Bronzery i pudry brązujące

BeneFit Hoola Glow Shimmer Bronzer Puder brązujący

• 11 sierpnia 2022 o 16:18
    Chcesz trochę brązu na policzkach i powiekach?
    Z racji ceny, postanowiłam, że najpierw wypróbuję wersję mini tego pudru brązującego, która była sprzedawana w sephorze razem z rozświetlaczem i bronzerem w sztyfcie (3 mini produkty). Oczywiście w zależności od tonacji skóry, ale dla mojej ten puder brązujący jest idealny. Ocień ciepłego brązu, który jednocześnie nie jest zbyt napigmentowany i w dzięki temu w naturalnym odcieniu można wykonturować twarz (wiecie, to nie będą oznaczające się czarne plamy). Dodatkowo używałam go regularnie do makijażu kącika oczu. Dzięki kupieniu tego zestawu mogłam więc bez większych problemów zrobić makijaż policzków i ekspresowy makijaż oczu - rozświetlacz złoty z delikatnymi drobinkami w sztyfcie a w kącik oczu pędzelkiem ten bronzer i wychodziło pięknie. Z trwałości jestem bardzo zadowolona, wydajności również. Mój bronzer bardzo wiele ze mną odbył podróży i co istotne - nie połamał się ani nie kruszył się, w związku z tym - jest solidnie wykonany. Bronzer nie powodował u mnie zmian skórnych - nie zapychał, nie powodował alergii. (nieśmiało tutaj przypominam o obowiązkowym myciu swoich pędzli) Jeżeli nie jesteś przekonana by zainwestować w jego regularną wersję, polecam serdecznie kupić sobie ten zestaw mini. Myślę, że będziesz zadowolona
    Zalety:
    • przepiękny, bardzo uniwersalny kolor brązu, który dzięki naturalnej tonacji nienachalnie podkreśla kości policzkowe,
    • trwałość zarówno rozumiana jako trwałość produktu na policzkach jak i trwałość samego produktu przed kruszeniem się w pudełku,
    • wydajność - tutaj ogromny plus tego produktu
    Wady:
    • cena, choć ze względu na wydajność, jeżeli ktoś nie maluje się przesadnie, lub bardzo często w ciągu dnia tj. tylko rano nakłada ten produkt, to według mnie lepiej i taniej jest kupić wersję mini, ponieważ ta potrafi wystarczyć spokojnie na dłużej niż rok. Nie ma potrzeby inwestowania w duży produkt, a pamiętajmy, że produkty z kosmetyki kolorowej też mają swoją datę ważności (!).
  • 16 stycznia 2022 o 23:44
    Najlepszy bronzer
    Bronzer z Benefit hoola to na ten moment mój ulubiony bronzer. Cudownie ociepla twarz, pasuje to większości typów urody. Jest bardzo bezpieczny podczas aplikacji, nie robi plam. Wtapia się cudnie w skórę. Jest zdecydowanie moim nr 1, zużyłam już 2 opakowania i na pewno kupię go ponownie.
    Zalety:
    • Dobrze napigmentowany
    • Łatwy w aplikacji
    • Nie robi plam
    • Pasuje do większości typów urody
    • Poręczne opakowanie
    • Łatwo dostępny
    Wady: