Maseczki w płachcie

Purederm Avocado Collagen Mask Maska kolagenowa z awokado

KDK SP. Z O.O.
Purederm koreańska maseczka na twarz AWOKADO ADS802

• 19 stycznia 2024 o 0:16
    Z maseczkami od Purederm zazwyczaj mam nie po drodze ale w tym przypadku to się zmieniło...
    Jakiś czas temu nakupilam hurtem różne maseczki od Purederm, w moich poprzednich recenzjach opisywałam, że potrafiły mnie podrażnić w trakcie użycia. Zostały mi jeszcze do przetestowania m.in właśnie z Avocado i postanowiłam wypróbować i dać ostatnią szansę. Płachta znajduje się w dużej okrągłej saszetce, która ma nacięcia z boku więc łatwo ją otworzyć. Na przodzie widnieje grafika pięknego przekrojonego avocado oraz duży zielony napis Avocado Collagen Mask. Na odwrocie znajduje się duża naklejka z tłumaczeniem m.in na język polski do czego służy maseczka, jakich powinniśmy spodziewać się efektów oraz sposób użycia. Znajdziemy również skład. Tłumaczenie jak najbardziej ma sens bo koreański chyba zna mało potencjalnych polskich klientów ;)) Płachta jest solidnie nasączona przyjemnie pachnącą esencją. Wycięcia są według mnie średnio przemyślane a tych klapek na oczy kompletnie nie rozumiem. Być może powinnam leżeć z zamkniętymi oczami żeby powieki też nawilżyć no ale ja w tym czasie robię jeszcze 5 innych rzeczy więc nie do końca pasuje mi leżenie. Ale dla kogoś kto leży może faktycznie być przydatne?;) Warto wspomnieć, że maseczka zawiera ✅️ekstrakt z awokado, ✅️kolagen ✅️witaminę E Które wspomagają jej pielęgnacyjne działania. Maseczkę trzymałam 20 min według zaleceń i nie podrażniła mnie ani nic niepożądanego się nie działo. Skóra nabrała blasku, stała się wygladzona i mocno nawilżona, mogę nawet powiedzieć, że czułam takie lekkie ściagniecie skóry więc przy regularnym stosowaniu mogłaby przynieść świetne efekty więc muszę zakupić jej więcej. Na drugi dzień skóra nadal była wygładzona i taka świeża. W tym przypadku się nie zawiodłam i jak najbardziej polecam!
    Zalety:
    • dobrze nasączona płachta,
    • delikatny przyjemny zapach,
    • czuć wygładzenie u nawilżenie,
    • rozświetlona cera,
    • nie podrażnia.
    Wady:
    • dziwnie wycięta płachta ale do przeżycia;)
  • 24 kwietnia 2023 o 17:35
    Kremowa i przyjemna dla skóry!
    Zaskakujący jest dla mnie spory rozstrzał między maskami w płachcie od Purederm - na promocji w Hebe wrzuciłam do swojego koszyka po kilka sztuk każdej z nich (bez oszukiwania - przyciągnięta estetycznymi opakowaniami!), i jak na razie wesja awokado jest moim TOP od marki. W środku saszetki znajduje się dobrze poskładana, dość gruba maska. Niestety, nie ma tam zbyt wiele esencji, a szkoda! Myślę że jej większa ilość uchroniłaby ją przed szybkim wyschnięciem. Płachta była przyzwoicie wycięta, ale bardzo chemicznie i nieprzyjemnie pachniała. Dobrze trzymała się twarzy. Po upływie 15 minut, ściągnęłam maskę i wklepałam pozostałości w skórę. Efekt był od razu zauważalny, a cera nawilżona i mięciutka. Jak to bywa przy maskach w płachcie, efekt utrzymał się kilkanaście godzin, ale to i tak super wynik. Spoko propozycja, na pewno do niej wrócę, ale nie cała linia marki nadaje się do używania, także wybierajcie rozważnie!
    Zalety:
    • działanie nawilżające
    Wady:
    • niewielka ilość esencji
  • 2 listopada 2020 o 13:38
    Jedna z najlepszych:)
    O MNIE: Mam 20 lat, jestem posiadaczką typowej cery mieszanej, tłusta strefa T, ze skłonnościami do zmian trądzikowych, zanieczyszczona. Policzki suche jak wiór, skłonne do podrażnień i alergii O PRODUKCIE Maskę zakupiłam w Hebe na promocji za około 6-7zł Jest zamknięta w ślicznej folii, nawiązującej do składników maski. Bardzo mocno nawilżona maska, dobrze wycięta, pasuje dla większości osób SPOSÓB STOSOWANIA Maskę tą stosowałam przez miesiąc raz w tygodniu wieczorem. Nakładałam ją po zmyciu krwawego peelingu z the ordinary. EFEKT Nałożona po zmyciu peelingu działała u mnie cuda. Cera była zjawiskowo nawilżona, taka mięciutka, wszystkie podrażnienia były złagodzone. Skóra sprawiała wrażenie odprężonej i odżywionej. Przy regularnym stosowaniu widocznie poprawia kondycję skóry.
  • 24 sierpnia 2020 o 12:50
    Najlepsza z Purederm
    Używa od:próbka
    Jak dla mnie jest to jedna z lepszych maseczek Purederm jakie testowałam. Zamknięta w przepięknym, okrągłym opakowaniu. Cena to około 5,99zł, więc taka standardowa, nie przesadzona. Maseczka nie pozostawia po sobie nieprzyjemnego, tłustego filmu. Płat może nie do końca sprostał moim oczekiwaniom, bo był średnio wycięty, ale ogólnie jestem z niej bardzo zadowolona. Najważniejsze, że widziałam bardzo mocno efekty po stosowaniu. Bardzo mocno nawilżyła skórę.
    Zalety:
    • Efekt nawilżenia,
    • Piękne opakowanie,
    • Cena.
  • 13 kwietnia 2020 o 16:54
    Super nawilżenie i ujędrnienie
    Kolejna maseczka do twarzy z mojej ulubionej firmy,produktu jest na tyle dużo w opakowaniu, że resztę, która w nim została spokojnie można użyć później na sama skórę już bez materiału. awokado ma bardzo wiele pozytywnych zastosowań. nawilża, regeneruje i nawilża jak sam producent pisze na opakowaniu, ja osobiście byłam z niej bardzo zadowolona. twarz była miękka i gładka,maseczka jest produktem firmy puredermz  kolagenem oraz witamina E odżywia skórę i powoduję, że jest bardziej elastyczna,w swoich zapasach mam jeszcze inne maseczki tej marki

Zobacz także inne Maseczki w płachcie