Bell, Water Nymph Waterproof Drops (Krople zmieniające podkład w wodoodporny)

0 HIT!
0 % kupi ponownie
Zdjęcia recenzentek
Zgłoś do moderacjiTen kosmetyk to letni must have! Krople nie zmieniają właściwości Twojego ulubionego podkładu. Sprawią, że stanie się on wodoodporny!!!
Sposób użycia: wstrząśnij opakowaniem. Wyciśnij 2-3 krople na dłoń, zmieszaj z podkładem. Rozprowadź na twarzy.
Cechy produktu
- Rodzaj
- fiksery
- Właściwości
- przedłużające trwałość makijażu
- w tubie
Znasz skład tego produktu? Dodaj go do naszej bazy i twórz z nami KWC!
Recenzje 1
1 /5
7 listopada 2021, o 21:21
Nie kupi ponownie
Używa produktu od: kilka miesięcy
Wykorzystała: w trakcie pierwszego opakowania
Kupiony w: W hipermarkecie
Ocena szczegółowa:
- Wydajność: 1
- Zgodność z opisem producenta: 2
- Trwałość: 1
- Stosunek jakości do ceny: 1
- Opakowanie: 2
Ten produkt zamiast pomagać szkodzi. Wiem, że Bell bardzo często wypuszcza produkty te same tylko w innych opakowaniach, więc dlatego zdecydowałam się dodać opinię. Produkt nie sprawia, że podkład staje się wodoodporny. Niestety zmienia właściwości podkładu na gorsze. Mój ulubiony podkład zaczął dziwnie się ważyć na skórze, gdzie bez tego produktu nigdy tak się nie działo. Niestety jestem na nie. I nigdy już nie dam się na to nabrać.
WADY: Wszystko
produktów60
recenzji953