Dezodoranty i antyperspiranty

Lady Speed Stick Fitness Anti-perspirant Stick 48h Antyperspirant w sztyfcie dla kobiet

• 8 czerwca 2024 o 16:58
    Super
    Kiedyś używałam tego produktu, ale byłam bardzo młoda i nie mogę stwierdzić czy działał czy nie, ale wróciłam do niego po latach i nie zawiodłam się!! Teraz można znaleźć w rosmanie na promocji za 13.99. Jest w formie żelowej który się wyciska odkręcając i naciskając opakowanie. Żel po chwili zesycha i to powoduje że skóra sie tak nie poci! Zapach również jest bardzo ładny i utrzymuje się dlugo na skórze. Napewno mogę stwierdzić że kupie ponownie. Teraz zbliża się pora letnia, pogoda już powoduje że nie idzie wytrzymać nieraz. Mieszkam na poddaszu a to dodatkowy skwar. Wiem ze pociłam się sporo tym bardziej na poddaszu. Dosłownie używam już tego antyperspirantu kilka dni i ja się ani nie pocę ani nie mam potrzeby żeby sie umyć. Wow!
  • 19 kwietnia 2024 o 11:55
    Mój osobisty HIT ostatnich lat
    Antyperspirant z Lady używam niezmiennie od ponad 3 lat, przeszłam już wiele wzrostów jego ceny i w dalszym ciągu do niego wracam, jest po prostu najlepszy. Używałam wszystkich wersji tego antyperspirantu w wersji żelowej i pod względem działania nie różnią się niczym, mają różne zapachy. Zamknięty w plastikowym opakowaniu z plastikową zakrywką. Po przekręceniu małego kołowrotka wydobywa się żel o przyjemnym zapachu. Jest bardzo wydajny, nie powoduje podrażnień pod pachami, długo utrzymuje swoje działanie i pozwala zachować świeżość. Wersja Fitness zapachem przypomina mi banana, jest bardzo przyjemny. Po skończeniu aktualnego opakowania na pewno kupię kolejne i kolejne i kolejne. To mój absolutny faworyt!
    Zalety:
    • Dostępność
    • Przyjemny zapach
    • Żelowa formuła
    • Długo zachowuje świeżość
    • Nie powoduje podrażnień pod pachami
  • 5 marca 2024 o 20:10
    Pięknie pachnący, wydajny i skuteczny
    Antyperspirant w sztyfcie Lady Speed Stick Fitness należy do moich ulubieńców. Ma bardzo estetyczne, przyciągające wzrok opakowanie i praktyczną konstrukcję, zapewniającą wygodne dozowanie. Do dużych atutów tego antyperspirantu zaliczam piękny zapach. Połączenie owoców, wanilii i piwonii tworzy bardzo przyjemną dla nosa kompozycję. Antyperspirant wygodnie się aplikuje pod pachy, nie lepi się i nie kruszy. Jest wydajny i starcza na długo. Do jego zalet zaliczam także skuteczność działania, antyperspirant efektywnie blokuje nieprzyjemny zapach potu. Z nim czuję się świeżo i pewnie każdego dnia. Warto go mieć w swojej kosmetyczce.
    Zalety:
    • piękna kompozycja zapachowa,
    • praktyczne i estetyczne opakowanie,
    • wygodne dozowanie na skórę pod pachami,
    • skutecznie blokuje zapach potu,
    • nie lepi się i nie kruszy,
    • jest wydajny,
    • przystępna cena.
    Wady:
  • 23 stycznia 2024 o 21:00
    Najlepszy
    Najlepszy antyperspirant w sztyfcie, dla mnie nie ma lepszego. Naprawdę używając go nie pocę się ,a przetestowałam już wiele innych i nie ma w żadnym takiego efektu. Po prostu jest najlepszy i idealny, przyjemnie pachnie, ma ładne i kobiece opakowanie. Przyjemna formuła, zakupię na pewno nie raz.
    Gogo145
    13 czerwca 2021 o 6:13
    Jeszcze nigdy antyperspirant nie służył mi tak długo
    Antyperspiranty Lady Speed Stick należą do moich ulubionych produktów chroniących przed potem i nieprzyjemnym zapachem . Zwykle kupowałam je w postaci żelowej, tym razem przez pomyłkę kupiłam w formie sztyftu . Antyperspirant znajduje się w plastikowej, fioletowej klasycznej obudowie typowej dla marki z logo producenta ,( obudowa jest niemal identyczna jak przypadku antyperspirantu żelowego) . Aplikacja prosta poprzez zdjęcie nakładki i przekręcenie pokrętła znajdującego się na spodzie opakowania. Sztyft zbity w kolorze biało- kremowym o świeżym zapachu, cytrusowo - kwiatowym, nie kruszy się , nie wypada i zachowuje swój kształt do końca. Po aplikacji nie odczuwałam żadnego dyskomfortu w ciągu dnia . Każdorazowo po podniesieniu ręki czułam przyjemny, świeży zapach, nawet po upływie kilku godzin. Antyperspirant zablokował wydzielanie potu ,a ja cały dzień czułam się świeżo i pewnie nawet podczas wysiłku. Jedyną wada produktu jest fakt, że sztyft wchodzi w zagłębienia pod pachami , dlatego w trakcie kąpieli, należy zwiększyć higienę tej części ciała . To pierwszy antyperspirant ,który przy codziennym użytkowaniu wystarcza na dwa razy dłużej niż tradycyjne produkty tego typu .
    Zalety:
    • blokuje wydzielanie potu
    • świeży, przyjemny zapach po aplikacji nawet po kilku godzinach
    • produkt bardzo wydajny , przy codziennym użytkowaniu starcza na dwa razy dłużej niż tradycyjne antyperspiranty
    • prosta aplikacja
    Wady:
    • sztyft wchodzi w zagłębienia pod pachami i wymaga to szczególnej uwagi przy kąpieli