Wody toaletowe damskie

Christian Dior Dune Woman EDT

Dior Dune woda toaletowa 100ml
notino.pl
Dior Dune woda toaletowa 100ml

Nasi użytkownicy zostawili 230 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 6 listopada 2022 o 23:35
    Jedyny taki, niepowtarzalny
    Dune jest zapachem pięknym, bardzo trwałym i niepowtarzalnym. Nie ma żadnych zamienników na rynku perfumeryjnym, nic nie jest do niego podobne. Mi się on kojarzy z suchym i rozgrzanym przez słońce piaskiem pustyni. Z czymś egzotycznym, orientalnym i dalekim. Uwielbiam go używać w zimowe dni, wtedy przenosi mnie do ciepłych krajów. Jest mega trwały i mocny. Cena niestety jest wysoka, ale adekwatna do jakości.
    Zalety:
    • Niepowtarzalny, egzotyczny i przepiękny zapach.
    • Wydajny.
    • Bardzo mocny i trwały.
    Wady:
    W perfumerii
    Reinna
    21 stycznia 2022 o 14:59
    Cudowny i oryginalny
    Woda Dune, to zapach sprzed lat, którego nie sposób zapomnieć. Pachnie pięknym, romantycznym, opływającym w luksusie latem. Kupiłam 100ml wody toaletowej w wersji tester i jest wspaniały, oryginalny i trwały. Polecam
  • 1 stycznia 2022 o 17:40
    Zapach ciepła
    Zapach ciepła. Na początku uderza mnie woń ciętych pokrzyw. Naprawdę! Trwaoze pół minuty. Na początku nie mogłam sobie przypomnieć tego zapachu,ale po kilkunastu aplikacjach dopadł mnie obraz prababci szatkujacej pokrzywy dla kurcząt. Ja wiem jak to brzmi,ale dla mnie to jest piękny obraz. Za to właśnie kocham perfumy. Za wspomnienia... Po czasie zapach rozprasza się w ciepło właśnie. W ciepło żywic przeplatane z gorzkimi aldehydami. Szkoda,że nie było mi dane poznać wersji pierwotnej. Szkoda,że nie było w moim życiu osoby,która wprowadziła by mnie w świat zapachów wcześniej... Mimo to, uważam,że obecny Dune jest naprawdę bardzo dobry. Ma naturalny wydźwięk, jest dobrze zrobiony,tylko z trwałością na bakier... Kocham w nim też ten retro wydźwięk ♥️ Taki fetysz... ???? Zapach z klasą! Od dawna chciałam go mieć,aż w końcu dostałam go na urodziny ???? Jedyne co mnie zawodzi,to ten korek. Nie dość,że plastikowy,to jeszcze bardzo ciężko go zdjąć.
    Lenna13
    27 sierpnia 2021 o 9:58
    Super kompozycja
    Dune,Dune perfumy mojego zycia!Od kilku dni ciesze sie ,ze znowu jestem w posiadaniu tego magicznego zapachu.Mam przeczucie ,ze beda mi towarzyszyly zawsze...Pierwszy raz poczulam Dune w magazynie "Vogue"byla tam probka .To byl poczatek lat 90 jak tylko poczulam zakochalam sie na zaboj!!!Zdradzalam Dune wielokrotnie ale z marnym skutkiem...Dla mnie tylko ten zapach to pewniak moge sie nim skropic nieelegancko i nawet mnie glowa nie zaboli od przedawkowania...Pachna tak rozkosznie...Sa wspomnieniem i terazniejszoscia .Dorastaja razem ze mna i chyba razem ze mna sie zestarzeja...Sa intensywne ale nie duszne,jakby slodkawe ale nie do konca;troche ziolowe,przyprawowe ,suche no nie wiem ... Boska kompozycja kojarza mi sie ze mna po prostu.To co napisalam brzmi jak wyznanie milosne ale to prawda KOCHAM DUNE!
  • 24 sierpnia 2021 o 9:20
    Naprawdę fajny
    Jedna z recenzentek napisała, że kojarzy jej się z późnym, letnim popołudniem. Ja też ten zapach podobnie odbieram. Kojarzy mi się z zachodem słońca (patrzcie na kolor butelki) i pierwszymi wieczornymi powiewami chłodnego powietrza po słonecznym, letnim dniu, niekoniecznie nad morzem. Zapach zdobył moje uznanie, gdyż jako jeden z niewielu w swojej kategorii nie jest przesłodzony, a zawartą w nim słodycz jest przyjemnie przełamują cierpko-zielne akordy. Nie narzuca się otoczeniu, będąc wyczuwalny. Jest przyjemny i nie wyobrażam sobie, żeby powodował u kogoś ból głowy. Zestaw dla mnie zniewalający i niepowtarzalny. Na pewno kupię jeszcze w przeszłości.