Wody toaletowe damskie

Christian Dior Miss Dior Cherie 2010 EDT

Nasi użytkownicy zostawili 26 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 25 września 2020 o 15:37
    Bardzo ładny zapach
    Perfumy dostałam w prezencie. Zapach bardzo mi się spodobał. Kwiatowy, dziewczęcy, ale jednocześnie elegancki. Bardzo fajna, smukła buteleczka. Jeśli chodzi o trwałość, to tak sobie.
  • 23 lipca 2019 o 12:50
    Lekki, zweiwny, swietny na lato
    Brdzo dziewczęcy, lekki zapach, później przekształca się w dość głęboki kobiecy bukiet, na koniec uwieńczony najbardziej słodkimi kwiatowymi nutkami. Niestety zapach nie jest zbyt trwały - trwa max. do 6h. Flakon sam w sobie jest bardzo estetyczny,
  • 5 września 2016 o 16:33
    Urocza elegancja.
    Zapachy kwiatowe to nie jest to co lubię najbardziej , ale te perfumy są w tej kategorii wyjątkowe. Flakonik jest uroczy i prosty . Kokardka dodaje mu elegancji i dziewczęcości. Zapach jest idealny na wiosnę , dodaje energii i pewności siebie , długo się utrzymuje. Dzięki niemu można poczuć się jak w zaczarowanym ogrodzie , jest nieco magiczny i fantastyczny , idealny dla marzycielek. Zdecydowanie jedne z moich ulubionych perfum.
    W perfumerii
  • 10 marca 2015 o 10:26
    Kropelka rosy na kwiatku
    Weszłam w posiadanie tej flaszeczki przypadkiem. Próbując pozbyć się nieudanego zakupu, rozpaczliwie poszukiwałam zapachu na wiosnę. W końcu zaproponowano mi Miss Dior Cherie z 2010 roku. Skusił mnie śliczny flakonik, opis nut- i jaśmiń, który kocham. Długo się nie zastanawiając wymieniłam flaszeczkę na Misskę i kilka innych odleweczek i co? Żałuję!! A czego najbardziej? Faktu, że każde psiknięcie zbliża mnie do nieuchronnego wyczerpania się jej pojemności. Kocham ten zapach, delikatny, lekko słodki. Przypomina mi kwiecistą polanę tuż po lekkim deszczu, skąpaną w rosie. Delikatną, świeżą i niedawno koszoną. Wśród minusów można wymienić trwałość- na mnie nie powala, choć jak na razie żadne zapachy na mnie nie powalają trwałością- może tak po prostu mam. Oszczędzam każdego ml tego zapachu, wiedząc, że niedługo się skończy i szukając godnego następcy... Oby się udało. Używam tego produktu od: 2014 Ilość zużytych opakowań: niecałe 50 ml
  • 6 października 2014 o 19:17
    miłość na tymczasie (=z terminem ważności)
    Magia pierwszego spojrzenia na jakże urokliwy flakonik - współgrający zresztą z zapachem - i... jestem Jej. Odpłynęłam... zapach jest urzekający, słodziutki, ale gdzieś pomiędzy tą słodyczą przeplata się nuta dodająca młodzieńczej elegancji. Młodzieńczej, bo - w mojej ocenie - te perfumy dedykowane są kobietkom. Nie kobietom (=dzidzia piernik) ani nie nastolatkom (=stara malutka siląca się na "dorosłość" ). Zapach przywodzi na myśl taką właśnie kobietkę, zawieszoną pomiędzy wspomnieniami o beztroskim życiu -nastki a będącej w świecie z którym przyszło jej się zmierzyć, lecz jest jeszcze zagubiona, światem dorosłych. Kobietki - elegantki, romantycznej, z inwentarzem naiwnej otwartości. Na razie nasza miłość trwa, choć Ona zdradza mnie w codzienności swoją nietrwałością uczucia, ale w końcu nadejdzie taki czas, że rzucę Ją ja, gdy poczuję się kobietą... Używam tego produktu od: paru lat Ilość zużytych opakowań: 1,5 x 50 ml