiada lusterko
  • 27 listopada 2024 o 11:01
    Winter Kissed - piękny odcień
    Róż posiadam w odcieniu Winter Kissed. Pozytywne opinie w social mediach skłoniły mnie więc do zakupu i sprawdzenia, czy rzeczywiście jest taki dobry. Kolor to śliczny, chłodny róż który daje efekt zdrowego rumieńca. Moja skóra ma neutralno-ciepły podton, a ten odcień, mimo że chłodny, sprawdza się świetnie. Produkt nie posiada zapachu, jest jedwabisty w dotyku. Pigment można budować, nie jest zabójczy, ale to dobrze, bo nie lubię za mocno napigmentowanych róży - łatwiej zrobić sobie plamy. Tym ciężko zrobić sobie krzywdę. Po dotknięciu produktu pędzlem, róż się trochę sypie, bo jest delikatny. Opakowanie jest bardzo estetyczne i z lusterkiem, miło się na nie patrzy. Czy kupię ponownie nie wiem, dlatego że testowałam kiedyś róż drogeryjny w prawie identycznym odcieniu, a kosztował dużo mniej. Niemniej jednak jestem zadowolona z zakupu i pewnie starczy mi na bardzo długo, bo mam w kosmetyczce jeszcze wiele innych róży.
    Zalety:
    • Kolor Winter Kissed
    • Jedwabisty
    W perfumerii
  • 10 listopada 2024 o 12:43
    Piękny efekt
    Kylie Cosmetics Blush to róż, który daje naturalny, zdrowy rumieniec. Ma lekką, jedwabistą formułę, która łatwo się blenduje i nie tworzy plam. Efekt jest subtelny, ale budowalny, dzięki czemu można stopniować intensywność koloru w zależności od preferencji. Róż utrzymuje się przez cały dzień, nie blaknie ani nie ściera się. Opakowanie jest eleganckie i poręczne, a produkt idealnie nadaje się do codziennego makijażu. Jeśli szukasz różu, który daje naturalny efekt i dobrze się aplikuje, to ten od Kylie Cosmetics jest świetnym wyborem.
    W perfumerii
  • 23 sierpnia 2024 o 13:51
    Jest OK
    Jak wiele innych produktów, róż od Kylie kupiłam pod wpływem hype'u na portalach społecznościowych. Jako ogromna fanka różu, byłam zachęcona obietnicami niesamowitego pigmentu, co skłoniło mnie do zakupu. Niestety, pierwsze użycie okazało się nieco rozczarowujące — słynny róż od Ecocera, który posiadam, ma lepszy pigment niż ten. Niemniej jednak, nie mogę powiedzieć, że pigmentu w ogóle brak. Jest, ale delikatniejszy. Kolor różu jest piękny, cukierkowy, dokładnie taki, jaki uwielbiam. Po kilku godzinach produkt trochę zanika z twarzy, ale jest to do przeżycia, zwłaszcza że kolor naprawdę mnie urzekł. Mimo początkowego rozczarowania, używam go regularnie, bo jego subtelność ma swój urok.
    xkasjax
    7 sierpnia 2024 o 17:38
    Uwielbiam ten produkt!
    To absolutny hit w mojej kosmetyczce! Produkt ma jedwabistą konsystencję, która doskonale się aplikuje i blenduje na skórze, dając naturalny, świeży wygląd. Pigmentacja jest znakomita – wystarczy niewielka ilość, aby uzyskać piękny, trwały kolor. Róż utrzymuje się przez cały dzień, nie blaknie i nie ściera się. Opakowanie jest eleganckie i kompaktowe, idealne do torebki. Jestem zachwycona efektem, jaki daje ten róż, i gorąco polecam go każdemu, kto chce dodać swojej twarzy zdrowego blasku!