Fixery i utrwalacze makijażu

Kobo Professional Make Up Fixer Spray Utrwalacz do makijażu

Nasi użytkownicy zostawili 89 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 16 stycznia 2025 o 18:23
    Kobo Professional Make Up Fixer Spray
    Kobo Professional Make Up Fixer Spray..... na swój makijaż daj.... Make Up Fixer Spray kupiłam będąc drogerii natura na zakupach. Jakoś nie byłam przekonana do tego zakupu ale potrzebowałam coś na szybko do utrwalenia makijażu. Spray znajduje się w aluminiowym opakowaniu o pojemności 150 ml w srebrnej szacie. Na pojemniku umieszczone jest logo producenta. Spray rozprowadza się za pomocą atomizera. Kosmetyk jest wydajny ,wodoodporny ,sprawdza się w dni upalne ,czy deszczowe. Używam go do utrwalenia makijażu ,dozując w formie rozpylacza w z małej odległości..Rozpylona mgiełka otula twarz nie naruszając makijażu ,nie zapycha ,nie uczula Po pierwszym użyciu spray jest mój,spełnia moje oczekiwania i nie może go braknąć przy moim makijażu z przyjemnością polecam go innym panią
    Zalety:
    • nie drogi,dostępny,trwałość makijażu,łatwy w dozowaniu,wydajny i nie podrażnia
    Wady:
    • intensywny zapach ,ale po chwili ulatnia się i jest ok
  • 14 maja 2024 o 21:21
    Lubię ale tylko na większe wyjścia
    Jestem posiadaczką cery tłustej, więc przed kupnem utrwalacza zależało mi na dobrym działaniu. Aby mój makijaż nie wyśwecał się tak szybko ani nie ścierał. Po przeczytaniu różnych opinii skusiłam się na zakup utrwalacza z kobo. Uważam, że jak najbardziej spełnia moje oczekiwania. Jako produkt drogeryjny, super utrwala makijaż, makijaż dłużej wygląda na "nieruszony". Oczywiscie, nie daje rady np na całą noc ale jak za tą cenę naprawdę jest okej. Minusem jest zapach - bardzo intensywny. U mnie zazwyczaj kończy się to kichnięciem.
    • poprawne działanie
    • utrwala makijaż na kilka godzin
  • 18 kwietnia 2024 o 11:28
    Bardzo dobrze utrwala makijaż.
    Produkt znajduje się w aluminiowej butelce z dozownikiem. Zapach jest dość miły, ładny, trochę alkoholowy. Produkt utrwala makijaż, zapewniając mu wodoodporność, zawiera w składzie alkohol. Do utrwalenia makijażu wystarczy niewielka ilość. Chwilę po aplikacji odczuwam ściągnięcie skóry, które szybko mija. Kosmetyk tylko na większe wyjścia, jest wydajny, łatwo dostępny.
  • 18 kwietnia 2024 o 11:20
    Sprawdza się
    Make Up Fixer Spray kupiłam z polecenia. Zamknięty jest w szarej, niskiej butelce, jego pojemność to 150ml. Jest bardzo wydajny, przez aplikator wylatuje delikatna mgiełka, zapach nie jest zbyt przyjemny, ale szybko się ulatnia. Stosuje go tylko na jakieś większe wyjścia. Jak dla mnie sprawdza się idealnie. Nie zmienia wyglądu makijażu, a jego trwałość zostaje przedłużona na cały dzień. Dodatkowo świetnie sprawdzi się w upalne dni, spray odporny jest na pocenie, także w taki dzień mamy pewność że nasz makijaż będzie wyglądał nadal idealnie.
  • 31 lipca 2023 o 17:11
    Całkiem ok
    Kupiłam tę mgiełkę na promce za ok 16 zł w drogerii Natura.Wyglądem opakowania przypomina lakier do włosów i trochę bałam się,że tak też osiądzie wyczuwalnie na twarzy. Ale nie, mgiełka jest naprawdę mgiełką,nie pluje wielkimi kroplami. Mam na myśli spray z serii Wedding day w pastelowo/różowym opakowaniu. Zdała egzamin tak w 80%.Utrwaliła makijaż na kilka godzin i taka miała być jej funkcja. Ma całkiem przyjemny,lekko wyczuwalny kwiatowy zapach,który ulatnia się chwilę po aplikacji więc osoby wrażliwe na zapachy nie powinny narzekać .
    Zalety:
    • Dosyć trwały efekt utrwalenia
    • Dobry rozpylacz,mgiełka jest naprawdę jak mgiełka
    • Lekki,przyjemny zapach