Wody perfumowane damskie

Bi-es The scene EDP

• 11 lutego 2025 o 14:27
    Nie moje klimaty
    Ta woda perfumowana dla kobiet nie wywarła na mnie większego wrażenia, pomimo, że zawarte w niej nuty zapachowe z reguły mi się podobają. Mamy tutaj nuty: -czarnej porzeczki -bergamotki -brzoskwini -róży -musk Zapach ten jest mocno kwiatowy ale bardzo mdły i słodki. Mi osobiście kojarzy się ze zapachem starszych pań :) Po dłuższej chwili zapach jest po prostu denerwujący. Pomimo ładnego szklanego flakonika, zapach mi się nie podoba. Nie polecam.
    Zalety:
    • Flakon
    • Duża pojemność
    Wady:
    • Zapach przytłaczający i denerwujący
  • 14 lipca 2024 o 2:56
    Świeży, letni zapach
    Właśnie zakupiłam i przetestowałam tę wodę perfumowaną. To już drugi produkt marki Bi-es, który mi się podoba. Zapach jest świeży, subtelny, słodki, jednak bez przesady. Przy tym dość trwały. Na pierwszy plan wybija się brzoskwinia. Lubię to :)
    Zalety:
    • Lekko słodki, owocowy zapach
    • Dość długo utrzymuje się na skórze
    • Nie podrażnia
    • Flakon

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie