Tusze do rzęs

Paese Cheeky Eye Mascara Podkręcający tusz do rzęs

PAESE Tusz do Rzęs Cheeky
Paese Maskara Cheeky 9 ml
Paese Cheeky

Nasi użytkownicy zostawili 18 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 21 stycznia 2025 o 9:56
    Ponad 30 zł za tusz
    Przywyklam do kupowania tuszy po 10 zl, wiec cena ponad 30 zł mnie zaskakuje. Tusz jest w porzadku, ładnie rozdziela rzęsy a wygieta szczoteczka jest łatwa w użyciu, ale nie ma w sobie nic wyjatkowego tak naprawdę. Kupilam go w promocji i mam wrazenie jakby był trochę wysuszony, nie wiem czy stąd ta okazyjna cena czy one takie po prostu są. A tak pozatym to miłe zaskoczenie jak na produkcie widnieje napis "made in Poland" :)
  • 4 maja 2024 o 22:50
    Jeden z lepszych
    Szukałam zamiennika dla Maybelline Sky High, który sklejał rzęsy i dla tuszów z Eveline które mimo, że super, to szybko się kruszyły i dawały efekt pandy. To jest pierwszy tusz, który nie odbił mi się na górnej powiece, tuż nad linią rzęs i którego nie musiałam przeczesywać czystą szczoteczką. Daje delikatniejszy efekt i każda rzęsa jest od razu rozdzielona, nawet mój TŻ zauważył różnicę, bardziej naturalny efekt i brak sklejenia rzęs. Na ten moment mój hit, ale jeszcze nie zgęstniał.
  • 22 lipca 2023 o 15:16
    Wydobywa naturalne piękno moich rzęs
    SZCZOTECZKA: Maskara ma silikonową, lekko zagiętą szczoteczkę. DZIAŁANIE: Moje rzęsy są dość gęste i długie, ale proste i cienkie. Maskara Cheeky zaaplikowana w umiejętny sposób nie skleja rzęs. Natomiast sprawia, że moje rzęsy są pięknie podkręcone i wydłużone. Nie pogrubia ich, ale w moim przypadku najważniejszą rzczą jest podkręcenie, żeby w ogóle stały się one widoczne. Jest to jedna z nielicznych maskar, które podkręcają moje proste rzęsy i w dodatku efekt podkręcenia utrzymuje się cały dzień. Maskara nie osypuje się. Łatwo ją zmyć płynem micelarnym. Jej wadą jest na pewno to, że szybko zasycha, a cena regularna maskary jest dość wysoka. Niemniej jednak jest to póki co mój ulubieniec.
    Zalety:
    • podkręcenie rzęs
    • wydłużenie rzęs
    • nie skleja rzęs
    • nie osypuje się w ciągu dnia
    • łatwo się zmywa
    • moje rzęsy wyglądają po niej po prostu pięknie
    Wady:
    • WADY:
    • szybko wysycha
    Iga252
    19 czerwca 2023 o 23:47
    Dobry
    Tusz w pewnym momencie był moim ulubionym. Daje piękny delikatny efekt, rozczesuje rzęsy, pięknie wydłuża i podkręca jak obiecuje producent. Niestety efekt podkręcenia mimo użycia zalotki po około godzinie nie jest już zauważalny i cały efekt blednie. Do delikatnych makijaży aby podkreślić delikatnie oczy na pewno się sprawdzi jeśli nie zależy komuś na podkręceniu. Dodatkowo dużą zaletą jest to że się nie kruszy.
    Zalety:
    • Dobrze rozczesująca szczoteczka
    • Dobre wydłużenie
    • Nie kruszy się
    Wady:
    • Efekt podkręcenia szybko znika
    • Nie widać pogrubienia rzęs
    zofsz
    7 maja 2023 o 14:03
    Mój #1
    Tę maskarę kupiłam w biegu na lotnisku. Dzięki niej bardzo przekonałam się do marki, produkty są dobrej jakości i w przystępnych cenach. Maskara spełnia wszystkie moje oczekiwania, ma wygodna szczoteczkę, która ładnie pogrubia i wydłuża rzęsy, dla mnie duży plus za brak efektu sklejenia. Włoski są ładnie rozdzielone i podkręcone (pro tip: na ostatnie pare pociągnięć szczoteczką staram się jak najbardziej unieść rzęsy do góry od nasady. U mnie najtrudniej poradzić sobie z uporczywymi młodymi włoskami w zewnętrznym kąciku oka i ta mascara umie się z nimi uporać) Po całonocnej imprezie i zaśnięciu w makijażu potrafią wyglądać bardzo świeżo ???? Chyba nie mogę wymyślić żadnych wad.
    • podkręcenie
    • rozdzielenie rzęs