Nivea, Original, 24h Melt-in Moisture (Pomadka ochronna z masłem shea)
74 HIT!
67 % kupi ponownie
Zgłoś do moderacjiPomadka NIVEA Lip Care Classic zawiera nową formułę z Hydraminą i wyciągiem z pestek winogron zapewniającą ustom efekt nawilżenia.
- chroni usta,
- zapobiega wysychaniu ust bez względu na pogodę,
- zapewnia im odżywczą pielęgnację.
EFEKT: bardziej miękkie i zdrowe usta na długo!
Cechy produktu
14 kwietnia 2021, o 15:36
Używa produktu od: kilka miesięcy
14 kwietnia 2021, o 15:29
To już klasyk
Ta pomadka jest w mojej rodzinie bardzo powszechnie stosowana, szczególnie zimą nawet wśród mężczyzn. Jest delikatna, łatwo dostępna, dobrze się rozsmarowuje i daje ogromne uczucie nawilżenia i ulgi dla ust. Zimą chroni prze mrozem oraz zapobiega nadmiernemu przesuszaniu się ust. Bardzo porządny produkt w niskiej cenie jak na taką jakość
ZALETY: Dobrze się rozprowadza
Dlugotrwale nawilża
Nie wysusza
Delikatna
Świetna na zimę
Uniwersalna, dobra zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn
14 kwietnia 2021, o 14:55
Znamy się od zawsze
Moje pierwsze pomadki gdy byłam małą dziewczynką były właśnie z tej serii. Mam do niej tym samym ogromny sentyment i wracam do niej. Jest to pomadka, która nawet nie jest najlepszą z możliwych opcji, ma fajne nawilżenie. Lubię tą formę aplikatora, bo jest wygodna i bardziej higieniczna niż słoiczek.
ZALETY: sentyment
nawilżenie
odżywienie
WADY: są lepsze opcje
7 kwietnia 2021, o 00:05
Zawsze w torebce
Bezbarwna pomadka nawilżająca marki Nivea jest ze mną odkąd pamiętam. Już jako dziecko mama podrzucała mi ją do codziennej pielęgnacji. Tak też dorastałam z tym kosmetykiem i jestem tu gdzie jestem - z pomadką Nivea w ręce :D NIgdy mnie nie zawiodła, nawilżyła nawet te najbardziej suche i spierzchnięte usta, idealnie przygotowywała do matowych, ciężkich pomadek. Z czystym sercem mogę ją polecić :*
ZALETY: + zapach
+ cena
+ dostępność
+ wydajność
WADY: - brak!
28 marca 2021, o 10:10
Przyjemna
Nivea ma świetne pomadki ochronne.
Ta ma masełkową, kremową konsystencję. Świetnie nawilża suche usta. Chroni przed wiatrem i mrozem.
Jest bezbarwna , daje naturalny połysk , nie zjada się jakoś szybko. Jest w miarę wydajna , dlatego, że nie trzeba jej aplikować zbyt często.
ZALETY: Konsystencja
Nawilżenie
2 marca 2021, o 16:31
Używa produktu od: kilka miesięcy
Wykorzystała: w trakcie pierwszego opakowania
wymaga częstego nakładania
Kupując spodziewałam się czegoś lepszego. Dosyć szybko ściera się z ust, efekt nawilżenia jest krótkotrwały. Po aplikacji usta sa chwile tłuste i nic poza tym. Na dłuższą metę nie poprawia stanu ust, usta dalej są przesuszone. W podobnej cenie idzie kupić coś lepszego. Opakowanie tez mogłoby być solidniejsze.
4 /5
26 lutego 2021, o 15:19
ciekawy klasyk
Pomadka ma ładne opakowanie. Jest dość mała, przez co poręczna i łatwo się jej używa.
Lekko nawilża. Nawilża i chroni usta przed zimnem i działa natychmiastowo co jest jej dużą zaletą
Niestety krótko utrzymuje się na ustach i trzeba jej często używać żeby zachować efekt
Niezła ale jest sporo lepszych
25 lutego 2021, o 20:30
Używa produktu od: tydzień
Wykorzystała: w trakcie pierwszego opakowania
Klasyk
Troszkę zapomniana przeze mnie pomadka, ale postanowiłam do niej wrócić, a wręcz zateskilam za nią :) to prawdziwy klasyk.
I już jest ze mną.
Pomadka ma śliczny delikatny zapach, bardzo dobrze i gładko rozprowadza się ją na ustach. Usta są po niej mięciutkie i delikatne.... Nie pozostawia dziwnych śladów, nie trzeba jej jakoś specjalnie wsmarowywać.... Jej aplikacja jest bardzo łatwa i przyjemna. Nie jest za twarda ani za miękka. Jest w sam raz.
Przede wszystkim jednak jest bardzo skuteczna. To ratunek dla spierzchniętych ust.
Zdecydowanie polecam.
25 lutego 2021, o 14:03
Cudowna
Jest bardzo dobra, nawilża i leczy nawet wysuszone na wiór usta. Intryguje mnie jej zapach - kojarzy mi się z jakimś słodyczem, jeszcze nie doszłam do tego z jakim ale chyba cos z ciastek ;) Nadaje śliczny połysk, pozostawia też taką fajną warstewkę ochronną na ustach :) Lubię ją bardzo :) Moja ukochana, nie znalazłam lepszej i zawsze do niej wracam :)
ZALETY: Cena
3 /5
24 lutego 2021, o 20:45