WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Maseczki w płachcie

Puorella Collagen Natural Mask Sheet Odmładzająca maska do twarzy `Kolagen`

Puorella Collagen

• 7 kwietnia 2025 o 22:38
    Maska, która serio robi robotę – i to za kilka złotych!
    Puorella Collagen Natural Mask Sheet to odkrycie, które totalnie skradło moje serce. Testuję mnóstwo masek, ale ta naprawdę mnie zaskoczyła. To jedna z najlepiej nawilżających masek, jakie kiedykolwiek miałam! Już po jednym użyciu czuć różnicę – skóra jest intensywnie nawodniona, wygładzona i aż "napompowana" od środka. Czuć to przy dotyku, a w lustrze widać ten efekt glow, jak po solidnym zabiegu nawilżającym w gabinecie. Płachta jest cienka, dobrze wyprofilowana i nasączona tak mocno, że aż kapie – i to uwielbiam! Można rozprowadzić resztę serum na szyję, dekolt, a nawet dłonie. Pachnie delikatnie, nie podrażnia, nie klei się zbyt mocno po zdjęciu – po prostu ideał. I teraz najlepsze – na promocji kosztuje dosłownie grosze! To taki tani luksus, który warto mieć zawsze w zapasie. Świetna przed większym wyjściem, żeby odświeżyć cerę, ale też na wieczór, żeby się zrelaksować i zadbać o siebie. Z czystym sumieniem polecam – jeśli Twoja skóra potrzebuje turbo nawilżenia i ukojenia, nie ma co się zastanawiać!
    Zalety:
    • Nawilża wygładza dodaje blasku bardzo wilgotna
  • 6 kwietnia 2025 o 9:08
    Moc nawilżenia i porządna dawka kolagenu dla skóry wrażliwej i suchej
    Maski w płachcie od Puorella kupuję bardzo często, dostępne, tanie i naprawdę skuteczne!!! Niebieska saszetka jest schludna i czytelna, wszystkie niezbędne informacje dotyczące produktu zostały poddane na opakowaniu. Bez problemu można rozerwać opakowanie i wyjąć białą miękka płachtę z bocznymi nacięciami dzięki którym dopasowuje się do twarzy. Otwory na oczach i nosie są odpowiednio skrojone. Koreańska maseczka ma śliczny delikatny zapach kojarzący się z morzem, czystością. Czas trwania aplikacji to 15-20 minut jest czasem miłym i wprowadzającym w głęboki stan relaksu, moja sucha i wrażliwa cera wypija esencję do ostatniej kropli. Esencji jest bardzo dużo na płachcie oraz w opakowaniu, płachtę rozwijam bardzo ostrożnie, ponieważ jest bardzo delikatna. Podczas stosowania nie wystąpiły żadne skutki uboczne typu pieczenie czy podrażnienie. Efekty nawilżenia skóry utrzymują się nawet dwa dni, kolejna tania perełka która zagościła w mojej pielęgnacji na stałe!
    Zalety:
    • Wszystko zapach, ilość esencji, spełnione obietnice producenta, miękka przyjemna tkanina płachty.
    Wady:
    P_atk_a
    4 marca 2025 o 20:02
    Całkiem ok, tania maska
    Uwielbiam maseczki do twarzy w płachcie, tę kupiłam w hebe na jakiejś promocji za ok. 3 zł i to jest uczciwa cena za nią :) MAseczka ma fajny, cienki materiał, średnio pasuje na twarz ale można dociąć, całkiem fajnie nawilża. MA dużo esencji w opakowaniu więc ja jak maska zaczyna przysychać, dokładam esencję na maskę. Cera jest schłodzona (ja trzymam maski w lodówce), nawilżona ale nawilżenie nie utrzymuje się ekstremalnie długo. Można kupić jako awaryjne, ale znam lepsze maski w nie dużo wyższych cenach.
    • efekt chłodzenia
  • 16 listopada 2024 o 13:52
    Tania, a bardzo dobra!
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Maskę zakupiłam za niespełna 4 zł na promocji w HEBE i jestem bardzo zaskoczona i zadowolona z rezultatów jakie dała. Na początku po otwarciu opakowania bałam się, że maska może się rozerwać gdyż wydawała się bardzo cienka. Na szczęście nie stało się nic takiego.. była bardzo mocno nasączona, miała delikatny, subtelny zapach. Nałożona na twarz od razu dała uczucie ukojenia, bardzo przyjemne uczucie. Trzymałam ją przez 20 min tak jak zalecał producent. Skóra była po niej przyjemnie nawilżona, ukojona, spokojna. Bardzo spodobała mi się ta maska choć za tę cenę nie spodziewałam się cudów, miłe zaskoczenie- zakupie ponownie!!
    Zalety:
    • Miłe uczucie ukojenia na twarzy
    • Odpowiednio nasączona esencją
    • Nie zapycha
    • Niska cena
    agi1234
    21 października 2024 o 19:36
    Skuteczna i ekonomiczna
    Maskę można upolować za grosze, a za tą jakość tym bardziej warto polować. Maska ma ładne opakowanie, łatwo się otwiera i rozwija płachtę. Otwory są może mało dostosowane do europejskiej urody, ale można sobie ułożyć ją wygodnie na twarzy. Jest bardzo mocno nawilżona. W opakowaniu zostaje jeszcze sporą ilość serum, którą wykorzystuję na ręce, dekolt. Ma lekko chłodzące działanie. Pięknie nawilża i wygładza skórę. Nie powoduje szczypania, podrażnienia. Nie roluje się po zdjęciu. Fajne domowe spa. Delikatnie pachnie.
    Zalety:
    • Nawilża i wygładza
    • Bardzo dobrze nasączona
    • Płachta jest elastyczna
    • Łatwa w obsłudze
    Wady:
    • Dostępność

Zobacz także inne Maseczki w płachcie