Farby do włosów

Light Mountain Natural Hair Color & Conditioner Dark Chocolate Henna z odżywka `Pantera śnieżna`

• 28 lipca 2024 o 14:41
    Daje głęboki fajny brąz
    Według mnie to jedna z lepszych mieszanek ziołowych (brązowych) do koloryzacji włosów. Używam naprzemiennie z “Lwem” tej samej marki. Brąz jest bardzo głęboki, wyrazisty. Ciemniejszy niż Lew. Jest dość drogi ale na krótsze włosy z pewnością wystarczy na dłużej. Gorąco polecam
    Zalety:
    • Piękny głęboki kolor, przyjemna aplikacja produktu, doskonała jakość, długo się utrzymuje na włosach, na krótsze włosy wystarcza na długo
    Wady:
  • 25 sierpnia 2023 o 13:06
    Light Mountain nie ma sobie równych jeśli chodzi o naturalną koloryzację włosów
    Z marką Light Mountain poznałam się już za sprawą… lwa w odcieniu Dark Brown. Bardzo się polubiliśmy, choć zdecydowałam się poszukać czegoś jaśniejszego. Oczywiście ograniczyłam się jedynie do mojej ulubionej marki jaką jest Light Mountain. Zdecydowany Mercedes wśród wszystkich produktów tego typu. Wybór padł na panterę w odcieniu Dark Chocolate. Kolor ten wychodzi perfekcyjnie na moich włosach, jest ciut jaśniejszy. Właśnie o taki efekt mi chodziło. Cena tych ziół to około 50-60 zł. Są chyba jednymi z droższych jakie widziałam. Ale… moim zdaniem warte każdej ceny. Kolor trzyma bardzo długo, jest głęboki i intensywny przez dłuższy czas (a mam porównanie do wielu innych mieszanek). Szkoda, że w tej cenie nie znajdziemy w opakowaniu czepka i rękawiczek. Te należy dokupić osobno (i naprawdę warto je mieć!).
    Zalety:
    • głęboki i intensywny kolor
    • trwałość farbowania
    • jakość zmielonych ziół
    Wady:
    • brak rękawiczek oraz czepka
    • dosyć wysoka cena
    • dostępność chyba jedynie online

Zobacz także inne Farby do włosów