Wody toaletowe damskie

Avon Celebre Star EDT

• 12 maja 2024 o 21:26
    Orzeźwiający zapach
    Lubię zapach Avon Celebre Star i jest mi przykro, że zostaje wycofywany. Niemniej jednak udało mi się go ostatnio dostać w Avonie z długim terminem ważności. Zapach ten jest bardzo ciekawy i rzadko spotykany. Przypomina mi morską bryzę, powietrze, wiatr, zapach powietrza po burzy. Jest orzeźwiający. Dla mnie odpowiedni najbardziej na wiosnę, lato lub zimę. Trwałość tego zapachu jest dla mnie przyzwoita, jest wyczuwalny na skórze przez długi czas. W zapachu wyczuwam przyprawy korzenne wymieszane z kwiatowym aromatem co daje właśnie ten nietypowy, orzeźwiający efekt. Zapach jak nabardziej godny polecenia.
    Zalety:
    • piękny zapach
    • nietypowy zapach
    • trwały
    Wady:
    • niska dostępność
  • 19 kwietnia 2024 o 19:01
    Ładny zapach na co dzień
    Używam od jakiegoś czasu. Zwykły ładny zapach kwiatowo-owocowy, nie za słodki. Nie jest on drogi więc jak na codzienne perfumy do szkoły/pracy w sam raz. Utrzymują się nieźle.
    Zalety:
  • 14 lipca 2023 o 16:36
    Star
    Celebra w tej wersji jest w standardowym flakonie, ale z niebieskimi gwiazdkami. Zapach świeży, orzeźwiający. Dosyć trwały. Wielu osobom się podobał. Sama woda koloru niebieskiego co kojarzy nam się z zimą. Niekoniecznie jest to zapach zimowy. Bo używałam go wiosną i latem i bardzo fajnie się rozwijał w ciągu dnia. Szkoda, że jest to wersja limitowana. Czuć kwiaty, ale imbiru nie wyczuwałam.
  • 5 maja 2023 o 11:51
    Zapach chłodu
    Woda toaletowa Celebre Star znajduje się w prostym flakoniku, ozdobionym delikatnymi gwiazdkami. Pompką działa bez zarzutu, rozpyla delikatną mgiełkę. Zapach zainteresował mnie, gdy powąchałm go na pachnącej stronie w katalogu , od razu przypadł mi do gustu i zdecydowałam że muszę go miec. Zapach jest świezy, ale ze słodkimi nutami. Kojarzy mi się z zimą i chłodem, dlatego chociaż producent sugeruje, że zapach ten jest idealny na zimę, to ja wolę ochłodzić się nim w nieco cieplejsze dni. Trwałość mogłaby być lepsza, ale za tę cenę jestem w stanie to zaakceptować.
  • 21 października 2022 o 12:08
    Avon-owa słabizna
    Osobiście sama bym go nie zakupiła, ale prezenty z chęcią przyjmuję, bo czemu by nie. Zawsze jest to kolejna okazja do przetestowania nowego zapachu, a nuż może się spodoba. Ogólnie perfumy ani wody toaletowe z tej firmy nie powalają mnie na kolana. Żeby mnie urzekły, na prawdę muszą mieć w sobie to coś. Tutaj wyczuwalne coś słodkiego, lekko kwiatowego i coś ale mój nos nie wie co. Zapach przyjemny, nie przesadzony, nie dusi i nie przytłacza, ale jednak jest to słabe, zbyt słabe żebym mogła określić, że jest piękny, cudny i to będzie mój ukochany zapach. No nie... Na ranek, na szybkie wyjście tak na co dzień nada się, ale na wieczór zaś, są dla mnie za słabe. Zużyłam je dość szybko, trochę na siebie, trochę jako odświeżacz powietrza. Nie, nie to nie jest mój zapach. ZALETY: dobra cena w promocji zapach delikatny, przyjemny- nie przytłacza, nie dusi WADY: słaba trwałość słaby zapach, nie dla mnie