Balsamy do ciała

e-ZikoApteka.pl
Nivelium Med krem dermatologiczny, 250 ml

• 12 kwietnia 2025 o 21:47
    Działa!
    Produkty emolientowe kupuje głównie ze względu na moje dzieci. Ciągle walczymy z AZS. A i mnie od czasu do czasu przydaje się balsam porządnie nawilżający. Tu zachęciły mnie pozytywne opinie i niska cena. Jestem bardzo zadowolona, balsam nie ma zapachu, opakowanie jest wygodne. W moim odczuciu zostawia lekki film na skórze ale to nic klejącego się, bardziej ochronna warstwa. Ale co najważniejsze w tym wszystkim , skóra dzieci jest delikatna i mniej chropowata. Mniej swędzi, zauważam to bo mniej się drapią. U nich stosuje go codziennie lub dwa razy dziennie i naprawdę widać efekt. Ja stosuję go rzadziej i też zauważam różnice w tym jaka jest skóra. Polecam ten balsam dla osób mających problem z przesuszona podrażniona i swędząca skóra.
    Zalety:
    • Działanie
    • Brak zapachu
    _inga
    20 marca 2023 o 5:41
    Krem dermatologiczny, Med, Nivelium
    Krem dermatologiczny Nivelium kupiłam na jednej z aukcji internetowych. Opakowanie to słoiczek o pojemności 250 ml, zapłaciłam około 13 zł Krem jest bezzapachowy, dobrze się wchłania, nie pozostawia lepkiej tłustej warstwy, nawilża, odżywi, wygładza, łagodzi podrażnienia, jest wydajny. Nie mam AZS jednak w okresie zimowym dość mocno nasilił się u mnie temat suchej skóry kupienie tego kremu poleciła mi koleżanka i muszę przyznać bardzo dobrze się sprawdził. Krem stosuję zarówno na całe ciało jak tylko do dłoni czy stóp. Opakowanie w postaci słoiczka zapewnia łatwe wygodne dozowanie kosmetyku i bez problemu zużycie całej zawartości. Podsumowując krem skutecznie likwiduje suchość skóry, jest niedrogi i wydajny. Serdecznie polecam!
    Zalety:
    • bezzapachowy
    • nawilża
    • odżywi
    • wygładza
    • łagodzi podrażnienia
    • dobrze się wchłania
    Wady:
    • moim zdaniem brak
    OLGAR92
    23 lutego 2023 o 11:31
    Cudo !!!!
    Krem poleciła mi koleżanka mówiąc że jest świetny nie myliła się. Mam AZS przy używaniu maści że sterydami moje dłonie są suche popękane coś okropnego kiedy zaczęłam używać tego kremu mam po prostu nowe dłonie . Ręce przestały być szorstkie rany goją się szybciej w dotyku są miękkie i pięknie nawilżone . Krem jest bezzapachowy. Polecam przy problemach skórnych
    Sunny_M
    23 grudnia 2022 o 23:28
    Niezły, chociaż nie idealny
    Mam wymagającą skórę, coraz bardziej wymagające podejście po kilku super odkryciach nawilżających dla mojej skóry. Produkt ma duży potencjał i rzeczywiście radzi sobie z różnymi trudnościami skórnymi. Ale trochę brakowało mi tego poczucia, że nie potrzebuję zaraz drugiej warstwy kremu. Nie wiem czemu za każdym razem użycie potrzebowałam go więcej, przez co wydajność przy dwóch osobach była bardzo mała. Jedno opakowanie w miesiąc to jest dla mnie za szybko. Inne kremy tego typu potrafią z nami przetrwać 2-3 miesiące. Dobrze, że niema zapachu.
    Zalety:
    • brak zapachu
    • szybko się wchłania
    Wady:
    • za szybko ginie w skórze, przez co trzeba go nakładać więcej i stał się bardzo mało wydajny, nie jest to konkurencyjne względem obecnie dostępnej oferty dla kremów z takimi trudnościami
  • 1 grudnia 2022 o 11:22
    Rewelacyjny produkt
    Krem Nivelium poleciła mi moja Mama w momencie, kiedy szukałam produktu, który pomoże w regeneracji bardzo suchej skóry dłoni spowodowanej zimnem. Testowałam przeróżne kremy do rąk, balsamy itp., ale tylko ten krem w bardzo krótkim czasie ukoił moją skórę. Tak bardzo się z nim polubiłam, że stał się moim kremem do rąk, który stosuję o każdej porze roku. Eliminuje suchość, szorstkość, wspomaga gojenie ran.
    • działanie
    • skład