Wody toaletowe damskie

Christian Dior J'adore EDT

Christian Dior J'Adore Woman Woda toaletowa 50ml spray

Nasi użytkownicy zostawili 33 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 18 sierpnia 2024 o 8:41
    Mój faworyt
    Zhodnie z opisem producenta perfumy te to dopracowany w najmniejszym szczególe, jak kwiat stworzony na zamówienie bukiet najpiękniejszych kwiatów z całego świata. Esencja Ylang Ylang ze swoimi kwiatowo-owocowymi nutami oraz esencje róży damasceńskiej łączą się z ponętnie owocową zmysłowością rzadkiego w perfumach duetu jaśminu wielkolistnego oraz jaśminu Sambac. Na chwilę obecną to mój faworyt. Perfumy kupilam że względu na to, że rozpoczynałam nowa prace i chciałam dobrze się prezentować na spotkaniach. Wcześniej byłam długoletnią fanką zielonych DNKY, jednak po czasie zapach mnie znudził. Po długim procesie wybierania ostatecznie wybór padł na j'adore od Diora. Perfumy dostałam w prezencie pod choinkę. Produkt ten ma piękny, elegancki zapach, wyczuwam w nim nuty kwiatowe. Jest lekki i nadaje się na każdą porę roku. Póki co Perfumy sprawują się całkiem nieźle, chociaż mam kilka zastrzeżeń. Produkt szybko się ulatnia. Zazwyczaj przejd wyjściem stosuję trzy-cztery psikniecia, jednak po jakiś 2-3 godzinach zapach jest niewyczuwalny. Także jeżeli szukacie bardzo trwałych perfum, to szukacie dalej, o te niestety takie nie są. Dodatkowym mankamentem jest fakt, że po kilku miesiącach użytkowania widać, że złota farba odchodzi już od flakonu, nie wygląda to atrakcyj je i tutaj ponownie - spodziewałabym się lepszej jakości farby po tak drogim produkcie.
    W perfumerii
    Inga223
    19 marca 2019 o 14:22
    eleganckie opakowanie,
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Wody używam do tej pory , jednak rzadko . Przyznaje ma bardzo ładny zapach , jest wyjątkowo dobra . Jednak nie mogę nie wspomnieć o tym że zapach jest ulotny . Szybko ucieka i już po ok. 3 godzinach nie czuć.Za taką cenę spodziewałam się lepszej trwałości zapachu . Opakowanie wytrzymałe, stabilne . Woda posiada aplikator ułatwiający nakładanie . Jest dobra , nie powoduje występowania wysypek w miejscu skropienia .Polecam mimo słabej trwałości . Cena ujdzie .
    Zalety:
    • wspaniały zapach, świetna jakość
    Wady:
    • słaba trwałość, za duża cena
  • 14 września 2017 o 23:16
    Mój ukochany zapach, do którego zawsze wracam
    Jest cudny. Elegancki, spokojny, charakterystyczny. Używałam go zazwyczaj "od święta", choć czasem mam dni, że mam na niego ochotę i na codzień. Wracam do niego niezmiennie i zawsze wszędzie wyczuję :)
  • 1 kwietnia 2016 o 12:41
    Jak bukiet wiosennych kwiatów...
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    J’adore to zapach kwiatowo-owocowy, aczkolwiek kobiecy i subtelny. Jest jak bukiet wiosennych kwiatów, z delikatną nutką waniliowej słodyczy, przez co cała kompozycja nie jest ciężka ani przytłaczająca. Bliskoskórny, choć bardzo trwały. Idealny na każdą porę roku i okazję, zarówno na dzień, jak i na wieczór. Flakon dopełnia charakter zapachu. Używam tego produktu od: 2016 roku Ilość zużytych opakowań: 1 próbka z atomizerem o pojemności 1 ml
    asik_86
    24 lutego 2015 o 13:34
    Subtelny
    Na wstępie dodam, że mam wodę toaletową i perfumowaną. Fajny zapach, subtelny, delikatny. Ja wyczuwam w nim delikatną świeżość i dużo ....... ogórków. Takie me wrażenie. To zapach zdecydowanie na dzień. Tak najbardziej mi pasuje. To delikatniejsza odmiana wody perfumowanej, którą używam na wieczorne czy świąteczne wypady. Pasuje do mnie ten zapach. Fajnie rozwija się na skórze. Skóra jest jakby muśnięta delikatnym luksusem. Jednak ja wolę EDP, która ma mocniejszy akcent.