Nivea, Original, 24h Melt-in Moisture (Pomadka ochronna z masłem shea)
81 HIT!
68 % kupi ponownie
Zdjęcia recenzentek
Zgłoś do moderacjiPomadka NIVEA Lip Care Classic zawiera nową formułę z Hydraminą i wyciągiem z pestek winogron zapewniającą ustom efekt nawilżenia.
- chroni usta,
- zapobiega wysychaniu ust bez względu na pogodę,
- zapewnia im odżywczą pielęgnację.
EFEKT: bardziej miękkie i zdrowe usta na długo!
Cechy produktu
- Parfum
Recenzje 756
26 lipca 2023, o 17:10
Must have
Pomadka ochronna to must have każdej z nas, nie tylko w okresie zimowym, ale przez cały rok. Usta potrzebują pielęgnacji nie tylko podczas mrozu, ale także w czasie upałów. Moim zdaniem pomadki ochronne nivea to taki klasyk, który zna każdą z nas i u wielu się sprawdza. Pomadka ochronna daje nawilżenie i ulgę, właśnie podczas upałów, jak i mrozów. Bardzo ja lubię, nie zostawia żadnego tłustego filmu, ładnie się rozprowadza i wnika w usta, dając naturalny efekt.
ZALETY: +cena
+dostępność
+daje ulgę w trakcie upałów i mrozów
+idealną do stosowania do codziennej pielęgnacji
2 lipca 2023, o 18:38
Nie wie, czy kupi ponownie
Używa produktu od: kilka miesięcy
- Zgodność z opisem producenta: 4
- Zapach: 4
klasyk
pomadka chyba znana prawie kazdej z nas. jest to jeden z klasycznych kosmetykow do pielęgnacji ust
uzywam jej teraz w okresie letnim i przyznam ze dzieki delokatnemu rozpuszczeniu pod wpływem slonca pomadka nakłada sie doskonale
co jest dla mnie wazne to fakt ze nie ma koloru wiec mozemy śmiało smarować usta. zapachu tez raczej nie posiada oprócz takiego charakterystycznego lekkiego zapachu produktów nivea.
sztyft dobrze sie zamyka pomadka sama nie otwiera sie w torebce, jest malutka
produkt jest ogolnie dostepny łatwo na niego natrafić
polecam wyprobowac
2 czerwca 2023, o 13:53
nawilża i regeneruje
Moje usta w okresie jesienni zimowym często się przesuszają, mają tendencję do pękania.
Pomadkę kupiłam zachęcona pozytywnymi recenzjami.
Dużym jej plusem jest higieniczne opakowanie, które zawsze można mieć przy sobie. Wrzucona do torebki nie otwiera się samoistnie.
Pomadka dobrze nawilża usta, regeneruje popękane usta.
19 maja 2023, o 14:50
Używa produktu od: kilka miesięcy
- Zapach: 1
26 kwietnia 2023, o 22:38
- Opakowanie: 5
Klasyka, klasyka i jeszcze raz klasyka!
Nawilżająca pomadka ochronna od Nivea, to produkt dla każdego! Kupiłam ją w sama nie wiem gdzie, bo zużyłam już ich na prawdę sporo i zawsze do niej chętnie wracam, zawsze mam ją pod ręką.
Pomadka jest zapakowana w klasyczne plastikowe opakowanie z wykręcanym produktem, które jest trwałe, twarde, nic się nie psuje. Jest bardzo minimalistycznie.
Co do konsystencji, to klasyczna pomadka, bezbarwna o dość kremowej , przyjemnej i jedwabistej konsystencji. Fajnie utrzymuje się na ustach, czuć, że je nawilża. Zapach ma typowo kremowy, ja go lubię. Zdecydowanie wolę taki, niż jakieś sztuczne, nieprzyjemne. Jak dla mnie jest po prostu neutralna. W składzie mamy m. in. masło Shea, które właśnie dba o nawilżenie.
Co do samego działania, to jeśli używamy jej regularnie spełnia swoje zadanie, ładnie nawilża, łagodzi podrażnienia, spękania i spierzchnięcia. Przynosi ulgę w zimowych problemach z ustami! Używam cały rok, jest świetna.
Polecam ten produkt każdemu z uwagi na prostotę, jest łatwo dostępna, jest to po prostu klasyka!
ZALETY:
-minimalistyczne, ale trwałe opakowanie
-neutralna w zapachu
-ładnie nawilża i pielęgnuje
-łatwa dostępność
-przyjemna konsystencja, kremowa - łatwo się rozprowadza
WADY:
-brak
18 kwietnia 2023, o 09:35
- Opakowanie: 5
Bardzo lubię i polecam wszystkim!
Pomadka ochronna od Nivea to klasyka, która zawsze jest ze mną! Wiele razy próbowałam innych pomadek ochronnych, ale zawsze wracam do tej, bo jest po prostu najlepsza.
Zaczynając od początku, zgrabne, klasyczne opakowanie na klik, działające bez zarzutu. Przyjemny zapach, bardzo fajna, masełkowa konsystencja.
Usta są wypielęgnowane, gładkie, miękkie i wyglądają zdrowo. Nie ma wystających skórek, pęknięć.
Dodatkowo pomadka po nałożeniu nadaje ustom błysku.
Używam jej cały rok i dodam, że jest bardzo wydajna. A cena jest świetna.
ZALETY: opakowanie
zapach
konsystencja
działanie
cena
16 lutego 2023, o 21:15
Kupiony w: Drogeria Hebe
Opatrunek na przesuszone usta
Bez względu na porę roku nie rozstaje się z ochronną pomadką i chociaż często zmieniam firmy to do tej od Nivea mam największe zaufanie.
Bardzo dobrze radzi sobie z problemem przesuszonych i spierzchniętych warg. Dobrze nawilża wargi, wygładza i nadaje im zdrowy wygląd ma długi czas. Zapach jest przyjemny...tak, tak smak też;) no nic nie poradzę zjadam i ciągle sie oblizuje ;) ktora tak nie ma, ale na plus że działa dość szybko i pomimo tego oblizywania zostawia warstwę która zdąży się wchłonać wystarczająco chroniąc usta.
ZALETY: -nawilżenie
-pielęgnacja warg
3 /5
15 lutego 2023, o 21:15
Nie wie, czy kupi ponownie
Używa produktu od: miesiąc
- Zgodność z opisem producenta: 3
- Zapach: 3
Klasyk od lat
Świetna klasyczna pomadka której używałam jeszcze za młodych lat. Ten zapach pozostaje w pamięci. Bardzo lubię te pomadkę ponieważ dobrze nawilża usta, nie jest lepka i nie pozostawia po sobie smaku co jest jej ogromnym plusem. Dobrze sprawdzi się na zimę przy bardzo suchych i spierzchniętych ustach.
3 lutego 2023, o 00:20
- Zapach: 3
16 stycznia 2023, o 17:12
- Stosunek jakości do ceny: 4
- Opakowanie: 5
Nivea, Original, 24h Melt-in Moisture (Pomadka ochronna z masłem shea)
Jest to jedna z najlepszych pomadek ochronnych, jakie miałam do tej pory. Kolor opakowania sztyftu - granatowy. Bardzo dobrze nawilża spierzchnięte usta. Jest to produkt bezzapachowy, ale wyczuwalny jest delikatny, neutralny zapach. Na długo wystarcza.
2 grudnia 2022, o 10:06
Zawsze pod ręką
Pomadka Nivea jest moim niezbędnikiem jeśli chodzi o nawilżanie ust w okresie jesienno-zimowym. Staram się zawsze trzymać ją w kieszeni i sięgnąć podczas, gdy usta potrzebują ochrony i nawilżenia.
Pomadka jest wyraźnie odczuwalna na ustach, przez dłuższy czas utrzymuje się jej gęsta struktura. Uważam to za plus ze względu na zapotrzebowanie nawilżenia, usta nie wysuszają się tak szybko jak w przypadku braku warstwy ochronnej.
Produkt jest niesamowicie wydajny i wystarczy na naprawdę długi czas.
ZALETY: - wydajność
- przyjemny, delikatny zapach
4 /5
22 listopada 2022, o 20:18
Najbardziej wydajna pomadka
Bardzo lubię wracać do tego klasyka wśród pomadek. Pomadka świetnie ochrania usta przed mrozem i wiatrem. W ten jesienno-zimowy czas sprawdza się idealnie. Jest dość ciężka jak na pomadki, ale to jej plus. Nie ściera się tylko trzyma się na ustach. Niby taki "zwyklak", ale jak ją stosuję to nie mam problemu z suchymi skórkami.
Jestem też typem osoby, która zawsze musi mieć posmarowane usta, dlatego trudno mi powiedzieć czy jakość szczególnie je nawilża, ale na pewno ochrania przed szkodliwymi czynnikami. Mam już któreś z kolei opakowanie. Stosuję je kilka miesięcy, a zużycie produktu jest naprawdę niewielkie. Jestem maniaczką pomadek i z taką wydajnością jeszcze nigdy się nie spotkałam.
ZALETY: wydajność
produktów10
recenzji22