Błyszczyki

WIBO Wonderful Lips Top Coat bezbarwny błyszczyk do ust
Wonderful Lips Top Coat błyszczyk do ust 2 3g
WIBO Top Coat Wonder Ful Lips Błyszczyk do Ust 2

• 20 czerwca 2023 o 11:58
    Piękne, błyszczące usta na każdą okazję
    Wibo Wonderful Lips Top Coat to absolutny hit wśród błyszczących topperów do ust. Ten produkt zasługuje na pełne pięć gwiazdek, ponieważ spełnia wszystkie moje oczekiwania i jeszcze więcej. Jedną z największych zalet tego błyszczącego topera jest jego niesamowita trwałość. Po aplikacji utrzymuje się na ustach przez długie godziny, niezależnie od tego, czy pije, jem czy rozmawiam. Nie muszę martwić się o regularne poprawki, ponieważ ten topper utrzymuje się na swoim miejscu. Efekt błyszczenia, który ten produkt oferuje, jest oszałamiający. Nadaje ustom piękny, połyskujący wygląd, który przyciąga uwagę i dodaje im niesamowitego blasku. Bez względu na to, czy go noszę samodzielnie czy nakładam na pomadkę, zawsze wygląda zjawiskowo. Konsystencja tego topera jest również godna pochwały. Nie jest lepka ani klejąca, co czyni aplikację łatwą i przyjemną. Gładko się rozprowadza po ustach, nie tworząc nieestetycznych smug ani grudek. Zapewnia jedwabistą i komfortową teksturę na ustach. Opakowanie tego topera jest praktyczne i eleganckie. Mała buteleczka z precyzyjnym aplikatorem ułatwia precyzyjne nakładanie produktu. Jest również łatwa do przenoszenia, co czyni go idealnym towarzyszem w podróży. Wibo Wonderful Lips Top Coat to tajemnicze narzędzie, które sprawi, że Twoje usta będą hipnotyzująco błyszczeć! Trwałość, efekt błyszczenia, wygodna konsystencja i praktyczne opakowanie czynią ten toper absolutnym hitem. Oceniam go z pełnym przekonaniem na 5 na 5 gwiazdek!
    Zalety:
    • Niesamowita trwałość: Ten błyszczący topper utrzymuje się na ustach przez długie godziny, bez potrzeby regularnych poprawek.
    • Efekt błyszczenia: Dodaje ustom oszałamiającego blasku i połysku, przyciągając uwagę i dodając im zjawiskowego wyglądu.
    • Wygodna konsystencja: Nielepiąca się formuła topera sprawia, że aplikacja jest łatwa i przyjemna, zapewniając jedwabistą teksturę na ustach.
    • Praktyczne opakowanie: Precyzyjny aplikator i mała buteleczka umożliwiają wygodne i precyzyjne nakładanie produktu, a także jego przenoszenie w podróży.
    Wady:
  • 5 czerwca 2023 o 14:50
    Błyszczyk na miarę lata
    Błyszczyk zakupiłam na promocji w Rossmanie. Ogólnie przyciągnęła mnie do zakupu jego atrakcyjna cena, która była bardzo atrakcyjna . Ogólnie to szybko dość wysycha, ale jako taki drogeryjny błyszczyk to spełnia się w roli chwilowego nawilżacza, który chwilowo nawilży usta. Ogólnie nie ma po nim długotrwałego efektu. Podsumowując jestem zadowolona z zakupu, ponieważ był stosunkowo dość tani i w roli nawilżacza błyszczykowego bardzo dobrze się sprawdził.
    • jakość
    • nawilżenie
  • 9 maja 2023 o 19:26
    Świetny top coat
    Top coat'ów zaczęłam używać stosunkowo niedawno, kiedy weszła moda na bardziej błyszczące usta. I jak tylko zobaczyłam to cudeńko na półce to postanowiłam, że muszę go mieć ! Błyszczyk ma gęstą konsystencję, jednak nie jest mocno klejący na ustach. Mam wrażenie, że daje on efekt optycznie powiększonych ust. Dość długo się utrzymuje, równomiernie schodzi z warg. Szybko go zużyłam, ponieważ bardzo często po niego sięgałam. Polecam.
    • aplikator
    • działanie
    aKatia
    22 stycznia 2023 o 16:47
    Dobry tani błyszczyk
    Kupiłam go przypadkiem. Szukałam bezbarwnego błyszczyku. Ten ma małe mieniące drobinki. Nie widać ich na ustach przesadnie, błyszczą subtelnie. Szczerze mówiąc nie nakładałam go na szminkę i nie wiem jak by się sprawdzał w tym celu ale jako błyszczyk jest świetny. Jest gęsty i nie ciągnie się ani nie skleja ust ale dobrze się ich trzyma. Jest trwały i daje nawilżenie na długo. Praktycznie nie ma smaku a zapach jest wyczuwalny tylko w opakowaniu co mi pasuje.
  • 10 lutego 2022 o 14:27
    Bardzo przyjemny blyszczyk
    Ten kosmetyk jest na prawdę bardzo w porządku jak na bezbarwny błyszczyk. Kupilam go w sumie przez przypadek bo szukałam innego top coatu w Rossmannie a że go nie było to sięgnęłam po Wonderful lips od Wibo. Był akurat na promocji za coś koło dyszki. Pierwsze co mi się w nim spodobało to opakowanie.Male kwadratowe ze złotą nakrętką. Posiada podwójne ścianki więc tak na dobrą sprawę to samego kosmetyku jest w środku niewiele .Brak na opakowaniu informacji o gramaturze Błyszczyk ma delikatny owocowy zapach i słodki smak. Aplikator jest w kształcie łezki z dziurką w środku wiec nabiera odpowiednią ilość produktu. W opakowaniu widoczne są maleńkie złote drobinki ale na ustach ich nie dostrzegam. Na pewno nie jest to nic na kształt brokatu.Są one minimalne i subtelne. Błyszczyk nie jest klejący. A do tego przyjemnie nawilża usta. Można go nosić solo albo nakładać na matowa szminka Dla mnie super produkt
    • Aplikator
    • Delikatne drobinki
    • Nawilżająca formuła
    • Nie klei się
    Wady:
    • Cena regularna jak na bezbarwny błyszczyk -trochę dużo