Odżywki do włosów

Montibello Smart Touch, Reset My Hair, Rescue Treatment Odżywka do włosów

hairstore.pl
Montibello Montibello Reset My Hair Rescue Treatment Spray Mask 150ml
Montibello Odżywka do Włosów w Sprayu Reset My Hair 150ml

• 26 marca 2024 o 21:31
    U mnie się nie sprawdziła
    Odżywkę podbierałam mamie na naszym wspólnym wyjeździe, a ona kupiła produkt z polecenia fryzjerki. Mama ma włosy do ramion i jest zachwycona działaniem odżywki. Mi natomiast nie podpasowała. Odżywka faktycznie ułatwia rozczesywanie i ma wygodne opakowanie i to tyle z plusów. Zapach dla mnie jest drażniący - czuję go przez cały dzień, jest zbyt intensywny, nieprzyjemny. Produkt powoduje niesamowite klejenie się włosów, włosy stają się ciężkie, tępe, mimo, że dopiero były umyte. Straszne uczucie. Nałożyłam odżywkę na noc na mokre włosy, przed suszeniem. Były jak strąki. Myslałam, że może do rana się coś poprawi, ale niestety musiałam na szybko przed pracą myć włosy. Niestety totalnie nie polecam.
    kbrzek
    9 kwietnia 2021 o 20:57
    To takie łatwe ;)
    Odżywkę dostałam od mojej fryzjerki na zniszczone i łamliwe końcówki. Odżywkę można stosować na mokre jak i suche włosy. Przy pierwszej aplikacji widać efekty i włosy stają się gładsze ale nie obciążone. Odżywka przepięknie pachnie. Stosuje już ja od jakiegoś czasu i w zasadzie już bym mogła zaprzestać ale fajnie rozczesuje się włosy po niej :) polecam
    Zalety:
    • Natychmiastowa regeneracja
    Wady:
    • Kiepski dozownik
    U konsultantki