Żele do włosów dla mężczyzn

OnlyBio Hair of the Day, Utrwalający żel do stylizacji fal i loków

Bulb24
    27 stycznia 2025 o 1:03
    Niezbyt spełnia swoją rolę
    Mam kręcone włosy i jest to mój pierwszy żel. Niestety nie spełnia swojej roli, ponieważ słabo utrwala. Można dać niesamowite ilości, ale po odgnieceniu sucharków wydaje się, że nie użyło się żelu. Fajnie, że nie zostawia jakieś skorupy na włosach, ale też nie utrwala tym samym loków. To jest ten minus. Włosy owszem są po nim błyszczące i całkiem ładnie pachnie. No ale w żelu najbardziej liczy się utrwalenie, także ja jestem na nie.
  • 16 grudnia 2024 o 22:45
    Jak na razie mój ulubiony
    Żel kupiłam już jakiś czas temu głównie z myślą o utrwaleniu naturalnego skrętu moich włosów po myciu. Trafiłam chyba na wyprzedaż, w którejś z drogerii internetowych, bo zapłaciłam za niego ok 15 zł, ale wiem, że jego regularna cena też nie jest wysoka patrząc na jego pojemność. Opakowanie raczej standardowe dla żelu do włosów, duża czarna tubka o pojemności, która według mnie na żel do włosów jest naprawdę spora i starczy na długo, bo nie jest to kosmetyk, którego jednorazowo zużywamy duże ilości. Ja nie dotarłam jeszcze nawet do połowy tubki, jest na prawdę bardzo wydajny. Staram się stosować niewielką ilość, bo nie lubię efektu sklejonych i sztywnych włosów, ale tutaj jeszcze nie zdarzyło mi się przesadzić. Żel zachowuje się na włosach bardzo przyjemnie, nie skleja nadmiernie, ale ładnie przedłuża trwałość loków. Włosy po użyciu nie wydają się brudne, nie pojawia się też ten sztuczny błysk jak przy niektórych żelach i lakierach. Teraz kiedy najczęściej noszę spięte włosy używam żelu również do "ulizania" ich w kucyka lub koczka. Wystarcza do tego ilość ziarenka grochu, a baby hairy są ładnie ujarzmione, nie odstają we wszystkie strony, a włosy nie wyglądają na brudne. Według mnie bez porównania lepszy niż taft, który był wszędzie tak polecany. Nie znalazłam minusów tego kosmetyku więc podsumowując: żel o dużej pojemności w niskiej cenie, ładnie utrwala, daje naturalny efekt, nie skleja nadmiernie włosów i nie sprawia, że wyglądają na brudne. Całkowicie szczerze mogę go polecić.
    Zalety:
    • Duża pojemność
    • Ładnie utrwala
    • Nie skleja włosów
    • Nie wygląda "brudno" na włosach
  • 13 listopada 2024 o 11:09
    Nie skleja i ujarzmią włosy
    Żel pięknie ujarzmia moje kręcone włosy. Bardzo łatwy w użyciu. Ma gęsta formułę, która warto najpierw dobrze rozprowadzić na dłoniach a potem wgnieść we włosy. Nie zauważyłam pogorszenia się stanu włosów podczas użytkowania. Żel ładnie podkreśla loki i utrzymuje fryzurę. Przy odpowiedniej ilości nie uzyskamy z tym produktem twardych i posklejonych loków. Żel sprawia, że włosy wyglądają na bardziej mięsiste i błyszczące. Produkt pięknie pachnie i jest bardzo wydajny- wystarczy niewielka ilość, by uzyskać satysfakcjonujący efekt.
  • 29 grudnia 2023 o 20:29
    Żel daje efekt naturalnych loków.
    Żel daje efekt naturalnych loków, włosy się nie puszą, nie sklejają. Żel kosztuje ok. 23 złote jest zamknięty w tubce o pojemności 200 ml, jest gęsty, ładnie pachnie, nie obciąża włosów. Żel jest dostępny w Hebe.
  • 7 września 2023 o 7:34
    super
    dostałam go w prezencie i przyznam, że dla mnie bomba! Opakowanie taki standardzik - duża tuba mi wystarczy na długoooo. Jest bardzo gęsty muszę go troszkę z wodą rozcieńczać ale po nałożeniu na włosy super efekt a na dodatek długo sie utrzymuje! Polecam!
    Zalety:
    • duże opakowanie
    • ładnie włosy wyglądają po jego użyciu