Wody toaletowe damskie

Avon Perceive Sunshine EDP

Nasi użytkownicy zostawili 33 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 6 sierpnia 2023 o 9:17
    Bywa, że jedyne, których daję radę używać podczas migreny
    Ten zapach gości u mnie już dość długo, nie zawsze mam na niego ochotę, ale podczas migreny to jedyne pachnidło, które jestem w stanie znieść. Zapach jest delikatny, ale trwały, nie poraża mocą, a jednak towarzyszy kilka godzin i subtelnie daje o sobie znać. Dla mnie to kwintesencja lata we flakonie. Nuty wydają się być słoneczne, wyzywam miks lekkich kwiatów doprawiony delikatnymi cytrusami i melonem. To wszystko jest podane subtelnie, dzięki czemu czujemy się komfortowo. Zapach idealny do pracy, ale też na trudniejsze dni, gdy nie chcemy, aby użyte perfumy nas rozpraszaly czy dominował. Flakon charakterystyczny dla serii Perceive.
    U konsultantki
  • 18 sierpnia 2021 o 18:34
    Perceive
    Jestem zadowolona z tego produktu .Jego delikatny a zarazem swierzy zapach poprawia samopoczucie nie jest duszący. Idealny do stosowania w ciągu dnia.
  • 23 lipca 2021 o 2:35
    Niestety trwałość zawodzi
    plusy: + zapach dość ciekawy + kwiatowo-owocowy + lekko słodki + odrobinę kwaśny + delikatnie przygaszony sandałowcem minusy: - nietrwały inne cechy, których nie biorę pod uwagę przy ocenie: - niska dostępność - niewydajna
  • 26 maja 2021 o 21:16
    Fajny
    Lekki zapach z wyraźną owocową nutą. Dobry na letnie dni. Utrzymuje się długo praktycznie cały dzień. Na pewno wyróżnia się nagle innych z tej serii. Ładne opakowanie a i cena atrakcyjna. Osobiście nie jest to mój ideał ale bardzo przyjemnie mi się z niego korzystało.
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 17 stycznia 2021 o 15:09
    fajny
    Perfum mega pięknie pachnie, Ten perfum jest tak trwały, że polecam go każdej pewnej siebie kobiecie. Zapach czuć od rana do wieczora. Ostatnio przypadkowo spryskałam nim włosy rano, wieczorem umyłam to po wyschnięciu jeszcze go czułam na włosach. Zapach jest na prawdę bardzo trwały, idąc przed siebie zostawiasz za sobą piękną woń a ludzie są zachwyceni jak pięknie pachniesz. Cena jest atrakcyjna
    Zalety: